basiaijuz 0 Napisano Luty 1, 2007 ammarylis , ja Ciebie nie mam:-((((((((((((((:-))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 1, 2007 hej pomaranczowy a co Ci tak mina zrzedla czysbys nie mogl......oj biedaczek , nie lam sie to sie leczy! moze sie wygadaj ,bedzie Ci lzej? lece na zakupki ,pa,pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Luty 1, 2007 rrenka037: to jest taki dołek który musi jakoś minąć. On rozkłada prawie całkowicie na łopatki. Nic się nie chce. Olewka na wszystko. Zresztą już się żaliłem nie będę dołował innych Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 1, 2007 ludziki a ja nadal nie mogę się zarejestrować. czy ktoś miał problemy z rejestracją nicka? wypełniłam wszystkie punkty formularza i klikam \"Dalej\" a tu nic... zgredku proszę zarejstruj mnie - prześlę ci moje dane mailem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Luty 1, 2007 Basiaijuż kochana ja też Ciebie nie mam :-( Wysyłałam tylko do tych osób które do mnie przysłały,bo miałam ich adresy mailowe.Ale chętnie Ci podeslę.Czekam równiez na foteczkę od Zgredka :-) Ada777 Ciebie tez nie mam,ani Marzeny-marysi :-( Idę się przejśc z moim obrońcą hihihi 5 miesięcznym szczeniakiem,który jest zwariowany na moim punkcie(a ja na jego).Nawet na męża warczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 1, 2007 Liduszka jak się pojawisz to przypominam Ci, że wciąż czekam na zdjęcie twojej córci :) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 1, 2007 ufff... brzuszek mi pęka. zrobiłam obiadek teściowi :) dobra synowa, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Luty 1, 2007 olabasia.................52.............nerwica lekowa..........Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 1, 2007 Witajcie! Ale sie dzisiaj rozpisaliscie! Juz przeczytalam wszystko.U mnie dzis wisiejczy humor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 1, 2007 Ty pomarańczowy ,a ty kiedy dupczyłeś ,chyba dawno ,bo jesteś strasznie napiety .Chyba nie masz co dupczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 1, 2007 Zgredzio a ty co ,masażysta będziesz teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 1, 2007 Ammarylis jeszcze nikt nie ma mojej fotki ,ale postaram się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 1, 2007 Znajdż trolu kupe gówna i się w niej zakop ty cieńki batonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 1, 2007 ktoś tu kiedyś pisał o naszych pierwszych stronach ,jak pisałysmy na początku ja cholera nie mogę znależć.Chciałam sprawdzić o ile poprawił mi się humor przez ten czas kiedy jestem z wami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Luty 1, 2007 Ammarylis fotka Twoja do Mnie doszła :) dziękuję ! Widze ze byłaś w Sopocie to były zeszłe wakacje ? Ja latem uciekam na plaze ale tam gdzie jest mniej ludzi , a jak nie musze to wolę jeziorka na kaszubach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Luty 1, 2007 Zgredku nie dawaj się takiemu humorkowi , nie ma tego złego ..co by na dobre nie wyszło! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Luty 1, 2007 Zgredku a moze humorek trzeba ciastem dobrym potraktować ....to już wysyłam duży kawał bo właśnie upiekłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Luty 1, 2007 Witam wszystkich cieplutko...........tych ktorych dopiero poznaje pozdrawiam szczegolnie.............buziaczki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Luty 1, 2007 ammarylis.........do mnie tez mozesz wyslac fotki.......bede Ci bardzo wdzieczna...........pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 1, 2007 aleś mu dała Ada popalić. co jak co, ale cienkiego batona to ja bym w życiu nie wymyśliła :):):) teraz to będzie moje ulubione przezwisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 1, 2007 Witajcie Ammarylis , czy dostałaś moje zdjęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 1, 2007 :):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 1, 2007 kurcze zaczyna się - bałwan wrócił.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 1, 2007 nie punca24. nie dostałyśmy twojej fotki z kosą, a szkoda bo bałwana z kosą to jeszcze nie widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 1, 2007 moja corka ma angine!:( byl u niej lekarz ,dostala antybiotyk ,zostaje na obozie tylko bedzie mniej aktywna ,jeszcze tylko martwie sie zeby jej goraczka tak nie wzrosla:( :( olac tego trolla ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 1, 2007 Co tu sie dzieje Co za zwariowane napisy od 2 dni tu mamy sie wspierac a nie wyzywac sie Co tam u Was slychac Bo ja dzis taka sobie Cisnienie skacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 1, 2007 Punca tego cieńkiego batona to wymyśliła moja koleżanka ,kiedyś kłóciła się z mężem i jak jej brakło słów rypła tego batona ,a mężuś nie gadał z nią tydzień czasu.I zobacz jak go to boli,chyba trol się wkurzył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 1, 2007 RRenka angina ma to do siebie ,że trzyma gorączka ,ale dobrze ,że dostała antybiotyk ,zobaczysz wszystko będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 1, 2007 czesc panienki, wlasnie siedze i czekam na sms od corci juz 40 min. temu miala wyladowac a tu cisza. do tego slubny chodzi i podkreca mi benbenka, zaczynam sie denerwowac.i ztych nerwow zjadlam cala czekolade zaraz ży........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 1, 2007 Ty pomarańczowy naprawde jesteś cieńki baton ,na nic więcej cię nie stać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach