grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 dziewczyny idę spać, bo mi nerwy wysiądą przez takich ludzi.... a byłam już taka spokojna dzisiaj.... może jutro tego bałwana nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Spij spokojnie Punca :) Może ten podszywacz to nowe wcielenie vagnieszkav, naszej ulubienicy? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
punca24. 0 Napisano Styczeń 31, 2007 renka i pelasia - zmieniać nicki!!! macie kosy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Styczeń 31, 2007 a moze Cie podrywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 nie wiem o co mu chodzi, ale zmykam i postaram się zrelaksować i naprawić to co popsuł. czy na prawdę nie ma tu moderatorów?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
punca24. 0 Napisano Styczeń 31, 2007 punca24 trzeci raz pytasz o moderatorów, do 7 razy sztuka! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 31, 2007 punca z kropka, przypuszczam ze masz wrazliwosc kamienia przy drodze a mozg wielkosci orzeszka i ide o zaklad, ze nawet nierozumiesz jak szkodzisz, ale wierze , ze co dobre zostanie nam wynagrodzone a zlo ukarane i zycze ci dobrej nocy i abys nigdy nie mial powodu szukac terapii na tym forum. Bog ztoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
punca24. 0 Napisano Styczeń 31, 2007 a skąd ta pewność? :D AMEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
algiz 0 Napisano Styczeń 31, 2007 witajcie-miewam podobne objawy----NAZYWA SIĘ TO NERWICA!!!ATAKI PANIKI SĄ NAJGORSZE--CHCIAŁAM SIĘ Z WAMI PODZIELIĆ TAKĄ INFORMACJĄ---JA LECZE SIĘ ZIOŁAMI -MEDYCYNA CHINSKA---SPRUBUJCIE!!! PRACUJE Z KSIĄŻKĄ LUIZY HAY---POLECAM!!! SPRUBUJCIE ZNALEZ DOBREGO BIOENERGOTERAPEUTE!!! SPRAWDŻ CZY NIE ŚPISZ NA CIEKACH WODNYCH!!! POLECAM RÓWNIEŻ KURS SAMOKONTROLI UMYSŁU U P. KRÓLICKIEGO.ZAŻYWAJ MAGNEZ--OGRANICZ KAWĘ I ODSTAW ALKOHOL!!!!!!!!!! ZAFUNDUJ SOBIE MASAŻ RELAKSACYJNY I BARDZO,BARDZO,BARDZO WAŻNE GŁĘBOKO ODYCHAJ W WOLNNYCH CHWILACH-ZAPAL ŚWIECĘ!!RÓWNIE NIE ZAPOMINAJ O PASJACH-NP.MALUJ,PISZ,TAŃCZ ITP. UCZ SIĘ AKCEPTACJI I KOCHANIA SIEBIE---BĄDZ DLA SIEBIE DOBRY I CHWAL SIEBIE ZA POSTĘPY. POMYŚL CO TA CHOROBA MÓWI DO CIEBIE!!!SPRUBUJ TO ROZSZYFROWAĆ NAJLEPIEJ POD OPIEKĄ TERAPEUTY!!! POLECAM JESZCZE KSIĄŻKĘ P. KRAKOWIAKA--DZIECI REGRESJI!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH---NIE DAJCIE SIĘ PANICE!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 31, 2007 z cala pewnoscia nie jestes jedna z nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 31, 2007 to bylo do puncy kropki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 31, 2007 baran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Witaj Iiyamo! Ada, Ammarylis, Olabasia, Basiaijuż i cała reszta - proszę o dopisanie się do listy. Pipeczku, prześlij mi na maila dane do czata (do czada też może być :) - aduś to żart) Nicka nie zmieniam, Punca 24 musisz jakoś to strawić - żyję z tą siódemką w dacie urodzin od 29 lat, więc ta kossa chyba dobrze na mnie działa. Najbardziej lubię piątkę, ale siódemka też jest ok - liczba doskonałości! Widzę, że mieliśmy tu dziś nowych gości - nie przejmujcie się tymi zgryźliwymi żarcikami - myślę, że wynikają one jednak z sympatii, bo któż mógłby czytać te nasze \"smutki\" tak uważnie, ajk to wynika z reakcji?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 31, 2007 hej pela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Styczeń 31, 2007 NICK................Wiek................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek mamaJulki...........30..............nerwica lękowa,depresja małopolska dana39...............40..............nerwica lękowa.........Kujawy Efka43...............43...............n.lękowa , agorafobia....Gdańsk Iiyama(Tunia)....50...deprecha z napadami lęku panicznego....Łódź rrenka037.........39.....nerwica lękowa z deprechą.....Warszawa Marijke.........23......nerwica lękowo-depresyjna........Warszawa Aniołek21.......21......narwica lekowa....... Poznan Tak, kontrolnie przesyłam tylko naszą listę. Jak się na nią wpisać: wejdź na tę tabelę i ją zanacz, prawym przyciskiem myszki wybierz kopiuj, a potem w swojej odpowiedzi wklej i dopisz siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 31, 2007 pelasia skocz na poczte link poszedl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
algiz 0 Napisano Styczeń 31, 2007 WITAJCIE!!! KOCHANI NIE PODDAWAJCIE SIĘ!!! SPRUBUJCIE MEDYCYNY CHINSKIEJ---RELAKSACJI---BIOENERGOTERAPII---CZYTAJCIE KSIĄŻKI NP. LUIZY HAJ, DZIECI REGRESJI P. KRAKOWIAKA.---SPRUBUJCIE TEŻ KURSU SAMOKONTROLI UMUSŁU U P. KRÓLICKIEGO!!! POZDRAWIAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Punca24. dzięki za uznanie - tak się starałam! ale tak naprawdę to jestem ponurak i nie znam żadnych kawałów:-D Widzę, że pożądnie Ci się oberwało - ten baran jest najlepszy. Ale rozumiem zdenerwowanie naszych dziewczyn. Szzególnie dla Twojej nickowiczki musisz być wyrozumiałym człowiekiem - ona jest u nas od bardzo niedawna. Potrzebbuje oparcia, a Ty jej tak z grubej rury, choć ten komentarz, żebym zmieniłą nicka strasznie mi się spodobał. A, niech to, witaj! Iiyamo, wielkie brawa za wyrażanie negatywnych emocji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Algiz, ależ my się wcale nie poddajemy! Poczytaj sobie nasze wcześniejsze wpisy - toć to forum bohaterów! Ale dziękujemy za te wskazówki, choć brzmią jak z telebazaru, ale pewnie to tylko złudzenie. Jeśli Ty też masz nerwicę, witaj w klubie! IIyamo, zaraz wlezę na pocztę. Czekam na wpis Punca 24. - to ciekawa postać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 31, 2007 pyszczydlo mam niewypazone ale staram sie kontrolowac, baran to bylo sympatycznie gdybym chciala urazic pozwolilabym sobie na co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Nie no, Punca24., nie bądź taka -wracaj zaraz... Nie możesz tak nas teraz zostawić, a DZIEŃ ŻARTU. Do północy jeszcze 13 min! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 31, 2007 potem bede straszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Iiyamo, to zazdroszczę Ci - ja tam jestem cholernie ugrzeczniona! Ale ten baran był naprawdę świetny i cudnie pasował do tej całej szarpaniny słownej. Ja tam myślę, że ta PUNCA24. to jednak ktoś z naszych! Punca24., przyznaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 31, 2007 ide ogladac film o malpach, jestem nalogowcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Styczeń 31, 2007 iiyamo, Ty będziesz straszyć, czy wczułaś się teraz w naszego \"niechcianego\" gościa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Czy ten nałóg związany jest z nerwicą? czy to kolejna słaba strona ? Dobrego oglądania - ja chyba powoli będę zbierać się do wyrka, bo głowa mnie boli. Puncy24. nie ma? Cholera jedna, namieszała i się zmyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 31, 2007 moje bachory jeszcze urzeduja, zaraz im urzadze kobranocke, ale mozesz nie znac tego hasla bo to jeszcze z peerelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 31, 2007 jestem nalogowym ogladaczem filmow na animal planet . filmow o malpach albo o niechcianych pieskach i kotach, ot takie niegrozne zboczenie. mąż nalogowo oglada wiadomosci i pilke nozna a ja to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 1, 2007 DOBRANOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 1, 2007 Dzień dobry;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach