mazanek 0 Napisano Maj 11, 2007 Wszystko bylo ok a tu porazka Nie czuję się dzisiaj dobrze ale ze znanego wszystkim kobietom powodu. W pracy zrobiło mi się tak bardzo slabo że się zwolniłam i pojechalam do domu w drodze słabo panika syf. W domu oczywiście już lepiej Porażka przegralam ten dzien walki Smutno mi...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Maj 11, 2007 :, :(, :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amiga_Gdynia 0 Napisano Maj 11, 2007 Mazanku:) Usmiechnij sie prosze. Ja mam tak bardzo czesto. W pracy syf. Zwalniam sie a w domu juz lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Maj 11, 2007 Mazanek nie denerwuj się :) Jak miałam małpe to zawsze byłam bardziej narażona na lęki,panike itd.Koszmar :( Nie przegrałaś tylko zrobiłaś mały kroczek w tył ale życie trwa dalej i pójdziesz szybciutko do przodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Maj 11, 2007 dzieki wszystkim Maleństwo chyba ci jeszcze nie gartulowałam to gratuluję!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Maj 11, 2007 Czesc nerusiatka! Ja dzisiaj mam urlopik, wiec chcialam sie z Wami przywitac i życzyc spokojnego dnia. U mnie za oknem ponuro i czesto pada, co mnie bardzo martwi, poniewaz w niedziele mam Komunię. To znaczy nie ja tylko mój syn ale na jedno wychodzi :), żeby tylko tak nie lało!!! Mnie cały czas kłuje coś w prawym boku, myśli mam same wiecie jakie a na dodatek coś mi wlazło w plecy! Mówię Wam, na mnie to zawsze muszą spaśc wszystkie plagi świata! Ale Wy zawsze dodajecie mi otuchy, czesto do Was zaglądam, chociaż rzadko piszę, no i myślę o Was dzielne babeczki :) PA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Maj 11, 2007 gosiak U mnie wszyscy jacyś polamani ale to od pogody Duża wilgoć i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amiga_Gdynia 0 Napisano Maj 11, 2007 Gosiak a mnie lupie w krzyzu bo mam okres:p. Ale tak w nawiasie mowiac to czesto mnie blupie bez powodu to chyba jakies nerwobole. A najczesciej w nocy. Ostatnio zaczelam lykac dwie tabletku magnezu plus b6 naprawde pomaga na sen!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amiga_Gdynia 0 Napisano Maj 11, 2007 Lyknijcie raz na sprobowanie tak pol godzinki przed snem. Sny sa kolorowe i noc przespana a nie szkodzi zdrowiu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a z jakiej firmy ten magnez Napisano Maj 11, 2007 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Maj 11, 2007 ja tez łykam od czterech dni magneb6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peta Napisano Maj 11, 2007 ratunku mam jakiegos torbielaka czy gruczolaka i cos miedzy szczekami typu gruczolowatego mam takiego dola czy ktos mi morze pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peta Napisano Maj 11, 2007 czyjest tam ktos bo wariuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peta Napisano Maj 11, 2007 wyszlo mi to z mri mozgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alojka 0 Napisano Maj 11, 2007 Peta, nie denerwuj sie na zapas, czy rozmawialas z lekarzem na temat leczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Maj 11, 2007 dzieki za zdjecia prosze o wiecej bielny@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alojka 0 Napisano Maj 11, 2007 Napisz dokladnie jak nazywa sie ten guzek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peta Napisano Maj 11, 2007 gruczolak albo torbielak sami nie wiedzom i ma 6 mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alojka 0 Napisano Maj 11, 2007 Peta jestes tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peta Napisano Maj 11, 2007 do lekarki ide dopiero we wtorek ale jezeli ktos wie co to jest i zczym to sie je to prosze o informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peta Napisano Maj 11, 2007 jestem tu??!!?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alojka 0 Napisano Maj 11, 2007 Z tego co wiem, to sa nowotwory lagodne. Leczy sie je lekami lub operacyjne jak sa duze. Najczesciej wystepuja u dzici i mlodziezy. Nie mozesz tego zlekcewzyc, ale nie wpadaj w panike. Operacja to ostatecznosc jak jest maly moze wystarcza leki. Koniecznie ustal z lekazem sposob leczenia to natychmiast sie uspokoisz. Co chwile trace z wami lacznosc bo u mnie straszna burza a ja mam internet radiowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Maj 11, 2007 Peta!!! jeśli to jest torbiel to się tym nie przejmuj ,ja miałam pod piersią i juz myslałam że to raczydło a torbiele nie są grożne na pewno!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alojka 0 Napisano Maj 11, 2007 Ja mam torbiel na nerce i nawet tego nie chca leczyc bo podobno kazdy takie ma. Chodze z tym juz 20 lat. Wczesniej mialam na jajniku i zlikwidowali mi lekami. Gruczolaki natomiast sa lagodne jest to przerost tkanki, moga wydzielac te same hormony i enzymy co dana tkanka, na ktorej powstaly. Leczy sie tez lekami lub w ostatecznosci operacyjnie. Nie ma sensu sie dzis zamartwiac , bo nie jestesmy lekarzami , a nasze tendencje do czarnowidztwa wykreuja takie stany ,jak u tego mojego kolegi / o ktorym pisalam wczesniej / co rozpoznal u siebie zapalenie jajnikow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apel do amarylis Napisano Maj 11, 2007 Czy mozesz opisać swoje wrazenia z pobytu? Jesli będą pozytywne tez chętnie skorzystam z wyjazdu.Pozdrawiam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peta Napisano Maj 11, 2007 dzieki wam dziewczyny ale trzese sie dzis jak galareta nogi rece w chalupie syf aja juz odlot mam chyba musze se dac na wstrzymanie ale jak jeszcze do tego te okropne fajki jak to swnstwo zucic bo sie boje teraz ze mi sie to od tego pogorszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trollek glupolek Napisano Maj 11, 2007 a ja mam ochote lyknac te pomaranczowe nicki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alojka 0 Napisano Maj 11, 2007 Wiem, ze jestes rozdygotana, ale przed toba weekend i wyluzuj. Podobno ma byc cieplo. Bede zagladac na forum, gdybys miala dola, to pisz. A teraz zajmij glowe czymkolwiek byle przyjemnym. naprzyklad zrob sobie fantastyczna odprezajaca kapiel z pachnidlami i obejrzyj dobry film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Maj 11, 2007 Peta a może to od tego torbiela masz takie samopoczucie.Pomyśl tak napewno jest to do wyleczenia i kiedy ci go usuną będzie dobrze i już .Trzymaj się ja w poniedziałek jade do szpitala i jestem skazana na operacje i wiem jak się czujesz.Może będzie możliwe leczenie farmakologiczne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alojka 0 Napisano Maj 11, 2007 ada7777 a jak ty sie czujesz? trzymam kciuki za ciebie. Pamietaj jak oczka w ziemniakach oni wycinaja woreczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach