GUNIA24 0 Napisano Marzec 14, 2007 Aj lidiuszka, tak to jest jak szybko się czyta :( ale na pewno Ty to bardzo przezywasz Diabel w preferencjach w A klikj tutaj....i dalej juz bedzie napisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 14, 2007 Diable ja jestem z Tczewa, a Ty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 GUNIA24 dziękuję bardzo za podpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 O i juz nie jestem czerwona :) Ja jestem z Białej Podlaskiej. I tak pewnie nikt nie wie gdzie to jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 14, 2007 http://f.kafeteria.pl/preferencje.php?id_f=2 wejdz tam i rób po kolei co pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 O i juz nie jestem czerwona :) Ja jestem z Białej Podlaskiej. I tak pewnie nikt nie wie gdzie to jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 14, 2007 Ja wiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 taaaaaaaaaaak ??? A to Ciekawe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 14, 2007 Moja koleżanka tam mieszka :) Może ją znasz...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 a czy któras z Was miała może te przeklęte \"drżenia\"?? Do szału mnie to doprowadzi. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 GUNIA24 a jak się nazywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 Hmmm ... jakoś bardziej mi się podobało gdy byłam czerwona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 czyżbym sama została na forum ?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 14, 2007 Diabełku kochanie, ja to oprocz tych drgan, jesli mozna to tak nazwac, bo chodzi o to, że w srodku jakby nerwy sie trzesa, ale ogolnie cala bylam napieta, jesli Ty tez masz wszystko napiete, to normalne sa drzenia, poniewaz miesnie sa caly czas napiete, takze nie przejmuj sie kochanie, mi przeszlo to drzenie, teraz mam tak tylko jak sie zdenerwuje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 Oj to dobrze. Bo czasem już nie moge wytrzymać ,szczególnie w nocy. Od 3 dni biore neurol na to, bo juz tak mnie to denerwowało ,że musiałam iść znów do lekarza. Ale jakoś nie działa na razie. A jak czuję ,że się \"trzęsę\" to się bardzo denerwuję i tak powstaje błędne koło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 14, 2007 Diable, mam taką koleżankę Angelikę z Białej Podlaskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 a z jakiej ulicy ta koleżanka ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 14, 2007 Masz absolutną rację diable, skoro już wiesz, że to błędne koło, to spruboj to koło rozprostować, za każdym razem jak się zdenerwujesz, to postaraj się uspokoic, pomyśl o czymś miłym. Postaraj się tak nie wsłuchiwać swój organizm, bo ja przez dluższy czas słuchałam czy bije mi serce, głupota prawda?? teraz juz nad tym panujuę, ale jak go słuchałam, to tez mi wszystko latalo w srodku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 14, 2007 Diable ja nie wiem, z jakiej ulicy, bo teraz mieszka w gda i tutaj studiuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 Tylko,że u mnie to nie jest tak ,że drżenia pojawiają się wtedy gdy się zdenerwuję, tylko one sa przez cały czas i to mnie tak denerwuje ,że nie chcą ustapić. Wiem,że to głupie ,ale tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 14, 2007 No nic, wykorzystam moje dobre samopoczucie więc uciekam napisać część pracy...Milusiego wieczorku Wpadnę wieczorkiem poczytać, jak minął Wam dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość R W Napisano Marzec 14, 2007 Leki biorę od 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 14, 2007 Diable, ja jak zachorowałam, to tez tak miałam ,ciągle miałam strach w oczkach, od jakiego czasu chorujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 Choruję od 6 lat :( z 3 letnią przerwą. Ponownie objawy wróciły rok temu w grudniu. Brałam cilon od lutego i pod koniec wrzesnia odstawiłąm bo juz było długo super. i znów wróciło 3 tyg temu :( ... Czy to wogóle kiedys ustapi ?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 14, 2007 Wiesz ja tez się nad tym zastanawiam, ale myślę, że ustąpi w końcu , trzeba Nam w to wierzyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 R W więc musisz pewnie jeszcze troszkę poczekać, bo 3 dni to króciutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 Wierzyć ... staram się ,ale kiedy to takie trudne ... Ja wciąż zadaję sobie pytanie : Dlaczego ja?? Dlaczego moja rodzinę w kólko spotyka coś złego . Już mam brata z Zespołem Downa, czy to nie wystarczy ??? Zawsze musi się coś przyplątać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 14, 2007 No i gdzie wszystkich wywiało ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 14, 2007 jestem miałam goscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 14, 2007 Halo, tu ja mówię :) Melduję się szybciutko i na króciutko, bo może uda mi się mężusia na spacerek wyciągnąć. Mój węzęłko-ślinianek jakby troszkę mniejszy, chyba że to moja wyobraźnia chora tylko mi figla płata. Ale mam nadzieję że nie płata i że faktycznie ta menda schodzi i jeszcze trochę pożyję :) Mimo, że takie znerwicowane to moje życie to trochę je lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach