Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Sloneczko :) ja tez Mialem wczoraj powiekszone Wezly chlonne i mnie glowa tak bolala ze myslalem ze nie wytrzymam :( Ale Musisz byc Silna :) i nie dac sie Poniesc Lekowi :) zajmij sie czyms Poczytaj ksiazke :) wyjdz na dwor Staw czolo wyzwania :) Najwieksza satysfakcje ma sie wtedy gdy Sama sobie potrafisz poradzic :) przeciez doskonale o tym wieesz !!! Jezeli sama sobie nie pomozesz to kto to zrobi ?? Wez sie za siebie :) i nie mysl oty m wszystkim :) ja tez tak mam jak ty ale to powoli mijaa a czasem powraca :(:( ale trezba byc Silnym !! i wiem ze potrafisz :)

wiesz ze nasza wyobraznia potrafi napisac taki scenariusz ze ho ho... bedziesz lezec caly dzien w lozku ? i nic nie robic i uzalac sie nad soba ??? nic tym nie zyskasz... wiec raz raz :) rusz sie ! ja zaraz wychodze :)

pipek: te dzieciaczki to: Od lewej-> Ja Drugie foto to siostrzeniec, potem znowu ja, potem ktoś tam i za niedługo nowe osóbki wkleję tylko niech się zgodzą na fotkę w necie hehehehe

witam Jaco :) A ty czemu na czaciku na swoim radyjku nie odpowiadasz hę ?

Witam wszystkich:) Jaka pięękna pogoda... Słoneczko doskonale rozumiem,trzymaj się:) Nie mów że nie możesz,wmawiaj że możesz a dotrze to do Twojego mózgu i Będziesz mogła:) :) :)

czesc Malenstwo :) hehe :) buzka :) Moze tak Odezwiecie sie czasem na GG ? :D moje ?? >>> 555678 ??????????? :D no :)

Cześć Jaco odezwiemy się :) A to Twoje czy radjowe? Ja niebawem chce jechać do Wrocławia to może Ciebie i słoneczko odwiedze:) Aaaa i już wiesz że trzeba sobie pomóc i wywalać wszystkie negatywne myśli z główki-gratulacje :)

ok ok :) :) to sie odezwij :) to wpadaj :) hehe :) czekamy :D:D:D:D

Witajcie w sloneczny wtorek!!! Witam nowe osoby!:D U mnie dzis ok.Jakos minelo.No chyba,ze...potem wroci. Wybieram sie po buty jakies wiosenne.Niby tyle ich jest,ale nic ciekawego dla mnie.Ja lubie taki kroj sportowy. Zgredku,fajne te dzieciaczki-wszystkie!!:D Punka,myslimy o Tobie,wspomonamy.Jak nie na forum to na czaciku.O wszystkich myslimy. Lidzia,a Ty spac nie mozesz??Juz po 6 wstalas!!:D

Pelasiu,mysle,ze u Ciebie dzis lepiej. Pozdrawiam i zycze zdrowka. Malenstwo ,czekam na wiadomosci.Jestem na GG. Gunia,czekam na zdjecie. Jaco,ekstra w tym radyjku sobie radzisz!!!!:DZycze Tobie zdrowka.Czy dzisiaj juz lepiej z wezlami?

Chcialabym,aby tak bylo.Abym spokojnie mogla pochodzic po sklepach. Wypije kawe i w droge.

Gość R W
BYLEM U NEUROLOGA I DOSTALEM PRAMOLAN 50.TOMOGRAFIA GLOWY KTÓRA ZROBILEM 2 TYGODNIE TEMU OK ale co dzień mam uczucie dretwienia mrowienia i oszolomienia głowy.

Malenstwo wyslalam jeszcze raz na maila,sprawdz,czy sie zgadza?

Podajcie numery gg, kto chce pogadać.Pozdrawiam.

Malenstwo, napisalam na GG-masz moja wiadomosc? Zycze milego dnia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować