Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Pewnie tak lidiuszka,ehh tylko dlaczego zamiast cieszyć sie młodością to w tak młodym wieku musimy być zadręczane?Czasami tak mnie to wkurza ale pewnie nie tylko mnie,dobrze że nie jesteśmy osamatnione choć w nerwicy jest sie samotnym-fajnie że są takie fora i można sobie z Wami porozmawiać zawsze to swój swojego zrozumie:)

no mam nadzieje bo ja to odrazu myślę,ze to moze cos z sercem jest

Madziu masz racje mi to forum tez dało bardzo duzo nie czuje sie tak samotnie czasem dobre słowo to dla nas duzo , pocieszenie ze nie zawsze jest tak zle jak nam sie wydaje i najwazniejsze ze nie jestesmy sami z ta choroba (tak mi sie na poczatku wydawało ze jestem jakas inna ) tu sa osoby które nas rozumieja Dziekuje wam wszytkim za to

Dzięki Liduszko za radę.Mi to forum też bardzo pomaga bo dzięki niemu nie czuję się sama na świecie z tym wszystkim.A wierzcie mi mieszkając na wsi człowiek wstydzi się swojej dolegliwości bo gdy się już coś wyda to wszyscy o tym wiedzą i gadają.Wierzcie mi -przekichane !!!!To,że chodzę do psychiatry to też ochraniam tajemnica,bo pewnie co poniektóre dewoty gdyby się dowiedziały okrzyknełyby mnie głupią bo według nich tylko tacy ludzie chodzą do takiego lekarza. Kierowniczko witaj !!!Fajnie,że wróciłaś.

witam wszystkich milo dzien mam dzis do kitu serce mnie kuje mysli nieciekawe pesymism okropny a tu swieta za pasem chetnie bym gdzies wyjechala na gotowe a tak musze sama sie narobic naszykowac a tu dolek i jak tu cos robic pozdrawiam Enie liduszke jagode efke basie madziarke i pozostale caluski witam dobrej nocki

Dziewczyny wyżalę sie-dziś od rana zmagam sie z moja faza ze moje dziecko jest bardzo chore...niby zdaje sobie sparwe ze tak nie jest ale ten lek...mały dostał plamek na brzuszku ale nie gorączkuje ani nic,wcześniej był przeziębiony ale nawet temperatury nie miał.Nie będę pisać co mi do glowy przychodzi ...to grzech...nienawidzę tych chorych myśli,tej paniki...nie wytrzymam jutro do pediatry!

Gość meaa
witam wszystkich .Pisałam troszke o sobie wczoraj .Moje pierwsze objawy to podwójne widzenie ,zaburzenia mowy dretwienie twarzy ,probleny z równowagą chwiejny krok jak po kielichu hihi mam również problem z chodzeniem i czesto moje nogi są bezwładne mam częstoskurcze ,drętwienie nóg i rąk były okresy ze wogóle nie wstawałam z łózka po szpitalu przez jakis czas było ok ale potem wszystko wracało teraz nawet nieżle sie czuje chodze to jest najważniejsze ale co będzie za tydzień ,miesiąc rok tego nie wiem oczywiscie czasem mam doła i gorsze samopaczucie ale kto by nie miał gdy masz świadomośc ze skończysz na wózku

Madziu, nie martw się - te plamki to napewno uczulenie!! Dzieci często tak mają!! Odpędź czarn mysli, bo gdyby to było coś powaźnego napewno miałby bardzo wysoką gorączkę i napewno byś tego nie przeoczyła! Myśl pozytywnie .... a jutro rano do lekarza :) No chyba, że uczulenie minie... aaa i jak masz w domu wapno to daj szkrabowi nie zaszkodz i może pomoże! Pozdrawiam

Witam wszystkie nerwustki i nowego rodzynka..... starego oczywiście też (mam na myśli Zgredka - chociaż on już do nas nie zagląda)! 👄

Hejki witam co słychać u mnie całkiem dobrze czego zyczę wszystkim z całego serca miłego dzionka pa

Gość marga30
Witam wszystkich. Ciesze sie dziewczynki, że nic was nie boli, bo mnie od tej pogody chyba głowę rozsadza i ma wrażenie, że swiat wiruje... Ammarylis kuruje sie, kuruje. Liduszko dużo zdrowia życzę. Madziu pewnie byłaś już u lekarza i powiedział Ci ze to nic grożnego. Mojej córeczce też czasami wychodziły jakies plamki. dawałam je tylko wapno i smarowałam czymś.nie jesteś sama- ja też strasznie się boję i panikuję gdy coś jest mojemu dziecku. a ile ma twój synek? moja ma 2,5 roku. meaa trzymaj się. też przez to przechodziłam. przez 2-3 miesiące był spokój ale od wczoraj cos wraca...musimy z tego cholerstwa wyjść. no i na koniec JAGÓDKO dziekuje za piękny prezent :) buziaki

Gość hej dziewczyny
nie wiem czy mam nerwice lekowa czy fobie spoleczna ale raczej to drugie. otoz czesto trzesa mi sie rece w sytuacjach stresowych ale paradoksalnie nie zwsze sa to sytuacje ktore powinny u mnie wywolywac lek np podisywanie sie w urzedach. czy znacie jakies leki homeopatyczne ktore mogly by zmniejszyc te dolegliwosc. ktos mowil mi o leku SEDATIF PC. moze probowalyscie?

do hej dziewczyny sytuacje stresujace dla każdego są inne, widocznie dla ciebie (z jakiegoś powodu ) podpisywanie dokumentów w urzędzie jest stresujace. Ale do końca nie wiadomo czy samo podpisywanie czy sama sytuacja w nowym otoczeniu i z nowymi ludźmi wywołuje u ciebie objaw D) Miałam taki okres kiedyś , że drżały mi ręcę non stop. Teraz ma ręcę pokerowca;) Ale długo na to już pracuje i efekty są.

leki wyciszą pobudzony układ wegetatywny i pozwolą zapanować nad ciałem, ale nie rozwiążą problemów, czyli przyczyny takiego stanu.

Witam kochane nerwuski (zasmarkana liduszka) Margo ja nie moge tam wejsc co linka podałas

Dzieki wielkie gisiak 67,takie pare słów a jak dodaje otuchy! Pediatra stwierdzila że mam isc do dermatologa bo mały nie ma kontaktu z dziećmi i nie ma innych niepokojących objawów ,idę za dwa dni,,,już druzo spokojniejsza...Czasami myślę ze z taka paniką nie wytrzymam do 18 mojego synka a ma dopiero 2 lata:) Gdybyście widzieli wczoraj mnie domowników jak biegałam po moeszkaniu z łzaami w oczach,ciągle mnie opiepszaja i w sumienie dziwie sie im.Taka matka jest do du..y,mam nadzieje ze mój syn a bardzo nie ucierpi wychowywany przez taka kobietę:( Fajnie jest tak porostu wywalić co sie ma na serduchu albo może bardziej co ma sie w głowie,jakoś lepiej sie robi:)

Gość marga30
Żałuj liduszka, że nie możesz tam wejść.:)

Gość marga30
Spróbuj póżniej...bo warto

Liduszka wracaj do zdrowia, jakieś wirusisko dopadło cię albo całowałaś się w przeciągu;) Posyłam ci wirualnego całuska dla szybkiego wyzdrowienia.

Maga pisze tam ze musze jakies konto załozyc nie wiem o co chodzi Witaj Madziu oj ja tez nie raz tak panikowałam a moja córcia ma juz prawie 16

Liduszka wejdż na str.poprzednią w wejdź. Przed chwilą tam byłam i sobie pooglądałam;)

Marga to mi pisze Nie masz prawa dostępu do żądanego katalogu. W katalogu nie ma indeksu lub katalog jest zabezpieczony przed odczytem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować