DUSIKA 0 Napisano Marzec 13, 2007 chyba juz wszyscy uderzaja w kimke. no coz fajne towarzystwo ale spac sie chce.ide łyknąc tableteczke i spac. hej hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Marzec 13, 2007 HEJKA;-) ;-) Ktos mnie pytał o Ośrodek leczenia nerwic.A więć miejscowośc ta to Wonieść koło Kościana i za jakis miesiąc tam będę.Najważniejsze,że tam nic się nie płaci,jest codzienna psychoterapia indywidualna i zbiorowa,sala gimnastyczna,basen,chodzi się w ciuchach nie pidzamach,masaże,muzykoterapia i wiele innych sposobow na pozbycie się tej @.To jest własciwie sanatorium.Mam nadzieję,że tam mi pomogą.Dziś dzwoniłam do mojego psychiatry a On za granicą sobie siedzi więc z nim nie pogadałam,chcę wiedzieć ,co On o tym wyjeżdzie mysli. Efka dzięki za fajne maile Pipku ja tez ładne buciki chcę i wygodne.Ja w moim wieku nie mogę nosić tych ze szpiczastymi czubkami-chociaż mi się bardzo podobają.Noga już nie taka jak kiedyś:-0 Ktos z moich domowników czacik nasz mi skasował buuu,chyba wiem kto!!Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Marzec 13, 2007 AAAAAAA gdyby ktos chciał poklikac na GG to z miłą chęcią zapraszam.Mój nr 725 19 09,maila znacie. Przeraza mnie ilośc nowych osób,nie mogę zapamietać o czym kto pisze.Ale witam serdecznie i zapraszam do wspólnej walki z nerwicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Marzec 13, 2007 Dusika ja ten lek miałam przepisany na noc hmmm nie wiem moze sa jakieś odmiany tego leku. Mój jest TRITICO CR i jest narysowany słonecznik na opakowaniu. Czułam sie dobrze po tym leku , napięcie spadało i szybko usypiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 13, 2007 już w domku Ja i moja nerwica idziemy spać, życzymy wszystkim nerwuskom miłych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Marzec 13, 2007 *+*+*+*+*+*+*+*+*DoBrAnOc*+*+*+*+*+*+* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Marzec 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do ammarylis Napisano Marzec 14, 2007 dziękuję!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga_krzysia 0 Napisano Marzec 14, 2007 Dzien dobry Wszystkim:) punica pipek sloneczko dzieki za odp nie nie nie mam zamiaru najmniejszego zachodzic przy tym leku w ciaze naczytalam sie okropnych rzeczy w ulotce i w necie wiec wiem ze nie wolno:( mam go brac dwa tygodnie...zobaczymy..ja tak myslalam zamiast leku zajsc w ciaze:) moze wtedy nie potrzebowalabym lekow i wszystko by sie unormowalo...dodam ze moj narzeczony mieszka za granica juz ponad 20 lat na stale w Niemczech tam tez w czerwcu po slubie wyjezdzam i mamy zamieszkac nerwica wlasnie dala znac o sobie w momencie podejmowania decyzji o wyjezdzie slubie i zmianie miejsca zamieszkania...moze wiec warto jej dac po pysku i sie nie bac..bo ja wiem czego ja sie boje skad te obawy i skad ta nerwica ..tylko moze do konca tak szczerej rozmowy z moim skarbem nie bylo o tym ze tak tego sie cholernie boje:( mimo ze go kocham calym serduszkiem..pozdrawiam Was wszystkich serdecznie zyczac dobrego milego spokojnego dnia bez N Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 14, 2007 witam z rana,myslalam ,ze bede pierwsza ale sie nie udalo, slonko za oknem piekne . ej nerwuski i depresyjki wstawac ,swiat podziwiac.kawki sie napic i usmiecnac do lustra i powitac w nim osobe mowiac jestes piekna i bedzie dzisiaj piekny dzien. leonom i matyldom wszystkiego najlepszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Próbka... Napisano Marzec 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 14, 2007 Ja już na nogach i szykuje się do pracy.Trzymajcie się wszyscy dzielnie:) Ammarylis toż to prawie jak hotel,ja też tak chce;)Najwyżej przejade się do Twojej lekarki to może też dostane skierowanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Marzec 14, 2007 czesc wam czesc :) ale jestem zaspranyyyyyyyyyy łoo ho ho poga=oda sie ladnie zapowiada !! Pozdrawiam milego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 14, 2007 Jeszcze szybciutko,jutro wieczorem ide do psychiatry w celu odstawienia mioch leków:( Ojej boli mnie już brzuch ale zawsze tak mam ze stresu.Pelasia teraz ja tak się czuje Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu No dobra,będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Marzec 14, 2007 czesc wszystkim. wczoraj trzynasty był dla mnie pechowy choć zawsze jak do tej pory był szczęśliwy. wczoraj miałam pierwszą w życiu stłuczkę. mój samochód nie ma nawet ryski.ale zderzak tamtego cały pęknięty i błotnik wgnieciony.wycofywałam z parkingu a ze mój samochód to długa krowa bo to kombi wiec nie zdążyłam zachamować i bum.cała się trzęsłam choć każdemu moze się zdarzyć.Na szczęści obyło się bez policji bo facet był bardzo miły i spisaliśmy oświadczenie na miejscu.uniknęłam mandatu.swoją drogą to troche mnie dziwi że na moim nie ma żadnego śladu, nawet nie poczułam uderzenia i poprostu bym sobie odjechała a facet za mną biegł.może powinna być policja... sama juz nie wiem.ale nocke miałam nieprzespaną i dziś wyglądam strasznie.nie wiem dlaczego ale mam jakieś wyrzuty sumienia po tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Marzec 14, 2007 maleństwo będzie ok.co może złego ci się przydażyć u lekarza.ja tez myśle o odstawieniu moich leków bo coś mi się wydaję ze porpstu przestały na mnie działać.mało tego zauważyłam że jak wezme tabletke to zaczyna mnie boleć głowa i mam jakieś dziwne jazdy.ja jutro do psychologa na kolejną wizytę.po takiej rozmowie jestem silniejsza chociaż przez jeden, dwa dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 14, 2007 ja też melduję posłusznie że zwlokłam już cielsko z wyra. Po wczorajszych i prxzedwczorajszych ekscesach z moimi węzłami czy śliniankami, ktoż to wie jestem jakaś przymulona, wszystko dociera do mnie z opóźnieniem. Ach ten stres........... Całuski dla wszystkich, miłego dnia wszystkim dzielnym nerwuskom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 14, 2007 Hejka wszystkim którzy juz nie śpią hi hi pozdrawiam :):):) dzisiaj mam wizyte u lekarza z córcia trzymajcie kciuki zeby bylo ok troche sie denerwuje :(:(:( Miłego dzionka wszytkim zycze buziole:):):):D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUSIKA 0 Napisano Marzec 14, 2007 witam tak opakowanie tego leku jest ze słonecznikami.po ilu dniach czułas róznice w samopoczucu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Marzec 14, 2007 lidiusia juz trzymam kciuki.bedzie ok bo jestes dzielna dziewczynka i napewno sobie poradzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 14, 2007 lidus, bedzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Marzec 14, 2007 czesc iiyama.jak samopoczucie? u mnie dziś beznadziejnie.trzęsawka od samego rana :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 14, 2007 kawka i prasowka , prasowka i kawka , troche gonie kota po domu iprubuje trzezwiej spojrzec i zaplanowac dzien i tak umyka mi czas, a jest co zrob ic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 14, 2007 a dlaczego cie trzesie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 14, 2007 jeszcze rozpamietujesz wczorajsza stluczke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Marzec 14, 2007 nie wiem jestem jakaś rozkojarzona i roztrzęsiona. nie chodzi juz o stłuczke ale bardzo źle spałam i N to wykorzystała.mam wrażenie że pękne od środka.nie wiem co sie dzieje ale dawno tak nie miałam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Marzec 14, 2007 iyama bierzesz jeszcze rexetin czy juz odstawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Marzec 14, 2007 Hej,hej i ja witam słonecznie Malenstwo tak,warunki cyba są dobre,ale jak tam jest to sie dopiero okaze.Byc moze wytrzymam 2 dni i bede dzwoniła po męza zeby mnie zabrał.No zobaczymy......Na razie nie mam jeszcze skierowania bo mój lekarz jest za granicą. Przytłacza mnie jakos sama myśl,że ja i TAKI odział....hmmmm.Panikuję jak zwylke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Marzec 14, 2007 Witam wszystkich Lidziu trzymam kciuki będzie dobrze ... Neciu wczoraj miałas silny stres ze stłuczką i dziś ciałko odpuszcza napięcie i dlatego trochę telepie . To jest zawsze jakieś przezycie , ale nie zadręczaj się ważne że nikomu zywemu nic się nie stało . Rzeczy martwe można naprawić , ale teraz co sie stało to sie nie odstanie . Nawet najlepsi miewają stłuczki ;) mocno Cię ściskam Ammarylis nie myśl już o ucieczce po dwuch dniach wmów sobie że jedziesz tam na zasłużony wypoczynek . Nie ma nic złego w takich sanatoriach bo tam będą takie same osoby jak Ty ...i kazdy będzie na początku w stresie bo wkoło będzie wszystko nowe i obce. Tam będzie fachowa obsługa więc Ty kożystaj i po powrocie nam się pochwal jak było super. Nastaw sie na wyjazd pozytywnie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 14, 2007 netka , rexetin bede brac do konca kwietnia , chyba,ze lekarz bedzie mial inne pomysly to sie zastanowie. teraz jest ok nawet bardzo ok. tak sie zlozylo, ze mam troche pracy typu wdziesciowa wiec musze sie mobilizowqc a tego mi trzeba najbardziej, presji czasu. ja niechetnie prowadze samochod bo boje sie ,ze jak pukne w kogos to nie bede wiedziala co dalej zrobic, taka kupa ze mnie. po 25 latach od zrobienia prawa jazdy tak naprawde wzielam kierownice w dlonie i wtorny analfabetyzm jest chyba najgorszy, a moj maz jest najgorszym instruktorem pood sloncem, strasznie sie denerwuje jak z nim jade wole sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach