Gość Dusika Napisano Marzec 13, 2007 dziękuje ale ja chodze do psychiatry mam teraz nowe leki. wiem ze to w głowie cos siedzi ale jak do tej pory nie wiem co. wiem ze boje sie smierci moich bliskich i mysle o tym 20h/dobe i rycze co bedzie jak zostane sama no i wstydze sie ludzi bardzo zależy mi na tym co inni mysla o mnie chodz wiem ze nie da sie wszystkich zadowolić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dusika Napisano Marzec 13, 2007 ja tez gratuluje nowe pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 13, 2007 Gunia,ekstra fotki-jestes zdrowiutka!!!!Mialam kupic tylko te sportowe,ale jak nigdy podobaly mi tamte elegancke-takie czulenka ze sprzaczka i paseczkiem z przodu,czarna skorka z dodatkiem zamszu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dusika Napisano Marzec 13, 2007 gratuluje również udanych zakupów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 13, 2007 Pipek, bo te zdjęcia sa z wakacji, a ja nabawiłam się N w październiku, ale nie widać tego po mnie zazwyczaj, widac jak mnie dopadnie......Ale cóż, zawze sie pocieszam, że nie jestem sama :D. A buciki z opisu muszą byc sliczne. Super że cieszysz się z zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Marzec 13, 2007 Hej Reniusia co u Ciebie dawno nie rozmawiałyśmy buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dusika Napisano Marzec 13, 2007 lek który biorę 3tygodnie jakoś nie działa wczesniej brałam seroxat imyslałam ze jest juz , szło szkło przez 5miesięcy i zdechło. teraz mam trittico ale cos nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 13, 2007 Dusika poczekaj na Angel61 ona bierze tritico i napewno Ci o tym leku opowie. Aga_Krzysia: Cieszę się, że wizyte masz już za sobą :). Nie znam się na tych lekach, ale chyba nie powinnaś zachodzić w ciążę biorąc je... Dziękuję wam za gratulacje :) troszkę jednak będę czuła dyskomfort składając wypowiedzenie.... mam pytanie do doświadczonych kobitek :). Lekarz w styczniu przepisał mi kwas foliowy 5 mg. brałam cały styczeń, potem drugie opakowanie kupiłam na luty i też wzięłam. dzisiaj poszłam do apteki po nowe opakowanie i babka powiedziała, że tego mi nie sprzeda bo to za duża dawka i trochę niebezpiecznie brać tyle tego, powiedziała że może mi sprzedać folik 0,4 mg bo tyle dziennie powinno się przyjmować przed zajściem w ciążę. ale przecież ja dwa miesiące brałam 5 mg a nie 0,4. nic mi nie będzie? czy te 0,4 to nie za mało? może rzeczywiście za dużo tego brałam ?? nie rozumiem ponoć można kwas foliowy przedawkowac a to tez nie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Marzec 13, 2007 Ewuś dzięki za pocztę jest super poprawila mi humorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 13, 2007 Dusika,nie wiem nic na temat tego leku.A patrzylas w Googlach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dusika Napisano Marzec 13, 2007 prosze napiszcje cos o TRITTICO!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 13, 2007 Efcia,dzieki za poczte,bardzo mi sie podobalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dusika Napisano Marzec 13, 2007 nie na google nie patrzyła. tak jak pisze ktoś kto brał to wiarygodniejsze jest ) ale poszukam na google dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Marzec 13, 2007 u mnie dana roznie ale wraz ze sloneczna pogoda budze sie do zycia ,mam wiecej energii,wiec ogolnie jest ok! U Ciebie chyba tez niezle? Jutro mam zebranie u syna ,nie boje sie jako tako ale znow maja wszyscy z synami przyjsc wiec bedzie dlugo i niezbyt milo dlatego odechhciewa mi sie jak pomysle o jutrze:( ech ,te chlopy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Marzec 13, 2007 Pipuś zazdroszczę Ci trochę tych nowych bucikow pewnie są super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Marzec 13, 2007 dusik musisz poczekac na te opinie jak wpadnie ktos kto ten lek bierze ale jakos ze\"znajomych\" piszacych tu chyba nikt tego nie bierze... jeju lece jeszcze do sklepu bo wedliny nie kupilam ,ale mi sie nie chce ,jestem juz padnieta ,ale coz jak trza to trza:D ,pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Marzec 13, 2007 Renia u mnie też ok nie lubie też długich zebrań niebawem też mnie to czeka, chyba w przyszłym tygodniu, zobaczysz będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Marzec 13, 2007 Ja nie znam niestety tego leku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Marzec 13, 2007 Ja tez musze za butami polazic.....no i za firankami bo dalej nie trafilam na odpowiednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 Pipku a nie mówiłam że kupisz :) ha ha jestem wróżką,ale poszalałaś;) Aga_Krzysia nie zachodź w ciąże przy lekach to bardzo niebezpieczne dla płodu.Poczekaj jeszcze z dzidziusiem...:) Gunia to Ty dzisiaj wsiadłaś pierwszy raz do tego pociągu??????? No nie to podziwiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Marzec 13, 2007 punca o tym kwasie foliowym nic nie wiem ale moze ta mniejsza dawka wystarczy skoro juz dluzej bierzesz,tak bedzie bezpieczniej... dobra lece do sklepu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 13, 2007 No widzisz Malenstwo kupilam niedaleko domu-w sumie 20 min. mi zajelo.A ja caly dzien lazilam z dala od domu.Bylam juz zla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 13, 2007 malenstwo, ja wsiadałam do tego pociągu tylko ze znajomym, który wiedział, że trzeba być ze mną ,ale dziś musiałam jechać sama :) Mam nadzieję, że bedę juz mogła spokojnie jeździć do gda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Marzec 13, 2007 witam wszystkich milusio .........witam nowe nerwusiatka Dusika...slonko nie martw sie ta N..........ja ja juz mam 10 lat i zyje i mam zamiar zyc do 100-lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Marzec 13, 2007 Gunia slonka a Ty pochodzisz z Tczewa pytam bo w Tczewie na Pomorskiej przy dworcu mieszka moja siostra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dusika Napisano Marzec 13, 2007 widać ze fajni ludzie z Was, jak w rodzinie. pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 Gunia dasz rade najtrudniejszy jest ten pierwszy raz a potem oswajamy się :) Ja tak miałam z tramwajami,jak jade to już mnie lęki nie łapią:) A teraz będe wydłużać trasy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 Dusika trzymaj się tam,bądź dzielna i nie daj się małpie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dusika Napisano Marzec 13, 2007 dzieki Olabasia.wiem ze mozna ZYC Z TYM BO TEZ JAKOS CIAGNE JUZ 12LAT ALE TA NIE MOC I NIEPEWNOŚĆ KIEDY CIE DOPADNIE NISZCZY MI ZYCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 O Matko przeżyłam szok latam po kanałach a tu na tele 5 Frytka prowadzi program.MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach