Zgredek 0 Napisano Marzec 19, 2007 ada7777 i olinka141 zapraszam do galerii :) ada ociągasz się hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 19, 2007 jestem na czaciku włazić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 19, 2007 Cześć Moniulkaaa i Ada, wiecie co, bo Wy z Pomorza jesteście i ja też, wstrętna pogoda tu, głowato mi w szfach pęka już od samego rana...brrrrrr w ogóleto chyba się walę do łózka dziś wcześnie, bo normalnie czuje, że coś jest nie tak, straszny dziś pesymizm przeze mnie przemawia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 19, 2007 Moniulkaaa normalnie podziwiam, jak udało Ci sie nigdy nie byc z N u lekarza???? Ja przez pierwszy miesiąc to biegałam do lekarza co drugi dzień, a najgorszy był weekemd, kiedy wiedziałam, że przychodnia zamknięta, to szłam w piatek i w poniedziałek, bo oczywiście twierdziłam, że przez weekend na pewno złapałam jakiegoś RAKA albo miałam PRZEDZAWAŁ........Także podziwiam, musisz byc bardzo silna, skoro rozegrałaś tę walkę sama :) A tak swoja drogą, jak Ci sie to udało, może i ja bym spróbowała???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Marzec 19, 2007 Wklejam link dla tych co chcą odstawić leki , może na coś się przyda ;) http://www.benzo.org.uk/polman/bzcha02.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Marzec 19, 2007 Az dziwne że Mnie głowa nie boli ..widocznie mam nad sobą jakiś parasol ;) albo tą część wybrzeza fronty omineły . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 19, 2007 Oj Efka, Ciebie chmurki dziś postanowiły ocalić, bo mnie ta głowa właśnie w Gda rozbolała :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olinka141 0 Napisano Marzec 19, 2007 czy ja moge się przyłonczyć to waszego czata ????? gdzie on sie znajduje ??? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olinka141 0 Napisano Marzec 19, 2007 czy ja moge się przyłonczyć to waszego czata ????? gdzie on sie znajduje ??? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Marzec 19, 2007 Witaj olinko, ja Tobie ie pomoge, bo nie wiem, gdzie jest jakiś czat....Pozdrawiam cieplusio Ciebie, fajnie że się sper trzymasz dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olinka141 0 Napisano Marzec 19, 2007 bo musi byc dobrze poprostu musi być dobrze ;-) nie ma innego wyjścia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 19, 2007 olinka napisz mi na maila to dam Tobie adres to jest czacik dla wtajemniczonych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 19, 2007 olinka odbierz pocztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 19, 2007 Gunia wejdz na poczte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 19, 2007 witojcie witojcie!!! hihi nie wiem coś mam dobry humorek dzisiaj :) :D Lidzia ja weszłam na czacik a ty zwiałaś hihi Pelasiu dobrze, że już wróciłaś :) dziewczyny z Wa-wy UWAGA! ACHTUNG! WNIMANJE! na początku kwietnia nawiedzę stolicę w celu szkolenia w nowej pracy. będę tam kilka dni, więc jeśli któraś będzie chciała podtrzymać na duchu znerwicowaną samotną koleżankę to będę wdzieczna hihiihihi buziole dla wszystkich dzisiaj oglądam nożownika i będę sie bała w nocy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 19, 2007 oj jak dobrze, ze dzxien sie konczy, bo ja juz jetem skonczona, z tego niespania bola mnie kolana, dziwne ale tak jest, i chyba mam dziure wglowie bo przewiewa mi prez nia ladowaty wiater.a tak pozatym wszystko w porzadku. skonczona praca to dla mnie sukces, bo ja mam zawsz e pootwieranych sto spraw a zkonczeniem juz ciezko.jestem z siebie dumna i bede o tym klapac dziobem. jutro bladym switem zaczynam doksztalt intensywny przez dwa tygodniepo kilka godzin.oczy chyba mam z gabki bo takie miekkie , smieszne uczucie. tak wiec dziewuszki i nie tylkoIDE W KONCU SPAC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 19, 2007 Hejka Punca nie widzialam mloda wchodzila na kopma dletego wyszlam sorki Czesc iiyama wieczorowa pora Olinka i Adula ale jestescie fajne dziewczyny widzialam pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 19, 2007 Punca ja tez ogladam jak by co to razem bedziemy sie bać hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 19, 2007 Halo wszyscy juz poszli spyniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 19, 2007 ja jestem Lidziu!!! trochę nudny ten film... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 19, 2007 Trudno to ja tez zmykam milej i spokojnej nocki wam wszystkim życze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 19, 2007 No w ostatniej chwili juz mialam zmykac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 19, 2007 chyba pójdę spać bo film mnie uśpił.... a miało być ciekawie... i strasznie....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 19, 2007 a Tobie się podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 19, 2007 gdzie są wszyscy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oglądamy twoje nowe autko Napisano Marzec 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 19, 2007 hmm... a kim jesteś pomarańczowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oglądamy twoje nowe autko Napisano Marzec 19, 2007 pytasz, co robimy to odpowiadamy! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Marzec 19, 2007 hehee ale walicie postami :d nie wyarabiam ! :P hehehe :D co u was ? :D macie jakies fotki ktorych ja nie widzialem :(:(:(:( łeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 19, 2007 jaco, żeby zobaczyć nasze fotki musisz wysłać zgredkowi na maila swoje :) wtedy dostaniesz dostęp do naszych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach