Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Gość Egosia
mam nerwicę lękową od..nie pamiętam ;( biorę lorafen i czuję się dobrze, chce mi sie zyc, ale teraz chce zyc bez leków. Czy ktoś brał to świństwo, bo nie udaje mi się g odstawiać :(

Gość I tak
Nie odstawisz Lorafenu tak szybko,to jest lek narkotyczny,rozłóz to na lata,zmniejszajac dawki

Gość Egosia
kurcze, a jest możliwe w ogóle odstawienie ?

Gość I tak
Oj ciezko pewnie Ci bedzie,zastepujac innymi siłowo bedziesz sie gorzej czuła,ale musisz to przetrzymac

Gość Egosia
Od kilku dni nie biore ale czuje sie coraz gorzej nie wiem c robić ? zmarnować te dni meki czy wziąć ? Nie mam checi do życia, wszystko leci mi z rąk, a chwilami mam napady oropnego lęku, wręcz paniki :(

Gość Egosia
kiedy lekarz moi go zapisal nie czytałam ulotki, zaczął pomagać gdy inne nie działały i tak się zaczęło, ale ja już nie chcę. POMOCY !!!!!!!

Gość Egosia
I tak Dziękuje Ci...brałas/eś to świństwo ? Jeśli tak napisz coś więcej o tym jak i czy udało ci sie odstawiać.

Gość I tak
No masz teraz objawy odstaienne,ja nie brałem ,ale moi klienci brali,to wiem jaki to jest klej

Gość Egosia
siedzę i czytam co ludzie piszą i... zakręciło mi się w głowie tak, że myślałam że upadnę... Wrócił straszny lęk..chyba pójdę się położych bo jestem sama w domu i boje się że cos mi sie stanie...rece mi się trzesa. Nie wiem co robić..przetrzymać czy wziąć i odstawiać stopniowo? Chyba zwariuję :(

Gość Egosia
Dzięki, idę się płożyć, ale czy życie na tym polega aby spędzić go w łóżku ? Nie wiem czy dam rade :( Pozdrawiam.

Gość I tak
dlatego lorafen odstawia sie stopniowo,zaden organizm nie wytrzyma takiego nagłego wstrzasu.połozenie nic nie pomoze

Ja cierpię na nerwicę od 2 lat ale czasem nie mam już sił. U mnie się objawia podczas stresu silnym bólem głowem który trwa tygodniami a nawet miesiącami i żadne leki nie pomagają, a także kołataniem serca i bezsennością, lekarze rozkładają ręcę i radzą nauczyć się z tym żyć, ale jak? pomożcie

Gość animatorka
witam. czytam i zastanawiam sie nad tym c piszecie o lekach. ja tez bior lorafen od 2 lat i dobrze sie czuje. bez niego nie potrafie funkcjonowac// o tym ze jestem uzalezniona wiem, ale nie jestem lekarzem i nie musialam wiedziec ze lorafen uzaleznia. gdzie byl lekarz ktory go przepisywal. to on ponosi wine, to on mnie uzaleznil. Jestem w lepszj sytuacji bo mam 50 lat i takie rzeczy jak zakladanie rodziny, rodzenie dzieci mam za soba, wiec nie musze sie obawiac ze zaszkodze dziecku itd. Jesli wiem ze nikomu nie zaszkoze to biore, sa gorsze rzeczy niz takie, wiec glowa do gory nie zamartwiajcie sie a bedzie dobrz. zdroeka zycze, pozdrawiam :)

Gość I tak
Dlatego zawsze i ciagle powtarzam,ze lekarze nie lecza,oni tylko działaja na zlecenie firm farmaceutycznych,ale jestes uzalezniona i bedziesz chodzic i kupowac ciagle Lorafen,a nich Ci go zabraknie to wariacja

Gość Egosia
Witam. czy ktoś tu jeszcze zagląda ? Lorafen !!! Czy komuś udał się go odstawić, pomocy !!!

Gość Egosia
Witam. czy ktoś tu jeszcze zagląda ? Lorafen !!! Czy komuś udał się go odstawić, pomocy !!!

Gość zan1
z tego sie wychodzi!!! chorowalam 7 lat na nerwice lekowa! najgorszym objawem bylo niemożność jedzenia,lek przed uduszeniem,zakrztuszeniem... pomógł mi chłopak ,ktory załozyl tego bloga http://terapiapsychozy.blox.pl/html

Gość zan1
z tego sie wychodzi!!! chorowalam 7 lat na nerwice lekowa! najgorszym objawem bylo niemożność jedzenia,lek przed uduszeniem,zakrztuszeniem... pomógł mi chłopak ,ktory załozyl tego bloga http://terapiapsychozy.blox.pl/html

Gość ankaanka25
ja mam nerwicę od 3 lat, napady drgawek, potliwości, drżenie rak, stosowałam mnóstwo tabletek, które mało mi pomagały, teraz uzywam rezonatora biofotonowego, który z nerwica psychicznie mi nie pomógł, ale drżenia, potliwość i drgawki skutecznie zmniejszył, bardzo mi pomaga w dalszej uporczywej walcez choroba.

Gość emajka
Mam nadzieje że topik nie upadł. Tez mam problem z nerwicą od lat. Raz jest lepiej raz gorzej. Staram się z tym radzić sama ale czasami brakuje wsparcia i zwykłego pogadania z kimś kto ma podobny problem.

Gość oi_punk
Witam, ja tez mam problem z nerwicą, zakładałem tu nawet temat. z tym że moja nerwica to nerwica religijna

Gość oi_punk
Witam, ja tez mam problem z nerwicą, zakładałem tu nawet temat. z tym że moja nerwica to nerwica religijna

Gość Mira82
Polecam Oddział Dzienny Leczenia Nerwic w Łężkowicach - psychoterapia grupowa na NFZ. Telefon: 12 284 00 60 Busem z Krakowa się jedzie pół godziny, busy co 10 min.

Gość Bosska
do ania-arek !! Czy posiadasz jeszcze któreś z tych wymienionych tytułów książek?

Gość poconaco
Witam Proszę się nie podawać i szukać sposobu na nerwicę. Sądzę, że tak jak każdy z nas jest inny tak i jego choroba może i ma inne podłoże, czyli przyczynę. Mnie nie starczyło odwagi, siły na psychologa. Nie chciałam tez korzystać z mocnych leków i do psychiatry tez nie chodziłam. Ale oba sposoby są słuszne i można je łączyć. Pomimo tewgo co napisałam powyzej, ratowałam się lekami ziołowymi, a raz czy dwa mocniejszymi, no i przepracowałam sama ze sobą wiele godzin, aby odnaleźć spokój, zrozumieć swoją sytuację, iść ku lepszemu... Ale to nadal trwa... Choć teraz bardziej jestem pod wpływem depresji to praca jest podobna...

Gość ajaaja
a ja mam silną nerwicę lękową i nerwicę żołądka i nie potrafię nad tym zapanować. Mam leki przepisane przez lekarza ale boje się brac a jest coraz gorzej :( Co bierzecie na nerwy, jakie leki?

Gość jfkfkjlol
poconaco,bo bez psychoterapii,bedzie Ci bardzo trudno samej odnalez przyczynę nerwicy,która nie leczona przejawia sie w depresje

Gość jfkfkjlol
ajaaja,leki nie wiele tu pomoga,nie rozwiaza za Ciebie problemów,nerwica jest choroba duszy,żle zyjesz nie w zgodzie z własnymi potrzebami

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować