rrenka037 0 Napisano Styczeń 25, 2007 poprawka moge Wam dac troche ciepelka bo moje kaloryfery sa stare i grzeja na caly zycher bo nie ma regulacji,teraz jest znosnie ale jak bylo cieplej to parowa ,u mnie wciaz okna pootwierane! Łapcie ,przesylam! Musze przyznac ,ze u mnhie ladnie chodniki i jezdnie odsniezone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiaijuz 0 Napisano Styczeń 25, 2007 rrenka zdrówka Ci życzę. Teraz tyle ludzi kicha ale zima zabije wszelkie nie potrzebne zarazki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 25, 2007 ada no co z tym twoim zdjeciem -nie wymigij sie tylko pisz kiedy zrobisz i wyslesz!ile to juz czasu nam obiecujesz?:):P Basia na poczte sobie wysylamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Czesc Nerwuski,ktorych z rana nie bylo.Dla was :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 25, 2007 basia, no to kolega ma przekichane na calego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Rrenka to sasiadka zawitala do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 25, 2007 pipek flaki juz gotowe ,moja ogorkowa w polowie bo zamiast isc do sklepu po ogorki to siedze przed kompem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 25, 2007 czyli tez plotkowalas zamiast gotowac....ale jak przyszla \"zywa\" kolezanka to moze w kuchni posiedziec a jak wirtualne plotki to gary czekaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Flaczki prawie gotowe.Ja tez musze isc do sklepu po srodki czystosci.Pojde do Rossmana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 25, 2007 hej dziewczyny , za oknem tak jasno, pewnie zaraz wyjde nacieszyc sie swiatlem, mnie terz kaloryfer ugotowal na miekko, do tego dziecie zamiast uczyc sie do sesji robi juz drugi dzien porzadek w szafie, jak zwrocilam uwage ,ze czas plynie ima duzo do stracenia ( to 1 rok) to malpa jedna wziela sie za sprzatanie polek, PANNO CORKO TY TU SPRZATASZ A JA GORE - parafrazujac co nie co no i kipie z bezsilnosci , musze wyjsc i sie ostudzic i zaby juz nic wiecej jej nie powiedziec. basia wyslalam ci emaila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 25, 2007 masz racje Rrenka.Ten komp.pochlania duzo czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Basiu na maila mozesz przesłac zdjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 25, 2007 pipek , daj flaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 25, 2007 iiyama turlanie w sniegu Cie ostudzi!:) Jeny z tymi dzieciakami,moj syn ma nadzor niczym policyjny jesli chodzi o kapiele wieczorne jak sie go nie popedzi to siedzi po 40 min.w lazience! teraz ma miec 25 min jak sie nie wyrobi to mu konfiskuje komore na dobe bo mnie szlag trafia!ile mozna siedziec!...no i okazalo sie ze sie m,ozna wyrobic..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Zapraszam na flaczki Iiyama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Ja wczoraj byłam na zebraniu u najstarszego syna i prawie wszyscy rodzice załamali się.Młodzież wogóle się nie uczy ,a mój nie odstaje od tych najgorszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Rrenka a zdjęcie ci prześle już niedługo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 25, 2007 renka a dwie panny na wydani i jedna lazienka wieczorem to zawalu dostajemy sikamy po nogach a cholery i tak tam siedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Ada,ogolnie mlodziez sie teraz nie uczy.To taka powszechna opinia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 25, 2007 pipek lece pedze dla flaczka zrobie wszystko, jesli mozesz wyjdz z flaczkiem naprzeciw bo w Jankach pewnie korek kilkugodzinny jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 25, 2007 ada trzymam za slowo z tym zdjeciem -stara znajoma ,setki maili a ja nie wiem jak Ty wyugladasz! iiyama moja corka tez strinisia ale jej wystarczy wszystkiego 35 minut od wstania z lozka do wyjscia do szkoly a moj syn godzina i to na pelnych obrotach i jest w biegu-cholera mnie bierzee!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Iiyama,zostawie Ci do jutra flaczki. Teraz ide z pieskiem na spacerek,bo mi tu piszczy.Potem po zakupy, po corcie do szkoly,obiadek,lekcje dopilnowac i na zebranie.Potem wpadne poczytam wasze wpisy. Milego popoludnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Wlasnie mialam nadprogramowy pysznic chcialam odkrecic byutelke mineralnej no i polowa wyleciala na mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Mój synek 15 letni tez jak rano wejdzie do łazienki to nie można tam się dostać.Maluchy dostają szału i tak dzień w dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Styczeń 25, 2007 pipek masz pieska!!!??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 25, 2007 jak dzieci sa male to ma sie ochote je schrupac , a jak sa duze to zaluje sie ze tego nie zrobilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 25, 2007 mam sznaucera miniaturke.dziamgot straszny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 25, 2007 a wieczorem trudno namowic by poszli spac przed 12? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marska Napisano Styczeń 25, 2007 Witam wszystkich. \dzisiaj tylko czytam, ale ostro rano było. U mnie ferie niestety już sie kończą, a pogoda świetna. Gotuję obiad - wątróbka z cebulką i ogórkowa od wczoraj, a do tego żarło dla basecika, bo szczeniak ma apetyt i karma mu nie starcza. A dla poprawy nastroju- mały pasjansik. Wyszedł. Pozdrawiam i uciekam do garów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 25, 2007 pa pa!milo tu z Wami,ale obowiazki wzywaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach