sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 22, 2007 Witam z rańca. Ja już w pracy :( Coś sie wczoraj nerwuski moje nie popisaliście-zrobiłam herbatkę i zasiadłam do czytania, a tu zaledwie parę postów. Beatha- ja biorę Alprox-to jest takie jak alprazolam, jeśli chcesz o coś zapytać to służe :) Życzę wszystkim miłego dnia, pełnego uśmiechu i radości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 22, 2007 witam, U mnie zima jak cholera 2 cm śniegu !!! wczoraj pada deszcz mokro jak cholera dzisiaj wstaje i myślałem że mi się śni poprostu biało jak w zimę 2 lata temu !!! super ta wiosna heh ide po drodze machnąc kilka foci No i zaraz spadam filmowac festiwal piosenki dziecięcej hehehe nie ide do pracy mam to w dupie. pozdrawiam Zgredek w szokingu zimowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 22, 2007 No kurcze ranowstałam i padał śnieg,ale już go nie ma :) Ja zmykam do pracy i mimo że już prawie koniec mojej kariery w tej firmie to i tak mam telepania i ..................ja nie chce iść!!!!!!!!!!!!! Miłego dnia nerwusiątka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 22, 2007 witam wszystkich! a ja zaraz biorę się do pisania pracy :( Angel, Liduszka - odezwijcie się do mnie na gg, bo straciłam kontakty :( pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Marzec 22, 2007 Witam wszystkich A u Mnie jest wiosennie bo śniegu nie widać , trochę pada deszcz ale jest taki ...skromny ;) samopoczucie nawet w normie , cele na dzień dzisiejszy wyznaczone i mogę zdobywać ;) Beatha to Ty możesz nam napisać jak leczy się takie objawy jak nasze w stanach . Czy lekarze też tak chętnie zapisują leki które uzależniają czy proponują terapie? Jesli nie sprawi Ci to kłopotu to bardzo prosze napisz jak to tam wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Marzec 22, 2007 Równiez miło witam wszystkich starych i nowych Ja juz od dłuższego czasu czuję się zupełnie noralnienawet mój psychiatra wczoraj żartowł e cytuję,,kogo On by leczył gdyby tak wszyscy wnet do zdrowia powrócili jak ja\" na co gorąco zaprotestowałam,bo leczę sie przecież rok i rok łykam juz seroxat{straszne] czuję ze jestem uzalezniona,no ale o tym nie gadalismy.Jeszcze łykam sedan i neurol a On mi takie rzeczy opowiada...wiem,że zartował....ale cudownie by było znów normalnie egzystować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 22, 2007 Witam wiosennie! U mnie sloneczko teraz,ale rano padal snieg! Zgredziu,chyba nie chcesz mnie do galerii,bo podalam Ci moje namiary i zdjecia,a Ty mi nie odpisujesz.Czuje sie zlekcewazona. Zycze milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olinka141 0 Napisano Marzec 22, 2007 witam ;) jak zwykle pochmurno samo poczucie dzisiaj lewelacyjne już dawno takie nie było, tylko troszke głupie myśli do główki wpadają ... papa pozdrawiam i życze miłego dnia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Marzec 22, 2007 witajcie kochani! pipek snieg padal? a to go przespalam!:D LOLA PEACE ja Ci wczoraj odpisalam! pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 22, 2007 moi mili... siedzę nad tą zakichaną pracą i mnie szlag trafia.... wczoraj padał śnieg a dzisiaj słoneczko świeci i jak tu wytrzymać z tą pogodą??? głowa mnie booliiiii!!!!!!!!!!!!!! w ogóle materiałow mi brakuje... a przecież nie pojade so Słowenii po głupie książki!!!! ble i jeszcze raz ble punca zniesmaczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 22, 2007 ... chyba się napiję kawy....................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 22, 2007 Rrenka,padal snieg i to jaki.Pies nie chcial rano chodzic po dworzu!Tak ok.7.00. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 22, 2007 Punca,zrob sobie kawke!Ja juz jestem po2.Przyjemnego pisania!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 22, 2007 witaj Pipku! właśnie wypiłam :) trochę jakby lepiej, bo ja rzadko piję kawkę i jak wypiję to chyba ostro na mnie działa :D zrobiłam z 3 łyżeczek - więc chyba siekiera - spać mi sie już nie chce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 22, 2007 to faktycznie siekiera.ja pije z 1!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 22, 2007 łoj, to chyba mi ciśnienie skoczy hehe, ale to dobrze :D przynajmniej nie zasnę nad pracą :D:D chociaż nudna, że hej jeśli już piję to pije z 1,5 - a teraz nie wiem co mnie podkusiło hihi ale głowa przestała mnie boleć kawkę pije z czestotliwościa : jedna na miesiąc albo rzadziej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 22, 2007 Np to bardzo malo pijesz.Ja codziennie po2.,ale z 1 lyzeczki kazda i jeszcze ze smietanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 22, 2007 mialo byc no-a nie np-przepraszam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 22, 2007 Witajcie kochani :D U mnie znowu wraca wiosna - sloneczko roztapia snieg i robi sie juz coraz ladniej :D no to i humor od razu lepszy :) poza tym od tygodnia nie mialam wiekszych lekow i atakow paniki wiec sie strasznei ciesze (hm byle nie \"wywolac wilka z lasu\" :/) Pelasiu - wiedzialam ze sobie poradisz :D kto jak kto ale Ty na pewno z dziecmi dajesz sobie rade :D podziwiam Cie bardzo bo wiem jak trudna jest praca szczegolnei w przedszkolu - ja to bym chyba uciekala po paru dniach w kosmos :D Sloneczko przyjemnej pracy Ci zycze :D Malenstwo Ty tez trzymaj sie dzielnie - bedize dobrze - pomysl sobie ze juz nie dlugo bedziesz sobie w domciu odpoczywac :D Punca - Tobie to ja zycze weny tworczej :D zeby Ci ta praca sie sama pisala :) Efcia - a Tobei to zycze oczywiscie spelnienia tych celow, ktore sobie na dzisiaj wyznaczylas :D Ammarylis - ciesze sie bardzo, ze masz lepsze dni - zawsze to daje nadzieje i mobilizuje ze bedzie coraz lepiej :D i tak trzymaj :D Pipku - na pewno nie jestes zlekcewazona - pewnie zagoniony Zgredek po prostu nie zauwayzl Twojego maila :) Olinka Ty tez tak dalej trzymaj - usmiech na twarzy i wszystko bedzie dobrze :D Pozdrawiam wszystkich goraco i zycze udanego dnia :D ja ide dzisiaj po pracy na zakupy bo otworzyli u nas w miescie nowe centrum handlowe i nie mialam jeszcze czasu spokojnie go odwiedzic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 22, 2007 Magdziu tylko nie szalej bo Cię mężuś pogoni.... mój do dzisiaj mi wypomina torebke :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 22, 2007 Sloneczko ale ja jeszcze nie mam mezusia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 22, 2007 a moze na drugi raz powiedz mezowi ze torebka byla w super promocji :D i kupilas ja bardzo taniO :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 22, 2007 Ja wiem że to jeszcze ni9e twój mężuś, mój też dopiero narzeczony ale mądruje się jakby był mężusiem :D A z cena torebki to nie taka prosta sprawa-znalazł paragon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 22, 2007 Ja wiem że to jeszcze ni9e twój mężuś, mój też dopiero narzeczony ale mądruje się jakby był mężusiem :D A z cena torebki to nie taka prosta sprawa-znalazł paragon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 22, 2007 dzięki Magdziapku :) jak na razie to kiszka, ale myślę, myślę.... miłych zakupów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 22, 2007 hm to bede sloneczko pamietac zeby paragony gdzies chowac gleboko :))))) ale najwazniejsze ze torebka sie Tobie podoba i sprawila Ci radosc :D a ja to z zakupami ciezko hm pewnie nic nie kupie :) zawsze znajde cos co mi nie pasuje w danej rzeczy i w koncu jej nie kupuje :) Punca - bedzie dobrze - wymysl sobie najlepiej nagrode i wyznacz dany czas i jak przez ten czas iles tam napiszesz to zrob sobie cos przyjemnego dla siebie w ramach tej nagrody :D to naprawde mobilizuje i pomaga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 22, 2007 dobry pomysł Magdziapku :D Lidziu wracaj do zdrówka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goofer1982 0 Napisano Marzec 22, 2007 właśnie znalazłem na necie stronkę, w której to małolaty opisują jakie leki, które nam pomagaja biorą dla odurzania się(narkotyzowania).można powiedzieć,że niektórzy chyba za mało cieszą się tym co mają i na własne życzenie chcą po prostu cierpieć...a my po prostu szukamy normalizacji...pokopany ten świat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Marzec 22, 2007 Magdziapku ..dziękuję :D już częściowo zdobyte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 22, 2007 Goofer proszę dopisać się do listy: :D Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa Hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów Punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec Basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź Liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno Pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa Netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek MamaJulki...........30..............nerwica lękowa,depresja małopolska Dana39...............40..............nerwica lękowa.........Kujawy Efka43...............43...............n.lękowa , agorafobia....Gdańsk Iiyama(Tunia)....50...deprecha z napadami lęku panicznego....Łódź Rrenka037.........39.....nerwica lękowa z deprechą.....Warszawa Marijke.........23......nerwica lękowo-depresyjna........Warszawa Aniołek21.......21..........................nerwica lekowa....... Poznan Ammarylis ......46 ......nerwica lekowa z agorafobią... Ostrów Wlkp Olabasia.........52....................n.lękowa......... ........Warszawa Zgredek........31......................depresja......... ..........Konin Tamara...........35...................agorafobia........ .........Śląsk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorzów Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr...........Dziwnów Maleństwo........29................agorafobia........... ....Warszawa Marska...........42.................n.lękowa............ ......Kujawy Jagoda...........45...................n.lękowa.......... .......Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .......Łódź Ada7777.......36........n.lękowa, agorafobia, hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...................nerwica natręctw i lęki....Warszawa Magdziapek.............25...........n.lękowa.......... .......Śląsk Kasia100.................43...........n.lękowa.......... .........Poznań Nadzia26...............27............n lękowa................ślask Asix90...................17......n. lękowa (n. serca).........Toruń nusia 35..............35.......n.lękowa i inne.........Kraków Bianka...............39.........n.lękowa, hipoch..........okol.Gliwic Sloneczko.mw..........24.......nerwica lękowa, hipohondria.....Wrocław DUSIKA ...............34 nerwica depresja i inne.......WROCŁAW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.....TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.lękowa ..... Biała Podlaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach