Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

A kręgosłup szyjny mi dokucza i czasami tak mi strzela ,że boję się ruszac głową.

Fajnie ,że masz SPA blisko ja bym musiała zasówać 100 km bo u nas nic nie ma.

Witajcie! ale hjestem padnieta ,latalam dzis sprawy zalatwiac ,oczywiscie n rzaem ze mna ale pozniej poszla sobie akisz! teraz mi policzki odmarzaja i mam czerwone jak burak czesc facecie z marsa!

Gość darbo
Tak na marginesie to stres powoduje nerwice, a kręgosłup tego nie lubi.Tak kiedyś twierdziła Jolka Kaśniewska na podstawie opini lekarzy, i chyba coś w tym jest.

Renka to u was jest mróz?U mnie jest zimno mokro i wieje jak cholera.Gdzie ten snieg?

Właśnie ja przed N nie miałam problemu z kręgosłupem ,a teraz jak stara babcia.

ada mrozu nie ma ttylko spory ciekajacy po twarzy wiatr i ciapil deszcz a ja bylam na rowerze w dzien i pod wiecvzor jeszcze z corka po sklepaxch na piechte i tak mi twrarzyczke przewialo ze jestem jak burak! kupilysmy sobie obie kozaki na zime i inne drobiazgi ,jeszcze mialam ochote do auchana pojechac z corka ale juz kasy mi zbraklo na dzis... a Ty dargo pracujesz? co robisz jesli mozna wiedziec/

hej hej, dziewczyny i chlopaki, napisze cos bardzo niepoprawnego, ale nie wzielam juz3 dzien retexinu i dobrze mi z tym, nie jestem przymulona, nie zbiera mi sie na wymioty no zyc nie umierac. wiem, ze powinnam regularnie ale tak mi fajnie jest to bardzo kuszace .pisaliscie o sugestii ja pracuje nad sugestia w druga strone: 1. poniewaz w pewnym wieku jak sie obudzisz i nic cie nie boli znazcy sie nie zyjesz 2.rano jak sie budze jak mantre powtarzam jestem zdrowa, jestem zdrowa,.............itd 3.jak bola mnie biodra, lokcie nadgarski to sa to bole bladzace, wyniki krwi i rtg sa w porzadku-takie bole przy nerwicy czesto sie zdarzaja. 4. bole w piersiach, lomot serca dusznosci to tez nerwica a nie zawal 5. im zadziej u lekarza tym jewstem zdrowsza tak wiec powtarzam sobie ze nic mi nie jest( cialu oczywiscie)to tylko nerwica ( to dusza choruje), oczywiscie do napadu paniki bo wtedy wszystko bierze w leb. ale sie rozpisalam

czesc iiyama!nie wiem co myslec z odstawieniem ja bym wolala sie z lekarzem skonsultowac...ale ciesze sie ,ze dobrze sie czujesz! a ja to juz wszystko na nerwice zwalam .....obym sie kiedys nie zdziwila

tak po chlopsku, stres powoduje napiecie miesni i jesli do tego malo sie ktos gimnastykuje to te miesnie takie zbite naciskaja na nerwy biegnace w kregoslupie i stad rozne bole, dlatego relaks masaz daje dobre efekty. tylko znajdzcie mi zrelasowanego nerwicowca.

ada u mnie tez nie ma zimy to tylko paskudna jesien! a w telewizorni mowili ze bedzie cioeplutko...acha..chyba ze latem ale jutro niech nie pada! ide na pogrzeb....mam stresa!Dzieki tym ktore bedziecie trzymac kciuki od 12 do 14 tej, dzis bylam polamana ale sie rozruszaly kosci i juz mnie nie boli ale trzyma mnie lekkie przeziebienie

Hello wszystkim 🌻 iiyama - obyś wytrwała, bo faktycznie coś w tym sposobie jest... Jak tak czytałam wszystkie posty to się zastanawiam - kurcze jak to jest, że my to wszystko wiemy.... że różne bóle to nerwy i jak ktoś chce się poradzić - to teorie zdajemy na piątkę. Co innego gdy bóle dotyczą nas samych - wtedy dwója ;( nauka idzie w las....

wiem co lekarz powie ,mam brac i ja - doktorke rozumie, ale tak fajnie jak nie chce mi sie rzygac i nie spie caly dzien

moje miesnie sa zbite nawet jak sie dobrze czuje ,nie lubie masazy ,nie umiem sie odprezyc-raczej mnie stresowaly niz odprezaly a jak jest stres to sa spiete bardzo i to daje szereg objawow -wiem znam to i wiem ,ze mija jak sie odstresuje

Gosiak bo ta przekleta N ma wlasnie to do tego ze robi nam wode z mozgu-teoria nie pokrywa sie z praktyka!logiczne myslenie bierze w łeb

ja czasami aby pamietac te swoje madrosci pisze je sobie na kartkach i lepie nimi chalupe, albo niespodziewanie wyciagam z torebki badz wylewa mi sie z zawartoscia szafy, musze zajrzec do lodowki czy tak czrgos nie wcisnelam u mnie wszystko jest mozliwe

Myśle ,że nie radzimy sobie z paniką tak do końca.Wychodze teraz na takie półgodzinne spacerki i jest ok ,ale ostatnio doszli do nas znajomi i uwierzcie mi mistrzostwo świata w bigu do domu .Jak ja się wtedy poczułam strasznie obawy wróciły i co ja zrobie jak tu padne ,będą się śmiać i ten strach coś okropnego.

bo ja to jestem depresyjna i jak zaczelam brac leki to juz byl dol totalny, a teraz juz nie jest co widzicie , wtedy bym nawet palcem nie kliknela tylko sufit i tak przelezalam kilka miesiecy

Gość darbo
Czy ja pracuje ? Ja tyram jak dzik.Odpowiadam za produkcje która miała byc na wczoraj i dostaje ciągle op.... pomimo że to nie moja wina.Praca trwa od 15.00 do 23.00. lub od 23.00 do 07.00.Teraz chcieli żebym pracował jeszcze w soboty ale sie postawiłem.Jak powiedziała moja lekarka że jak tak dalej będzie to się przekrece. Ale Pramolan mnie trzyma bo tylko kasa i kasa. A muszę pociągnąc jeszcze rok aby kredycik spłacic. Potem zmienie prace na spokojniejszą chocbym miał mniej zarabiac.I jak mam nie miec nerwicy.Wcześniej pracę wykonywałem jak w amoku a dyrektorzy mówili że tacy jak ja to skarb. Teraz troszke się op.....bo tak poradziła mi lekarka i też jest ok.Tylko nieraz się zapominam i znowu ogień.Do tego wszystkiego na wiosne dowiedzieliśmy sie że 12 letnia córka ma niewielką skolioze, i też jeżdzi do SPA leczyc się metodą PNF.I jak tu nie tyrac aby zarobic na to wszystko.

Boże iiyama podziwiam Cię ze jestes taka dzielna i walczysz.... Ja takich silnych objawów nigdy nie miałam, ale moja hipochondria przeszła samą siebie no i te lęki, przed wypadkiem samochodowym, natręctwo z myciem rąk ( atakujące bakterie i te rzeczy..) No albo zupełnie upardliwa nadopiekuńczość i ciągły pesymizm.. Jak kogoś nie ma o okreslonej porze a powinien już być to mam czarne myśli

i ciągle mnie coś boli. A jak sobie pomyśle jakie mogą być tego następstwa (zupełnie irracjonalnie) to odpływa ze mnie cała krew i jestem ugotowana. Żywy trup. Już mi wsyd, bo narzekam jak stara baba :(

ja to jestem na siebie wsciekla ,ze moj dobry nastroj to nie moja zasluga tylko chemii

A powiedz mi, diagnoza mówi, że jak mniej więcej długo trzeba przyjmować leki aby je później odstawić i było ok?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować