Gość Aniołek21 no logged Napisano Listopad 26, 2006 oczywiście zapomniałem nadmienić iż jestem córką bezdomnej kozy penetrującą lasy, łąki i pola w poszukiwaniu capiego bolca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołek21 no logged Napisano Listopad 26, 2006 komentuję siarczyście acz po cichu kuurewski ból głowy i myślę jak to się stało, że dziś niedziela a wczoraj jeszcze był wtorek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vagnieszkav Napisano Listopad 26, 2006 Marijka acha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 26, 2006 heheh śmieszne jesteście hihihih :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołek21 no logged Napisano Listopad 26, 2006 ja jestem najśmieszniejsza!!!!!! hihi :o śmieje sie z własnej głupoty czy któras z was bardziej przegrała życie????????????????????????????? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vagnieszkav Napisano Listopad 26, 2006 loged do póki się gra toczy nie wiadomo jaki bedzie jej wynik, głowa do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vagnieszkav Napisano Listopad 26, 2006 przyklejam sobie do odbytu plastry Nicorette i kładę się na torach relacji Kępno-Wieluń w nadziei, że pociąg zahamuje w ostatniej chwili a wściekły maszynista władczym ruchem wepchnie mi penisa w buzię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vagnieszkav Napisano Listopad 26, 2006 Pod pachami hoduję pieczarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołek21 wylogowana Napisano Listopad 26, 2006 konstruktywnie przyjmuję analne ciosy życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołek21 wylogowana Napisano Listopad 26, 2006 Naciągam sobie mosznę na głowę i udaję egzotyczny owoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołek21 wylogowana Napisano Listopad 26, 2006 pierdze do wiadra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołek21 wylogowana Napisano Listopad 26, 2006 sprzedaje butelki w biedronce żeby mieć w niedziele na tace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 26, 2006 ale powiedzcie mi co z ta Marysia? bo jestscie zle bo dawalysmy jej zle rady i co?ale jesli marysia nie wieze za duzo lyka lekow to trzeba jej to powiedzic, nikt nie lubi krytyki ale... moj psychlog mowi ze jak sie samemu w sobie nie widzi sie ze cos nie ak a widza to inni to wtedy jestesmuy chorzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołek21 wylogowana Napisano Listopad 26, 2006 kręcą mnie chłopcy w sutannach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołek21 wylogowana Napisano Listopad 26, 2006 mój psychatra wchodzi mi na kozetke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołek21 wylogowana Napisano Listopad 26, 2006 testuje na sobie, leki dla koni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołek21 wylogowana Napisano Listopad 26, 2006 5 krotnie wygrałam festiwal country w Strzebiotkach Mniejszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 26, 2006 kobietki jestescie? co porbiacie dzis? sliczna pogoda prawda? pozdrawiam lece na obiadek :) pozdrawiam Mamusiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniołek21 wylogowana Napisano Listopad 26, 2006 uwielbiam ssać psie szminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 26, 2006 jesli nie masz nic do powiedzenia to spr... milego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Y.K Napisano Listopad 26, 2006 Marijake dziekuje Ci bardzo za maila:). Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 26, 2006 czesc y.k :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 temperatura rosnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 zarezerwowałam sobie nicka żeby się klonów pozbyć, chyba zostanę z wami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 26, 2006 Aniołku kochana ...obiadek już zjedzony... i chyba gdzieś smignę z chłopem bo zapomniałam z wrażenia że to mój dzień ... Szkoda tylko że u mnie dziś pogoda nie za bardzo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 Efka43 co miałaś na obiadek?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 26, 2006 Marijke super ciekawe masz te studia . Ale nie miła atmosfera się zrobiła przez te złosliwości co nie które osoby a może ktoś pomylił forum:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 26, 2006 Y.K., nie ma problemu, wydaje mi się, że warto zainwestować w soczewki. Aniołek, pytałaś, co porabiamy... Ja cały dzień próbuję pisać pracę mgr, ale mi średnio idzie :/ vagnieszkav, fajnie, że zostajesz, ale skąd ta zmiana podejścia? Może napiszesz coś więcej o sobie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 Lidiuszka przykro mi, że jesteś niepocieszona :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 Marijke a tak jakoś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach