pipek 0 Napisano Luty 14, 2007 Trudna sprawa z Twoim ojcem!Kurcze,a moze...juz sama nie wiem ,co wymyslec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 14, 2007 Cześć dziewczynki dopiero wróciłam do domku i u was nie walentynkowo:( Marzenka ja pytałam się o ten lek zaraz sprzwdze i podam na której stronie to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 14, 2007 Wiesz Marzenka,tak sobie pomyslalam,ze dobrze jest, ze ojciec jest ogolnie zdrowy.Bo gdyby choroba jakas doszla to by bylo...zle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 14, 2007 Witaj Malenstwo! My tak sobie z Marzenka gadamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 14, 2007 strona 844 godzina 10.05 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 14, 2007 zaraz do was wracam bo mam telefonik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi69 0 Napisano Luty 14, 2007 Witaj Rosa.Weszłam na nicku mojego męża.Miałam identyczne objawy jak ty.i nie dowierzam ze nie jestem sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 14, 2007 Rafi to uwierz jest nas bardzo dużo.Witaj wśród swoich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 14, 2007 Jest mi lepiej Zadzwonila kolezanka do mnie z Niemiec i chwile pogadalysmy Tak wiem o tym leku ale znasz kogos kto go bral ja sobie kupilam i o dzis zaczelam brac Zobaczymy !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 14, 2007 Pipek przepraszam ale musialam sie wygadac jest mi lepiej Nie gniewaj sie ale ja nie wiem co to znaczy mieszkac z e swoja rodzinka tak jak Wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi69 0 Napisano Luty 14, 2007 czy bywa jeszcze na tym forum Rosa i Gofi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 14, 2007 Ada jak sie ciesze ze dalas sobie rade z nerwica na zebraniu Czy ona cie pilnowala czy ty ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 14, 2007 Jestem dosc dlugo na forum i nie bylo rosy nigdy Moze jest juz dobrze i pozbyla sie tej francy ktora jest mocniejsza od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi69 0 Napisano Luty 14, 2007 ada7777.Właśnie zauważyłam ze duzo ludzi na te chlerną nerwice cierpi i musimy z tym życ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi69 0 Napisano Luty 14, 2007 ada 7777Czytalam duzo jak opisywala o tym rosa byłam tak wpatrzona w jej wypowiedzi ze zabniemiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 14, 2007 Marzenko co ty znowu za lek bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 14, 2007 Rafi pisze tu juz kilka miesięcy ,ale Rosy już nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 14, 2007 Ogladam TVN-program walentynkowy,ale na chwilke zajrzalam. Fajnie Marzenko,ze juz Ci lepiej. Ravi ,Rosa i Gofi juz nie pisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 14, 2007 Przepraszam RAFI-zle nick napisalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 14, 2007 Marzenka doczytałaś się do tego leku ziołowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 14, 2007 Dobrej Nocki wszystkim.:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 14, 2007 Powiem wam dziewczynki że nic tak nie robi na panią N jak sajgon w pracy który dzisiaj miałam bo nie mam siły nawet myśleć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 14, 2007 Dobrej nocki Pipek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 14, 2007 Malenstwo tak Ja mam juz go w domu i zaczelam dzis brac Boje sie ale tej chemii mam juz dosc i tak mnie trzesie Chce zeby choc troche mi pomoglo i choc jedna noc przespac cala bo od roku jeszcze nie przespalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 14, 2007 Marzenka ja niestety wiem co to chemia i wiem że jest ciężko ale dasz rade:)Musisz,żeby mi pokazać że ja też dam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 14, 2007 Tam ktoś pisał że nie działa od razu ale z czasem.A może jeszcze meliska na dobranoc pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 14, 2007 Malenstwo czyli praca nerwice wygania to dobrze ale ja jestem oslabiona od tej cholery i nie mam sily robic A corcia sie wyprowadza i moge jej pokoje sprzatac ale nie mam sily bo mi sie w glowie kolysze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 14, 2007 Marzenka na pewno bardzo pomaga bo nie masz czasu zaprzątać swojej główki złymi myślami.A długo na tą cholere chorujesz i czy jesteś teraz osłabiona nie branie leków czy nią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Luty 14, 2007 http://100lat.pl/PoprawaNastroju Dziewczyny zapraszam,naduście na ten link!! murowana poprawa nastroju.100% Dobranoc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 14, 2007 Ja choruje 1 rok A na arytmie 6 lat i mysle ze to juz sie zaczelo Arytmia jest od nerw a teraz doszlo mi cisnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach