pipek 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Wejdz w preferencje i potem punkt A. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 uwaga, sprawdzam czy to już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 31, 2007 No extra!!!Tak jestes bezpieczniejsza,gdyby Trole sie pojawili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 udało się, dzięki Pipek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 że niby co? jacy trole?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Nie ma za co Punca!:D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Tak sie mowi w inernecie.Wiesz jacys podszywacze,ktorzy dokuczaja,piszac za Ciebie,pod Twoim nickiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 acha, widzisz... z każdym dniem można nauczyć się czegoś nowego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Styczeń 31, 2007 czesc wszystkim.dziś fajny dzień miałam.samopoczucie też ok. widze ze jakas lista tu powstaje. spróbuje sie dopisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Styczeń 31, 2007 NICK................Wiek................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Styczeń 31, 2007 punca w twoim mieście przeżyłam kiedyś wspaniałe czasy.moją pierwszą miłość.było cudownie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Styczeń 31, 2007 dziewczyny czytam te kawały są super :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 bo Sosnowiec to fajne miasto Netka :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Z nogą mam ok to tylko gwóżdż ,ale mam nerwy na samą siebie ,że taka sierota jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Tak patrze na te miejscowości i każdy gdzieś z Polski ,a nie ma nikogo z zachodniopomorskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 31, 2007 U mnie znowu zaczyna wiać i to mocno jak by tego było mało to moja miejscowość miejscami jest podtopiona ,troche mam pietra ,a do morza 100m ,a morze szaleje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Styczeń 31, 2007 a to ja sie dopiszę również :)NICK................Wiek................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek MamaJulki ..........30...............nerwica lękowa,depresja małoposka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Styczeń 31, 2007 uupss... jeszcze raz... NICK................Wiek................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek mamaJulki...........30..............nerwica lękowa,depresja małopolska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Styczeń 31, 2007 dziewczyny wy takie mądre jesteście pomóżcie :D :D nie chcę,żeby mi zapamiętywało hasła te które wpisuje w google, plis jak to skasowac by nie było tam tej historii, denerwuje mnie TO :O:O:O:O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 31, 2007 NICK................Wiek................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek mamaJulki...........30..............nerwica lękowa,depresja małopolska dana39...............40..............nerwica lękowa.........Kujawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Styczeń 31, 2007 NICK................Wiek................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek mamaJulki...........30..............nerwica lękowa,depresja małopolska Efka43..............43.................N.lękowa i agorafobia....Gdańsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Styczeń 31, 2007 NIe mogłam wejsc na kafeterie Czesc Danusiu tez sobie klikłam dwa razy jak Mama julki ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Hej Liduś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Danusiu byłas szybsza :) to jeszcze raz się wkleję :) NICK................Wiek................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek mamaJulki...........30..............nerwica lękowa,depresja małopolska dana39...............40..............nerwica lękowa.........Kujawy Efka43...............43...............n.lękowa , agorafobia....Gdańsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 31, 2007 hej a ja myślałam ,że coś nie tak zrobiłam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Czemu nikogo na czaciku nie ma?juz kolejny raz wchodze a tu pusto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Jak samopoczucie dziewczyny ? :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Witaj Pipek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Witaj Dana!:D samopoczucie w kratke.Rano bylo kiepsko,potem ok.I teraz ok.Ta pogoda jest do .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Masz racje pogoda okropna , u mnie cały dzień leje , ciśnienie chyba zero, jak Twoja głowa minęlo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach