lidiuszka 0 Napisano Listopad 26, 2006 Martynka i Efcia miejcie to wszystko tam gdzie słońce nie dochodzi (te wypowiedzi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 26, 2006 vagnieszkav jak ci się nudzi to zacznij robić na drutach:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 26, 2006 Kasia super tak skończymy ha ha ha Efcia i Martynka dzięki za maila:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 Lidiuszka - a nauczysz mnie robić na drutach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 26, 2006 czemu nie :):):) po co tak na kogoś naskakiwać kazdy ma swoje zdanie i swój rozum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 A kto na kogo naskakuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 26, 2006 ale tu starcia na forum :D fee nieładnie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 mamaJulki ale nie było to tak bolesne jak utrata dziewictwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 26, 2006 Mamo julki witaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 26, 2006 No i juz wróciłam ...;) byliśmy u znajomych na kafce ... a po drodze ...jak wracaliśmy do domku to kupiłam sobie na stacji benzynowej ...leysy cebulkowe a mąż mi kupił czekolade ...on chyba chce przed wyjazdem mnie podtuczyć żebym miała pózniej z czego schudnąć ...ale co jakiś czas powraca mi myśl ze ...wyjazd ...:O MamoJulki a jak z dietką ? jakieś sukcesy ? Lidiuszko jest ok ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 Efka43 czekoladę z orzechami, gorzką czy nadziewaną?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 26, 2006 trudno mówić o sukcesach ale jest dobrze..:) spodnie luźniejsze, ale nie chcę się dołować więc się nie ważyłam łikend był raczej pyszny zjadłm sernik i sałatkę, a od jutra znowu się biorę za 1000 kalorii pozdrawiam dziewxzyny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 26, 2006 Słowo życzliwe nic nie kosztuje, a przecież jest najpiękniejszym podarkiem. Daphne du Maurier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 a słowo \"fraje\"r, to słowo życzliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 26, 2006 vagnieszkav jeśli ci klimat dotychczasowy nie odpowiada tego tematu to przeciez nikt Cię tu nie trzyma to tylko wirtualny świat więc przestań mieszać , ktoś wcześniej forum podawał gdzie się wyżywać do woli można .. jeśli można :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tutaj właśnie Napisano Listopad 26, 2006 http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 26, 2006 Efka, dzięki za mp3, też Wam coś posłałam ładnego :) A laysy cebulkowe są pycha ;) Mam okropny dzień, ale nie będę nic pisać więcej, żeby Was nie dołować. Dobrze, że jutro psychiatra, może mi doradzi dobrego terapeutę. Co do diet, to ja na razie po Seroxacie muszę iść na zakupy, bo wszystkie spodnie poza jedną parą ze mnie spadają. Nawet mnie to cieszy, chociaż pewnie szybko nadrobię ;) Zmykam do kościoła, pa pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tutaj właśnie Napisano Listopad 26, 2006 http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 26, 2006 aha wszytskie dziewczynki dziekuje za maile :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 mamaJulki na forum jest wstęp wolny jeśli dobrze pamiętam. Mieszać to Ty mieszasz jak w kuchni ciasto pieczesz dla Julki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamaulki Napisano Listopad 26, 2006 ja po xanaxie nadrobiłam eech.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 26, 2006 MamoJulki to już coś jak luzik się robi ... jak będziesz miała na 1000 kalori dietkę to ja bym bardzo prosiła żebyś ja podesłała :) będę wdzięczna :) bo musze też jedną oponkę gdzieś zgubić .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 26, 2006 pewnie każdy pisze na co ma ochotę ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 Efka43 Ty mnie wcale nie kochasz beeeeeeeeeeeeee:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 26, 2006 Efka o.k idę teraz się przejść albo usnę,, dietkę poślę jutro na maila, mi się sprawdza i zawsze działa.. pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 26, 2006 nawet na forum odczuwa się kogoś sympatycznego lub mniej, są osoby, których się na oczy nie widziało a jednak wszyscy do nich lgną,.. jak Efka ;) o.k spadam na spacer może z kotem,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 26, 2006 Efka to kim jest Twoj maz? podrozniekiem? fajny zawod :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 26, 2006 naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 26, 2006 Aniołeczku córuniu ... tak jakby podróżnik ..ma dwie prace jak jest tu na miejscu to robi przy kwiatach a częściej jest daleko od domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach