Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Go艣膰 Kiziamizia123
witam wieczorkiem o cholerka juz po p贸艂nocy;) do Dzk : by艂am w Mosznej w ubieg艂ym roku, tam przewija si臋 mn贸stwo ludzi. P艂atne obecnie 135z艂 za dob臋 a w tym spanie, wy偶ywienie, zabiegi fizjoterapeutyczne, terapia, spotkania z psychologiem. Mo偶na dokupi膰 sobie np. masa偶e lub inne zabiegi i nie by艂y drogie. Rano o 7-mej joga , 8-sma 艣niadanie, 8.30 spo艂eczno艣膰 a potem zabiegi o 13-tej obiad, potem albo pracownia zaj臋ciowa albo wolny czas albo co艣 tam jescze by艂o ale nie pamietam. O 18-tej kolacja, a potem wolny czas. Od 22-6 cisza nocna. Nie wolno pi膰 alkoholu i palic w ca艂ym obiekcie. To jest prawdziwy zamek wejd藕 sobie na stronk臋 Zamek-Moszna tam s膮 wszystkie info. W tym roku jad臋 z rado艣ci膮 tam wypocze艂am i na艂adowa艂am akumulatory. pozdro KM

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kiziamizia123
niestety by艂a podwy偶ka 140z艂. Ale warto, przyjmuje lekarz, s膮 te偶 wizyty lekarskie 1 raz w tygodniu. papa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiziamizia123
wyczerpa艂am juz wszystkie mo偶liwo艣ci medycyny akademickiej. ostatnio chodz臋 na akupunktur臋, i masa偶e ba艅kami chi艅skimi jak cos pomo偶e to dam zna膰 kolorowych sn贸w pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzk
Dzieki Kizimizia:) dla mnie jako bezrobotnrgo na ta chwile te ceny to kosmos, ale wiem,ze w Ustroniu za pobyt 2 tyg tez jest prawie 2 tys nie rozumiem,za to czemu 10-12 tyg sa calkowicie za darmo:) ale moze daltego,ze to juz ma byc dla skrajnych nerwicowcow,,,,rozmawialem z rodzicami, oj ciezko mi ich przekonac:/chca,zebym szedl do pracy:/i nie wiem czy tak nie bede musial tak zrobic...ale musze coS z tym chorobskiem zrobic, dostalem lek od psych ParoMerck, ale nie wiem czy go jesc, skoro lekki i tak nie pomagaja na dluzsza meta:/ POZDROWKI SERDECZNE:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okok
Ja mam dzis straszne zawroty g艂owy. Nie czuje ziemi pod stopami. Czuje jak bym lata艂a wr臋cz albo zesz艂a z karuzeli :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jaks see
witam okok przykro mi wiem jak to jest:( a moze masz cos przy sobie na uspokojenie? jestes w pracy? moze postaraj sie zwolnic badz wziasc urlop na dzis? ja wczoraj dostalam ataku paniki na 2h przed koncem pracy mam stracha przed szefowa nie bede sie rozpisywac ale wywalila mi bliska osobe, zostalam sama mialam leki i chcialam zucac prace ale dostalam urllop bezpl. na 2 m-ce teraz zaczyna sie strach jak rok temu staram sie panowac nad nerwami musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okok
taka jek see wspo艂czuje. Ale nie poddawaj si臋. super pogoda. ja mam dzi艣 pogrzeb wujka :( Biedny zmar艂 tak m艂odo :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bedzie dobrze
dzk ------------zazywaj leki i do pracuy , zobaczysz bedzie dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myniaaa
okok- ja tez mam tak jak ty .....nie potrafi艂am tego nazwa膰 - ty mi pomog艂a艣 - w艂asnie - nie czuj臋 ziemi pod nogami - cz臋sto tak masz?? - i te zawroty - koszmar - ide jakbym p艂yn臋艂a:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okok
Tez jest Monika ;) Podaj do siebie gg. Od wczoraj mam ten stan non stop.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia 4775
Witajcie! Ja dzi艣 obudzi艂am sie zn贸w strasznie roztrz臋siona ale po wstaniu z 艂贸偶ka min臋艂o, denrwuje mnie to bo chcia艂am polezec dluzej a tu nie da rady. Czytam wasze posty na temat zawrot贸w g艂owy, ja ostatnio mam tak 偶e boli mnie g艂owa tak jakby by艂a nadmuchana, ale dziwne bo tylko jak wyjde na dw贸r:( i wtedy czasem mam takie lekkie zawroty g艂owy, ale jak sobie wm贸wie 偶e ta g艂owa mnie nie boli tak naprawde to przechodzi, ale troche to trwa. Kiedys mia艂am to cos co sie nazywa derealizacj膮 czy cos takiego, to by艂 koszmar, przez trzy tygodnie, wydawa艂o mi sie 偶e widze wszystko jak przez jakas brudna szybe, jakby wszystko dzia艂o si臋 gdzies indziej, strasznie dziwne uczucie to by艂o, nie mog艂am wtedy na niczym skoncetrowac uwagi, nawet nic przeczytac. ale jakos po tygodniu przyzwyczailam sie do tego a po dwoch nastepnych samo przeszlo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okok
Najgorsze jest 偶e pozb臋dziesz sie czego艣 jednego i nadchodzi co艣 innego, ja wczoraj widzia艂am r贸zne kolory gdzies np. w艂osy czerwone u jendej dziewczyny cho膰 mia艂a czarne ;p czuje sie lekko nienormalna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okok
wiecie co ja to sie boje tych psychotrop贸w. Kiedys bra艂am miesiac czasu stimuloton - w ogole mi nie pomog艂. Teraz biore hydroxizine. Jak sobie z tym poradzic gdy jest tak zle...... :( Ide na rezonans glowy w piatek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myniaaa
okok - prosz臋 napisz jak odczuwasz ten Tw贸j stan o kt贸rym napisa艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vesna84
Witajcie nerwuski:) dobrze, 偶e jest to forum...ja gorzej sie czuje od pocz膮tku tego roku, ale my艣le 偶e wcze艣niej mia艂am pewne objawy nerwicy ale nie potrafi艂am tego nazwa膰. mnie jeszcze dokucza depresja i nerwica natr臋ctw...:( :( totalna pora偶ka. robie sobie jazdy, 偶e np. kto艣 mi dosypa艂 na imprezie jakis narkotyk do picia i kminie...przeciez pami臋tam wszystko...a mo偶e jednak nie???i panika...t臋tno 100, p艂acz...koszmar. teraz jestem na etapie jazy pod tytu艂em..A je艣li jestem lesbijk膮??? zaczynam kminic, obserwowa膰 kobiety.. dramat,jestem z moim facetem od 6 lat.. i takie l臋ki s膮 dla mnie straszne:( zawsze chcia艂am mie膰 m臋za i dzieci, pi臋kne wesele... a tu te l臋ki... zacze艂am poddawa膰 w w膮tpliwo艣膰 to, czy wog贸le kiedy艣 marzy艂am o tym wszystkim. biore leki no i chodz臋 na terapie,ale narazie jakiej艣 istotnej zmiany nie ma..:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vesna84
biore seroxat i pernazyne na noc...艣pi mi si臋 lepiej, ale rano wstaje taka zmi臋tamm:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okok
Czy jest kto艣 z Wawy? Kto艣 pyta艂 o moj stan. Napisz swoje gg to pogadamy.Czuje sie jak bym by艂a pijana, jak bym sie mia艂a przewrocic, jak bym odlatywa艂a. Nie czuje gruntu. Mrowki chodz膮 mi po ciele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia4775
Hejka wszystkim! Wiecie co musimy przestac uzalac sie nad soba, ja wczoraj zrobilam pierwszy krok, podarlam i spalilam wszystkie wiadomosci na temat roznych chorob ktore gromadzilam sobie z neta.wykasowalam wszystkie strony internetowe ktore obserwowalam od rana do wieczora, i czytalam wszystkie objawy roznych chorob.dobijalo mnie to totalnie, ale teraz pozbywam sie tego. dzis tez nie czuje sie najlepiej, jestem jakas rozdrazniona wewnetrznie, nie moge usiedziec na tylku, wszystko mnie dnerwuje i boli glowa, ale scisne to w sobie i dam teraz ja do wiwatu tej chorobie:) nie dam sie! wyjezdzam teraz na 4 dni z chlopakiem, i mam zamiar sie swietnie bvawic, postanowilam nie brac ze soba lekow, wezme tylko ziolowe herbatki i tabletki do ssania, postaram sie przetrzymac i wmowic sobie ze te herbatki mi ulza w razie co.skoro potrafilismy wmowic sobie ze jestesmy chorzy, to teraz wmowmy sobie ze jestemy zdrowi!!!!!!!!!!!zrobmy chorobie na przek贸r!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bedzie dobrze
gosia4775 fajnie nie myslec o chorobie i wyjecha膰 sobie gdzie艣 z chlopakiem , ale rada zabierz na wszelki wypadek ze sob膮 tabletki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tym daj臋 rad臋 chorobie 偶e ...
Tym daj臋 rad臋 chorobie, 偶e nic z niej sobie nie robi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiziamizia123
Hejki ludkowie. Do Dzek . Faktycznie kas臋 biora nie ma艂膮. A to leczenie d艂u偶sze to skierowanie z NFZ i pe艂na refundacja. oni wiedz膮, ze tego nie da si臋 wyleczy膰 w tydzie艅 jak katar i dlatego sa takie d艂ugie turnusy. A potem i tak cz艂owiek jeszcze sie leczy dalej w PZP. Mam um贸wiona wizyte u kolejnego psychiatry i spis pyta艅 np. dlaczego m臋cza nas te zawroty g艂owy i ca艂a reszta. Niby wiem , 偶e to objaw nerwicy jak katar przy przezi臋bieniu, ale chcia艂abym poznac mechanizmy dzia艂ania tych objaw贸w. Zobaczymy czy w og贸le bedzie chcia艂 wdawac si臋 ze mna w taka rozmow臋. Mam wra偶enie, 偶e oni wol膮 dac recepte i spok贸j. Wiedza , 偶e na to sie nie umiera wiec maja takie lajtowe podej艣cie do sprawy. Dziewczyny ja te偶 mia艂am taki okres , 偶e my艣la艂am , 偶e odfun臋 , a g艂owa ci膮偶y艂a jak kula kitu. Teraz jest lepiej , no mo偶e po tym masa偶u ba艅kami chi艅skimi. Zobaczymy co dalej. Wiem, 偶e te objawy s膮 mocno uci膮偶liwe, ale damy rad臋.:) 馃尰 piekna wiosna, super pogoda , mo偶e spacer, kolacja przy 艣wiecach, k膮piel z lampk膮 szampana........................ b臋dzie dobrze papa

Udost臋pnij ten post

witajcie kochani. Wroci艂am w nocy z podr贸偶y. POdr贸偶 mia艂am bardzo niez艂膮 ale mialam troch臋 zatkane i mrowi膮ce ucho co mnie b. denerwowa艂o i skupia艂o uwag臋. Poza tym nie wiem czy to jaki艣 skutek podr贸zy i mo偶e d艂ugi czas opiera艂am si臋 na lewej d艂oni ale od rana p贸l mojej d艂oni (dwa ostatnie palce i dalsza cz臋s膰 d艂oni) jest zdr臋twia艂a. jak dotykam to a偶 boli,, Niby ja czuj臋 ale jakbym mia艂a ze sto igie艂ek.,. l臋k jakby mniejszy.. a pogrzeb by艂 pi臋kny, o ile one mog膮 by膰 pi臋kne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sedafit
witajcie, mam do Was pytanie. Mam lekk膮 nerwic臋 ale ostatnio ze wzgl臋du na stresuj膮ce wydarzenia odczuwam mocniejsze l臋ki i 藕le si臋 czuje. Czy kto艣 z Was stosowa艂 lek homeopatyczny o nazwie Sedafit? Chcia艂abym go kupi膰 ale nie wiem czy warto, mogliby艣cie si臋 podzieli膰 ze mn膮 wra偶eniami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bellergot
a on na recepte jest?

Udost臋pnij ten post

witam milusio wszystkie nerwusiatka ..... Efka ..slonko piszesz mi 偶e podziwiasz mnie dzieki ....ja sam膮 siebie te偶 ale uwierz mi ,nie jest mi 艂atwo prosz臋 podaj mi sw贸j tel na poczte i jakie艣 namiary...dziekuje z g贸ry..olabasia@o2.pl

Udost臋pnij ten post

witam milusio wszystkie nerwusiatka ..... Efka ..slonko piszesz mi 偶e podziwiasz mnie dzieki ....ja sam膮 siebie te偶 ale uwierz mi ,nie jest mi 艂atwo prosz臋 podaj mi sw贸j tel na poczte i jakie艣 namiary...dziekuje z g贸ry..olabasia@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okok
W艂asnie wroci艂am z pogrzebu. Spi臋艂o mnie i 艣cisn臋艂o wszystko. Dziewczynki co tak pomo偶e , ul偶y? Leki? Ja sie bioje psychotrop贸w. Ciezko mi funkcjnowa膰. Biore 1 raz dziennie hydroxizinke. Tak w ogole neurolog podejrzewa u mnie t臋偶yczk臋 - niedob贸r wapnia i magnezu. Nie wiem co o tym my艣le膰.

Udost臋pnij ten post

Hejka witaj Olabasia 馃尰 Okok nie b贸j sie psychtrop贸w ja bra艂am seroxat i wysz艂am z niego pozdrawiam serdecznie :-)

Udost臋pnij ten post

Okok a co do pogrzebu to cz艂owiek zawsze wraca zdo艂owany przygnebiony i wiele mysli sie nas贸wa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okok
Liduszka ja bym wola艂a nie bra膰. My艣lisz, 偶e z moimi objawami bior膮c hydroxizine poradze sobie?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰