maleństwo29 0 Napisano Luty 14, 2007 Pelasia jutro się odezwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yovi 0 Napisano Luty 15, 2007 Dzieńdoberek! milutkiego dzionka...a ja biorę się dopracy :))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 15, 2007 Czesc wszystkim pozdrawiam kobitki nie objedzcie sie z pączkami ha ha ha (tłusty czwartek) :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta101 0 Napisano Luty 15, 2007 czesc Wszystkim pewnie wiekszosc z was mnie nie kojarzy ale ciesze się ze znowu mogę pogadac z Wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta101 0 Napisano Luty 15, 2007 pewnie myslałyscie ze sie nie odzywam bo poczułam sie lepiej i o Was zapomniałam. Nic bardziej blędnego byłam w takim dole ze myslałam ze to juz koniec. To było cos okropnego taka deprecha ze nigdy bym nie pomyslała ze człowiekowi mogą przyjsc takie straszne mysli do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 15, 2007 marta, oj moga moga. lecze od listpada i jest dobrze, nie mam glupich mysli,ani lęków ani doła. hej witam wszystkich bladym switem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 15, 2007 Witajcie w tlusty czwartek! Pod wieczor wczoraj yroche smutkiem powialo. Bianka,bierzesz te leki?moze idz jeszcze na inne badania.Blednik-mysle do tej pory wyleczylby sie! Pelasiu,dzieki za uznanie,chcialabym Marzence pomoc,ale ciezko na odleglosc. A Twoj pecherzyk Pelasiu pewnie dojrzewa-zrob moze tescik? Nusia ,prosze o fotke. Teraz poczytam te linki! Zycze milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 15, 2007 Ogladalam link do stringow i biustonosza-sa fajne.Tylko,czy to nie jakis przekret z ta cena?Zamowilabym sobie,bo mi sie podoba.Co o tym sadzicie?A gdzie jest jakis do tego regulamin?Moze ktos wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 15, 2007 To pozytywne myslenie-jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 15, 2007 Cześć dziewczynki jak dzisiejsze saopoczucie?U mnie tak nieśmiało słonko się przebija:) Pelasiu mój mążczyzna robi mi masaże ale jak będziesz chciała to to napisze telefony do profesjonalistów.Aha i powinnaś zrobić sobie test:) Jaka bielizna,wczoraj przeoczyłam coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 15, 2007 Bielizna ekstra,a teraz klikajac na Twoj link pojawia sie meska!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 15, 2007 A teraz damska.Nie wiem czemu tak sie dzieje.Chyba jakas reklama wchodzi.Ale to jest zamowienie na bielizne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 15, 2007 Hejka Pipus IIyama Malenstwo i Marta pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 15, 2007 Liduszka dzisiaj dzień zapełniony przyjemnymi obowiązkami? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 15, 2007 Malenstwo wyslałam do ciebie zdjecia i mi poczta zwróciła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 15, 2007 Zapomnialam IIyama dziekuje za maila bardzo ladny aniołek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 15, 2007 Nic nie mam,nie wiem dlaczego zwróciło poczte może coś się dzieje.Nadia3-77@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 15, 2007 CzescLidzia?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 15, 2007 Juz wiem Nadia napisalam z małej litery zaraz posle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 15, 2007 Bo chyba jest z małej:) Ja wysłałam,napisz czy doszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 15, 2007 Ammarylis i pelasia,dzieki za maile.Bardzo mi sie podobaly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 15, 2007 jeszcze jeden:nadia824@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 15, 2007 Lidzia, musi byc z malej litery!wszystkie pisze sie malymi chyba?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 15, 2007 moja kicia od wczoraj wieczor co zje to wymiotuje, ma humor szleje, chyba musze ja przeglodzic a jak nadal bedzie tak samo to do weta. biedne malenstwo. teraz wbiegla na sciane i sie na mnie gapi czy cisne w nia kapciem. tak trudno mi jest sie rozkrecic a roboty dzis nie brak. jak sie dobudzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 15, 2007 Oj ,Pelasiu-napisalam z malej litery-za co sorki!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 15, 2007 Iiyama czesc,walnij sobie kawke-ja juz 2 wypilam i nadal nie chce mi sie brac za robote!! Ten kociak to akrobata! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 15, 2007 Pipek do Ciebie też właśnie wysłałam ale może mam coś z poczta. ja się dobudzam kawką i prysznicem.Dziewczynki na razie uciekam bo czas na kąpiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 15, 2007 Malenstwo ,Tobie tez wyslalam-nie wiem,czy dojdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 15, 2007 Malenstwo poslałam dzieki za twoje laska jesteś i tez nie widac nerwiczki podrawiam:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach