liduszka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 to co na zielono zaznaczone to można zobaczyć chodzi mi o tą stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Witaj Liduszka!też mnie tutaj ciągnie muszę wpaść choc na chwilke nawet kiedy nie mam czasu.Zawsze ciekawi mnie co u Was słychać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Dana jak ci minął dzionek w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Grudzień 3, 2006 czesc lidiuszko i dana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Netka :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Liduszka był bardzo pracowity,ale da się wytrzymać,ciesze sie bardzo ponieważ mam cały tydzień wolny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Grudzień 3, 2006 dziewczyny ja naprawde czuje ze jestescie sercem przy mnie.to bardzo mi pomaga. mamo julki przytulam sie do ciebie mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Fajnie Dana to sobie trochę odpoczniesz i nabierzesz sił, dobra teraz to naprawdę znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Cześć Necia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Ja też o wszystkich myślę i oglądam często wasze zdjęcia pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Lidiuszko spokojnej nocki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Grudzień 3, 2006 o jak słodko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Też znikam Necia ,trzymaj sie pamiętaj myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze.Też miałam ciężki okres w swoim życiu myślę ,że jestemjuż na prostej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Witaj Dana wieczorową porą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Witaj Efcia dzięki za fotki masz piękny widok za oknem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Ja mieszkam też na 3 piętrze, ale u mnie nie jest tak ładnie.Co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Dana z drugiej strony ładniejszy :D ..ale fotek nie mam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Grudzień 3, 2006 a wiecie ze odkad z wami rozmawiam to juz czuje sie duzo lepiej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Jeszcze ładniejszy?Gdzie Ty mieszkasz?W raju... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Ttttttttttttttttt, troszkę się pogubiłam w tym, co pisałaś - zrezygnowałaś z leku, a co w końcu z terapią? Ale Anafranil to chyba antydepresant, więc takie objawy to normalka, może porozmawiaj jeszcze o leczeniu farmakologicznym z lekarzem? Może Cię uspokoi? Ja miałam szczęśliwe dzieciństwo, ogólnie jestem chyba przewrażliwiona na punkcie swojego zdrowia, za bardzo się przejmuję wszystkimi innymi problemami, mam niską samoocenę. Mój ojciec chorował na nerwicę, a podobno predyspozycje do tej choroby się dziedziczy. Nie jestem ekspertem, ale czytałam, że musi dojść do nałozenia się na siebie kilku różnych czynników, żeby pojawiły się zaburzenia lękowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Necia wiesz,że ja mam te same odczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Jutro wpadnie moja przyjaciólka po pracy bo musimy sobie pogadac :) tylko że ona nie chce mi nawet po drodze ..ciastka kupić ..powiedziała że nawet lukru nie dostanę :O bo musimy być ..laski ! Ogólnie to jestem szczęśliwa bo synek wraca , mąż co prawda jeszcze nie dzwonił ale na dniach na pewno się odezwie ... czas spędzam wydajnie i produktywnie ;) i aby do Świąt ! A ty w jakim szpitalu pracujesz ? znaczy na jakim oddziale ? jak to nie tajemnica :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Dziewczynki, zmykam do łóżka. Niech Wam się aniołki przyśnią ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Marijke miałas szczęśliwe dzieciństwo i masz niską samooceną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Grudzień 3, 2006 ej dusi mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Neciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Marijke spokojnej nocki i Tobie też niech się przyśnią Aniołki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Dla Marijke:) Twoje imię w kalendarzu, To jest Twój szczęśliwy dzień, Poczta kwiatów w korytarzu, Już za chwilę spotka Cię! Życzeń pęki weź do serca, I uśmiechaj często się... Smutków niech Ci nikt nie wkręca, Dziś są imieniny Twe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Córuniu a sama jesteś ? Wiesz przecież że wystarczy znany Ci telefon ! sama to wczoraj słyszałam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach