Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

poprawka 馃尰馃尰馃尰 moge Wam dac troche ciepelka bo moje kaloryfery sa stare i grzeja na caly zycher bo nie ma regulacji,teraz jest znosnie ale jak bylo cieplej to parowa ,u mnie wciaz okna pootwierane! 艁apcie ,przesylam! Musze przyznac ,ze u mnhie ladnie chodniki i jezdnie odsniezone

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
rrenka zdr贸wka Ci 偶ycz臋. Teraz tyle ludzi kicha ale zima zabije wszelkie nie potrzebne zarazki.

Udost臋pnij ten post

ada no co z tym twoim zdjeciem -nie wymigij sie tylko pisz kiedy zrobisz i wyslesz!ile to juz czasu nam obiecujesz?:):P Basia na poczte sobie wysylamy

Udost臋pnij ten post

pipek flaki juz gotowe ,moja ogorkowa w polowie bo zamiast isc do sklepu po ogorki to siedze przed kompem

Udost臋pnij ten post

czyli tez plotkowalas zamiast gotowac....ale jak przyszla \"zywa\" kolezanka to moze w kuchni posiedziec a jak wirtualne plotki to gary czekaja

Udost臋pnij ten post

Flaczki prawie gotowe.Ja tez musze isc do sklepu po srodki czystosci.Pojde do Rossmana.

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny , za oknem tak jasno, pewnie zaraz wyjde nacieszyc sie swiatlem, mnie terz kaloryfer ugotowal na miekko, do tego dziecie zamiast uczyc sie do sesji robi juz drugi dzien porzadek w szafie, jak zwrocilam uwage ,ze czas plynie ima duzo do stracenia ( to 1 rok) to malpa jedna wziela sie za sprzatanie polek, PANNO CORKO TY TU SPRZATASZ A JA GORE - parafrazujac co nie co no i kipie z bezsilnosci , musze wyjsc i sie ostudzic i zaby juz nic wiecej jej nie powiedziec. basia wyslalam ci emaila

Udost臋pnij ten post

iiyama turlanie w sniegu Cie ostudzi!:) Jeny z tymi dzieciakami,moj syn ma nadzor niczym policyjny jesli chodzi o kapiele wieczorne jak sie go nie popedzi to siedzi po 40 min.w lazience! teraz ma miec 25 min jak sie nie wyrobi to mu konfiskuje komore na dobe bo mnie szlag trafia!ile mozna siedziec!...no i okazalo sie ze sie m,ozna wyrobic.....

Udost臋pnij ten post

Ja wczoraj by艂am na zebraniu u najstarszego syna i prawie wszyscy rodzice za艂amali si臋.M艂odzie偶 wog贸le si臋 nie uczy ,a m贸j nie odstaje od tych najgorszych.

Udost臋pnij ten post

renka a dwie panny na wydani i jedna lazienka wieczorem to zawalu dostajemy sikamy po nogach a cholery i tak tam siedza

Udost臋pnij ten post

Ada,ogolnie mlodziez sie teraz nie uczy.To taka powszechna opinia.

Udost臋pnij ten post

pipek lece pedze dla flaczka zrobie wszystko, jesli mozesz wyjdz z flaczkiem naprzeciw bo w Jankach pewnie korek kilkugodzinny jak zwykle

Udost臋pnij ten post

ada trzymam za slowo z tym zdjeciem -stara znajoma ,setki maili a ja nie wiem jak Ty wyugladasz! iiyama moja corka tez strinisia ale jej wystarczy wszystkiego 35 minut od wstania z lozka do wyjscia do szkoly a moj syn godzina i to na pelnych obrotach i jest w biegu-cholera mnie bierzee!!!!

Udost臋pnij ten post

Iiyama,zostawie Ci do jutra flaczki. Teraz ide z pieskiem na spacerek,bo mi tu piszczy.Potem po zakupy, po corcie do szkoly,obiadek,lekcje dopilnowac i na zebranie.Potem wpadne poczytam wasze wpisy. Milego popoludnia.

Udost臋pnij ten post

Wlasnie mialam nadprogramowy pysznic chcialam odkrecic byutelke mineralnej no i polowa wyleciala na mnie!

Udost臋pnij ten post

M贸j synek 15 letni tez jak rano wejdzie do 艂azienki to nie mo偶na tam si臋 dosta膰.Maluchy dostaj膮 sza艂u i tak dzie艅 w dzie艅.

Udost臋pnij ten post

jak dzieci sa male to ma sie ochote je schrupac , a jak sa duze to zaluje sie ze tego nie zrobilo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marska
Witam wszystkich. \dzisiaj tylko czytam, ale ostro rano by艂o. U mnie ferie niestety ju偶 sie ko艅cz膮, a pogoda 艣wietna. Gotuj臋 obiad - w膮tr贸bka z cebulk膮 i og贸rkowa od wczoraj, a do tego 偶ar艂o dla basecika, bo szczeniak ma apetyt i karma mu nie starcza. A dla poprawy nastroju- ma艂y pasjansik. Wyszed艂. Pozdrawiam i uciekam do gar贸w.鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰