maleństwo29 0 Napisano Luty 27, 2007 Żegnam się z wami bardzo cieplutko bo obowiązki \"małżeńskie\" wzywają i życze spokojnej nocki bez lęków i koszmarów sennych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Luty 27, 2007 Pelasiu Dziś dostajesz \" Order \" za dzielność i odwagę ! Wytrzymałas cały dzien i byłas dzielna ;) nawet miałas siłe coś zrobić .... Malenstwo Tobie równiez spokojnej i \"miłej\" nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 27, 2007 Tobie tez spokojnej nocki:D-Malenstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 27, 2007 OO widze jescze jedną krajanke Jagodka pozdrawiam buziole:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 27, 2007 Pipus jestem juz na czacie wpadnij jak mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 27, 2007 Witam! dzisiaj późno bo po pracy skoczyłam do babci na 77 urodziny :) Magdziapku serio? nie wiedziałam, że jest tam kamera :( szkoda, pomachałabym wam :) hihi a tak a propos... to mieszkasz niedaleko Katowic? gdzie konkretnie? to mamy blisko :) Aniołku z całego serca gratuluję zaręczyn :) Pelasiu nie przejmuj się mną, przynajmniej się zmobilizuję i wybiorę wreszcie do biblioteki śląskiej :) ech, muszę się wreszcie wziąć za ten trzeci rozdział, obiecałam sobie, że do końca lutego go napiszę a nawet nie zaczęłam..... kiszka straszna, jakoś brak mi chęci.... muszę się jakoś zmobilizować i zacząć, bo jak zacznę to jakoś już poleci buźka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 27, 2007 Hejka Punca coraz wiecej mamy tu ziomalek pozdrawiam buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 27, 2007 no fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 27, 2007 buuu nie ma nikogo na czacie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Luty 27, 2007 witam was cieplutko !!! nick..............wiek..................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa Hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów Punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec Basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź Liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno Pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa Netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek MamaJulki...........30..............nerwica lękowa,depresja małopolska Dana39...............40..............nerwica lękowa.........Kujawy Efka43...............43...............n.lękowa , agorafobia....Gdańsk Iiyama(Tunia)....50...deprecha z napadami lęku panicznego....Łódź Rrenka037.........39.....nerwica lękowa z deprechą.....Warszawa Marijke.........23......nerwica lękowo-depresyjna........Warszawa Aniołek21.......21..........................nerwica lekowa....... Poznan Ammarylis ......46 ......nerwica lekowa z agorafobią... Ostrów Wlkp Olabasia.........52....................n.lękowa......... ........Warszawa Zgredek......... Tamara...........35...................agorafobia........ .........Śląsk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorzów Wlk. zuza..............35.................nerwica, depr...........Dziwnów kasia100.........43................nerwica lękowa............ Poznąń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 27, 2007 pelasia dzieki za podpowiedz,jestes wielka , siosstra podrzucila mi kilka zdanek tez, i mam podanie,ze jakbym sama dostala to bym sie zapytala, a coz jeszcze moge dla ciebie zrobic drogi petencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Luty 27, 2007 hm ja juz sie wpisywalam ale gdzies sie moje dane zapodzialy :) no to robie kolejne podejscie :D moze tym razem sie uda mi tu wpsiac :) nick..............wiek..................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa Hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów Punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec Basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź Liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno Pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa Netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek MamaJulki...........30..............nerwica lękowa,depresja małopolska Dana39...............40..............nerwica lękowa.........Kujawy Efka43...............43...............n.lękowa , agorafobia....Gdańsk Iiyama(Tunia)....50...deprecha z napadami lęku panicznego....Łódź Rrenka037.........39.....nerwica lękowa z deprechą.....Warszawa Marijke.........23......nerwica lękowo-depresyjna........Warszawa Aniołek21.......21..........................nerwica lekowa....... Poznan Ammarylis ......46 ......nerwica lekowa z agorafobią... Ostrów Wlkp Olabasia.........52....................n.lękowa......... ........Warszawa Zgredek........31......................depresja......... ..........Konin Tamara...........35...................agorafobia........ .........Śląsk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorzów Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr...........Dziwnów Maleństwo........29................agorafobia........... ....Warszawa Marska...........42.................n.lękowa............ ......Kujawy Jagoda...........45...................n.lękowa.......... .......Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .......Łódź Ada7777........ Angel61......... 27...................nerwica natręctw i lęki....Warszawa Magdziapek.............25......................................Śląsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 27, 2007 Pozdrawiam wieczorowo,milej nocki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 27, 2007 magdziapku a skąd konkretnie jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 27, 2007 Hejka Rrenusia wieczorowa pora :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Luty 27, 2007 hi punca zobacz swoja skrzynke mailowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 27, 2007 widziałam magdziapku - odpowiedziałam Ci :) a tak a propos, to ja chyba nie mam twojego zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 27, 2007 Kim jest Jagoda???wpisana jest w liste!!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 27, 2007 Punca napisalam ci na maila numer :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 27, 2007 nie moge otworzyc strony czaciku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 27, 2007 Pipus teraz weszłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 27, 2007 nie ma nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 27, 2007 ech, nic mi się nie chce.... buuuuuu każcie mi wreszcie wziąć się za tę pracę mgr. muszę do cholery w końcu zacząć ten trzeci rozdział..... buuuuu co tu zrobić????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Luty 27, 2007 Punca - zawstydzilas mnie tym mailem - a dokladniej tymi slowami :) ja siebie za taka nie uwazam :) ale milo mi bardzo :) Natomiast Ty to naprawde fantastyczna dziewczyna i nigdy bym nie wpadla na to ze masz problemy z pania N :) i bardzo fajnie razem z mezem wygladacie :D a co do pracy - to tak jak radzilam pelasi :) pomysl sobie ze jeszczse tylko troszke i bedziesz to miala z glowy :) rety rok temu ja sie tak meczylam :) hi tylko ze ja jestem taka znerwicowana tym wszystkim zawzse i boje sie ze nie zdaze ze w wakacje cala prace mialam gotowa :) hihi Trzymam za WAs kciuki :) na pewno dacie sobie rade i napiszecie ta prace :D Pozdrawiam wzsystkich serdecznie i zycze dobrej i spokojnej nocki :) i slodkich i kolorowych snow :) jutro dnia bez pani N :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 27, 2007 nick..............wiek..................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa Hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów Punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec Basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź Liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno Pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa Netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek MamaJulki...........30..............nerwica lękowa,depresja małopolska Dana39...............40..............nerwica lękowa.........Kujawy Efka43...............43...............n.lękowa , agorafobia....Gdańsk Iiyama(Tunia)....50...deprecha z napadami lęku panicznego....Łódź Rrenka037.........39.....nerwica lękowa z deprechą.....Warszawa Marijke.........23......nerwica lękowo-depresyjna........Warszawa Aniołek21.......21..........................nerwica lekowa....... Poznan Ammarylis ......46 ......nerwica lekowa z agorafobią... Ostrów Wlkp Olabasia.........52....................n.lękowa......... ........Warszawa Zgredek........31......................depresja......... ..........Konin Tamara...........35...................agorafobia........ .........Śląsk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorzów Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr...........Dziwnów Maleństwo........29................agorafobia........... ....Warszawa Marska...........42.................n.lękowa............ ......Kujawy Jagoda...........45...................n.lękowa.......... .......Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .......Łódź Ada7777........ Angel61......... 27...................nerwica natręctw i lęki....Warszawa Magdziapek.............25............................... .......Śląsk Kasia100................47.................n.lękowa.................Poznań Naniosłam poprawki. Najlepiej wpisywac się na ostatnią tabelkę, bo tak zawsze kogos brakuje. Mąż mój wrócił 40 min temu. Dziekuję za order - ma się rozumieć, że w kształcie kaktusa na tle lecącej dzikiej kaczki :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 27, 2007 A gdzie reszta naszych kolezanek??? Mama Julki Necia Hexa Tamara Starababa Marska I Tajemnicza Jagoda????? Odezwijcie sie prosze?????!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 27, 2007 Acha i jeszcze dawno niewidziany SYCYLIJCZYK?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 27, 2007 Wpadłam sie tylko pozegnac milej nocki wszystkim zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 27, 2007 I jeszcze Nadzia byla kiedys.:D Co sie dzieje???Czyzby juz wyzdrowialy!!???? Byloby znakomicie.:D Ja juz ide spac,bo ostatniej nocki malo spalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 27, 2007 Ada, prosze o Twoje zdjecie,jesli to mozliwe.Brakuje mi do zbioru.:D Dobranocka!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach