Gość I kogo tu brak Napisano Luty 17, 2007 NICK................Wiek................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78...........29...................agorafobia...............W arszawa Hexa.................29..................nerwica lękowa..............Gorzów Punca24.............24.................nerwica natręctw........Sosnowiec Basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była..........Łódź Liduszka............37.................ner. lękowa.agorafobia...Jaworzno Pipek................44.................nerwica lękowa............Warszawa Netka30............32...............nerwica lękowa.depresja .Włocławek MamaJulki..........30..............nerwica lękowa,depresja.. małopolska Dana39.............40..............nerwica lękowa...................Kujawy Efka43..............43...............n.lękowa , agorafobia..........Gdańsk Iiyama(Tunia).....50................depresja+lęk........ ................Łódź Rrenka037.........39.....nerwica lękowa z deprechą..........Warszawa Marijke.............23......nerwica lękowo-depresyjna........Warszawa Aniołek21..........21..........................nerwica lekowa....... Poznan Ammarylis ..........46 ......n.lękowa+agorafobia............ Ostrów Wlkp Olabasia............52....................n.lękowa...... .. ........Warszawa Zgredek............31..................dużo tego.........................Konin Tamara.............35...................agorafobia...... .. ..............Śląsk Starababa..........59..............n.lekowo-depresyjna .. ..Gorzów Wlk. Maleństwo29.......29................agorafobia.......... ........Warszawa Marska .............42 .................n. lękowa....................Kujawy *Mokka*............32...........n.serca (tak mowil lek.).........Warszawa Magdziapek.......25...............n.lękowa.............. .........Śląsk nusia 35.........35.......n.lekowa agorafobia.........krakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 17, 2007 Maleństwo, odpowiadam na pytanie, które zdałaś Pipkowi. rączka: piszesz - czesc, kwiat - wpiszesz kwiatek, serce - w nawiasie kwadratowym piszesz love, o czymś zapomniałam? Pipek mieszka w Śródmieściu. A to dla ciebie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 17, 2007 usta - usta, a to wszystko musi być w nawiasie kwadratowym, bo tam wyżej trochę zamieszałam i nie wiadomo o co chodzi. Jakaś się zestresowana zrobiłam - :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 17, 2007 http://www.forum.o2.pl/emotikony.php Malenstwo prosze o to stronka z tymi emotikonkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 17, 2007 Pelasia ale ci sie fajnie zrymowalo ze mną pozdrawiam to wpadajcie na kawkę poswietujemy ostatki kto chętny?:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I kogo tu brak Napisano Luty 17, 2007 NICK................Wiek................dolegliwość.... . .......miejscowość Pelasia 78...........29...................agorafobia...............W arszawa Hexa.................29..................nerwica lękowa..............Gorzów Punca24.............24.................nerwica natręctw........Sosnowiec Basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była..........Łódź Liduszka............37.................ner. lękowa.agorafobia...Jaworzno Pipek................44.................nerwica lękowa............Warszawa Netka30............32...............nerwica lękowa.depresja .Włocławek MamaJulki..........30..............nerwica lękowa,depresja.. małopolska Dana39.............40..............nerwica lękowa...................Kujawy Efka43..............43...............n.lękowa , agorafobia..........Gdańsk Iiyama(Tunia).....50................depresja+lęk........ ................Łódź Rrenka037.........39.....nerwica lękowa z deprechą..........Warszawa Marijke.............23......nerwica lękowo-depresyjna........Warszawa Aniołek21..........21..........................nerwica lekowa....... Poznan Ammarylis ..........46 ......n.lękowa+agorafobia............ Ostrów Wlkp Olabasia............52....................n.lękowa...... .. ........Warszawa Zgredek............31..................dużo tego.........................Konin Tamara.............35...................agorafobia...... .. ..............Śląsk Starababa..........59..............n.lekowo-depresyjna .. ..Gorzów Wlk. Maleństwo29.......29................agorafobia.......... ........Warszawa Marska .............42 .................n. lękowa....................Kujawy *Mokka*............32...........n.serca (tak mowil lek.).........Warszawa Magdziapek.......25...............n.lękowa.............. .........Śląsk nusia 35.........35.......n.lekowa agorafobia.........krakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 17, 2007 Malenstwo ja jestem ze Srodmiescia.a ty z Bemowa?znam Bemowo Mieszkalam tam kiedys troche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 17, 2007 http://forum.o2.pl/emotikony.php Malenstwo bardzo prosze link do kwiatkow i innych :D DLA MALENSTWA. Oraz wszystkich,ktorzy nie wiedza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Luty 17, 2007 Witam, chyba żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia 35 Napisano Luty 17, 2007 witajcie DZIEWCZYNKI ja dzisiaj z duzym opuznieniem widze ze humorki wam dopisują to dobrze ciesze sie razem z wami pozdrawiam stare inowe nerwuski!!! milego wieczorku bez pani N!!! OSTATNIA SOBOTA KARNAWALU!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia 35 Napisano Luty 17, 2007 RRENKA 037 moge prosic o twoja fotke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 17, 2007 Nusia moze sie zaczernij? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podrożniczka Napisano Luty 17, 2007 dziewczyny! dopiero teraz trafilam na ten topik.........................prosze o pomoc i rade....................co sie ze mna dzieje? lekarze twierdza, ze to ostra nerwica........................mam wszelkiego rodzaju bole, bole fizyczne, ktore nie pozwalaja mi normalnie funkcjonowac, pracowac, cieszyc sie zyciem........mam 24 latai boli mnie prawie wszystko, przeszlam nadczynnosc tarczycy, ktora mnie wykonczyla, bo podejzewano narwice i nikt nawet nie wykonal badania tych hormonów, ciagle cos mnie boli (serce, klatka piersiowwa, brzuch, żołądek, jajniki, głowa, zmeczenie, nogi, stawy), nie wiem co jeszcze powiedziec. Mam zdiagnozowana chorobe ginekologiczna, endometrioze, ale ona podobno nie boli, bola mnie plecy jak cholera, ale to pewnie kregoslup, bo mam 176 cm wzrostu. Jestem zalamana, nawet teraz mnie wszystko boli, zeby, podbrzusze, plecy.......co sie ze mna dzieje? Wydaje mi sie ze mam bardzo powazna chorobe, moze raka.....codziennie o tym mysle, ale staram sie zyc i wszystko zwalam na nerwice.........................badania nie sa perfekt, tzn. sa zmienne, raz lepiej raz gorzej, np. OB45, a za tydzien 2, cukier podwyzszony, a za tydzien w normie, mialam chyba ze 20 USG i dwie laparoskopie i nic, oprocz jak wspomnialam wczesniej ednometrioza II stopnia, ale wyleczona, plus male cysty, ale to nie jest nic nadzwyczaj groznego i lekarze nie rozumieja moich boli. Kiedys dwa lata temu bylo fatalnie, bole zawalowe, pieczenie klatki piersiowej, nie moglam oddychac, myslalm ze umieram, ale bole plecow, czy podbrzusza........to juz chyba nie nerwica, nie wiem. Piszecie tylko o sercu i klatce piersiowej, omdleniach itp. a czy ktos cierpi na ciagly bol roznych narzadów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 17, 2007 Czesc Podrózniczko witaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość forum o endometriozie Napisano Luty 17, 2007 http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33396 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 17, 2007 Dziewczyny dziekuję za maile :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 17, 2007 Ja rowniez dziekuje za poczte.Teraz juz odmeldowuje sie do spania.Spokojnej nocki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 17, 2007 Podrozniczko! Tak, niebardzo chce mi sie wierzyc w taka chwiejnosc badan.OB--norma do 10,wiec cos sie dzieje w Twoim organizmie.U zdrowych osob raczej badania sa w normie.a jezeli co tydzien masz taka rozbieznosc,to proponuje poddac sie jeszcze innym badaniom.Wiele wskazuje na inna chorobe niz nerwica.Ale ja nie jestem od stawiania diagnozy.Nerwica przy okazji tez moze byc,ale nie swiadcza o tym badania.Lepiej,gdybys zmienila lekarza lub upomniala sie o lepsze zdiagnozowanie oraz na inne badania.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 17, 2007 No a teraz juz lece spac.Pa pa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 17, 2007 Czesc wszystkim :) jak tam mija DZionek ? :) mi troszke dziwnie :/ jakos mysli mnie przesladuja :/ ehhhhhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 17, 2007 Dziewczyny a dlaczego mnie nie wpiszecie na liste . pozdrawiam wszystkich .i chciałam zapytac czy ktoś słyszał lub czytał o grzybie leczniczym COMBUCHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia 35 Napisano Luty 17, 2007 ach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia 35 Napisano Luty 17, 2007 może się zaczernię a może nie może mam was głęboko w nosie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 17, 2007 Jeszcze nie poszlam,cos szukalam w necie i postanowilam zajrzec jeszcze raz . Jaco,Jako DJ spisales sie extra!!!Jestem pelna podziwu dla Ciebie.Takie zaangazowanie i wypowiedzi...Fantastycznie.Milo Ciebie sluchac. Bianka,na ta liste kazdy sam sie wpisuje.Wiec uczyn to i Ty.Nic nie wiem o tym grzybie.Przykro mi.A jak samopoczucie u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia 35 Napisano Luty 17, 2007 to żart a ty sie nusia lepiej zaczernij bo na takie żarty z pewnością znajdzie się jakiś chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 17, 2007 PIPKU dzięki za troske jakoś leci ale ciągle biore ten HISTIMERK przeciw zawrotom głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 17, 2007 o tym grzybie pisze w internecie i z tego co tam pisza to powinno to być wspaniałe jeśli ktoś chce niech przeczyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 17, 2007 o co wam pisałam o córce a raczej o tym jej niby czerniaku okazało się zwykłym ukąszeniem przez jakiegos owada dzięki BOGU że to nie było nic powaznego ale nerwów mi troche zżarło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 17, 2007 Widzisz Bianco, wszystko dobrze. PODRÓŻNICZKO, nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytania, bo ja od 3 lat nie robię sobie żadnych badań, ale tak to jest, że właściwie każdego dnia coś mnie boli, tylko ze już całkiem nie zwracam na to uwagi. Też miałam różne dziwne stany, ale OB zawsze było w normie. Kiedyś bardzo przerażały mnie te niezidentyfikowane objawy, a teraz myślę tylko sobie: \"jeśli to coś poważnego, to będzie coraz gorzej, a zapewne od tego i tak się nie umiera - jestem młoda, zdrowa i silna\" i wiesz, najczęściej te objawy cichną, aż w końu zanikają całkowicie. Tak jest w nerwicy. Spróbuj może tej metody - myślenia, jeśli będzie się zmniejszały objawy, to na pewno nerwica, jeśli nie, to nie wiem. Przeszłaś już tak wiele badań, że prawdopodobnie coś by Ci wyszło. Może uprzytomnij sobie, że jesteś bardzo młoda i Twój organizm jest jeszcze wyjątkowo silny, więc nie możesz być poważnie chora. Raka nie masz - gdybyś go miała OB byłoby przez cały czas podwyższone, więc raczej nie myśl o tym raku. Wizyta moich gości udana - było bardzo miło i sympatycznie. Dawno się nie widzeliśmy, a wiele nas łączy, więc było tyle do obgadania, że wciąż ktoś komuś przerywał. Siedziałąm właściwie cały dzień w domu (tylko raz poszłam z mężem do sklepu), więc nie mogę pochwalić się żadnym sukcesem - no chyba że tym, że niczym się zanadto nie zamartwiałam. staram się myśleć pozytywnie, czego i Wam życzę! Serdeczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podróżniczka 0 Napisano Luty 18, 2007 Piszecie ze jestem na cos chora i ja tak uwazam, to spedza mi sen z powiek. Co do badan, kiedy zaczelam chorowac na ten taz. nerwice wszystkie badania byly perfekt, a ja umieralam z bolu, oczywiscie nie zrobiono mi badan tarczycy bo ja je wykonalam pol roku wczesniej tylko profilaktycznie i nic nie wykazalo, wiec stwierdzili ze nie mam problemow z tarczyca, ale bylo coraz gorzej, schudlam okropnie i je zrobilam sama odplatnie, bo juz nikt mi nie chcial dac skierowania. Wyszla zaawansowania niedoczynnosc tarczycy bach! W ciagu roku.......az nieprawdopodobne, ale jak twierdza lekarze choroba ta ma glownie podloze stresowe. Badam sie regularnie, obsesyjnie, a najgorsze badania wyszly mi gdy wrocialm z Kanady, dlugi wyczerpujacy lot, przestawienie czasu, stress z powodu rozstania z chlopakiem.a ja poszlam na drugi dzien badania robic, powtorzylam je za tydzien i robier co tydzien i wychodza wporzadku, cos tam odbiega od normy, np zelazo, mam za duzo, a zawsze mialam niedobor. Jestem bardzo nieszczesliwa, a dolegliwosci bolewe jeszcze bardziej pogarszaja sprawe. Bo bol to najwiekszy stres. Szkoda ze nie mozemy miec wiecznie 17 lat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach