liduszka 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Gwiazdka myślę że mogłabyś porozmawiać z psychologiem napewno ci to nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chinkaa Napisano Grudzień 8, 2006 WITAM WITAM... ja wlasciwie tu przypadkiem, a skoro przypadkiem, to jednak cos mnie musialo tu zawolac... wiec mam male doswiadczenie, a bardziej zadnego w temacie nerwoboli. ALE ZEBY NIE BYLO, zdenerwowac sie potrafie i to jak?! Moze nie rzucam kubkami, ale owszem czasami mam i takie mysli... Moge tylko podzielic sie myslami z innej persektywy - bo jakos nie klasyfikuje nikogo, ze jest nerwusem, po prostu uwazam, ze kazdy ma prawo wyladowac swoje emocje na swoj sposob (oczywiscie nie popadajmy w skrajnosci - bez dramatow) a czy dobrze tlumic w sobie emocje? to wlasnei (chyba) dlatego wybuchamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba nerwica Napisano Grudzień 8, 2006 witam :) zapisalam sie do lekarza na 12stego stycznia:O biore validol i chyba jest ok:) a co do tlumienia emocji to wlasnie chyba jest problem,dlatego warto jest miec cos gdzie mozemy to wyladowac,dla mnie swego czasu byla to moja praca,a zarazem pasja :D:D:D: tylko gorzej jak i tu zaczynaja sie robic problemy...bo niestety dom to tez nie moj azyl:O chyba musze sobie cos znalezc jeszcze...tylko gdzie ja to wcisne :(:(: pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Witaj Chyba nerwica super że idziesz do lekarza zawsze to fachowa pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Liduszka witaj!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Chinka,czemu nie spisz jeszcze?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Grudzień 8, 2006 dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chinkaa Napisano Grudzień 8, 2006 Pipek, no co? dopiero 23:15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Pipek dzięki:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiazdka*** Napisano Grudzień 8, 2006 Dzieki za odp:) Moze w koncu pogadam z jakims lekarzem bo ani ja sama ani wiele osob z mojego otoczenia nie moze ze mna czasami wytrzymac:o Bo rozumiem to, ze rozni ludzie roznie reaguja na wlasne emocje, tylko sek w tym, ze moje emocje sa wywolywane przez rzeczy, nad ktorymi inni przechodza do porzadku dziennego. I to mnie troszke niepokoi. Ostatnio zepsul mi sie telefon - zdawaloby sie zwykla rzecz, sprzet ma to do siebie ze sie psuje... a ja lazilam po calym domu i trzaskalam drzwiami, do nikogo sie nie odzywalam... Wczoraj okropnie poklocilam sie z przyjaciolka. Naprawde okropnie, nie wiem czy nie byla to najgorsza klotnia w moim zyciu. Wieczorem mialam goraczke 38 stopni. Czulam sie normalnie tylko bolala mnie glowa no i ta goraczka... Dzis jak reka odjal. Nie wiem czy to mozliwe zeby cos takiego stalo sie z nerwow, ale w takiej sytuacji chyba nie moge tego wykluczyc (nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzylo). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chinkaa Napisano Grudzień 8, 2006 eee - skad macie te kwiatuchy, lapki i inne mordeczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Grudzień 8, 2006 A no tak!,jakos zle cos wyliczylam.No to posiedz z nami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Ja bym się na drugi bok przewracała o tej godzinie :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Hejdziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Chunka proszę dziewczyny podesłały http://forum.o2.pl/emotikony.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Witam moje stare i nowe nerwusy,u mnie jakoś leci.Widzę ,że przybyło dużo nowych.Gwiazdeczko gorączki można dostać z nerwów mi samej zdarzyło się to pare razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Chinka sorki zgubiłam literkę Witaj Danusiu Jak się czujesz słońce? :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chinkaa Napisano Grudzień 8, 2006 ja tu Wam, na Waszym forum, wprowadzam zamieszanie... jakbym sie urwala z kosmosu. Uznajmy, ze robie Wam jakas pauze, tak jak to nam robia z reklamami podczas ogladania programu TV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Ada7777 czesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Grudzień 8, 2006 http://forum.o2.pl/emotikony.php To dla Chinki tak sie robi emotikonki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 8, 2006 A nasza Efcia to gdzie się podziała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Chinkaa :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Cześć kochana co u ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chinkaa Napisano Grudzień 8, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Witaj Liduszka!Obecnie moje samopoczucie ok, ale wcześniej było nieciekawie, ale już mi przeszło.A co u Ciebie , gdybyś chciała mój numer GG218945:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chinkaa Napisano Grudzień 8, 2006 aaaa - ZNOWU DZIEKUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Adula róznie bywa rano było ok w południe chyba nerwoból mnie złapał aż sie popłakałam dobrze że mam fajne sąsiadki to przyjdą w razie czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Liduszka jak zdrówko ,Pipku ,a ty jak żyjesz.Tyle zamieszania przed świętami nie wiem jak zdąrze ze wszystkim a czas tak szybko leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Co Ci pomaga na nerwobóle?Gdzie najczęściej Cię boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Liduszka gdzie masz te nerwobóle ,bo ja w lewym ramieniu i lewa strona gardła i bok tak pod żebrami.Jedno wyszło to gdzieś indziej weszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach