lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 witaj Pipku i Dana :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Dana gdzie pracujesz jak mozesz to zdrać mgła jest okropna z okna nic nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Ta mgła to mi się z horrorem kojarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 28, 2006 Witaj Liduszka:):):):)Co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 28, 2006 Mogę wam to zdradzić pomagam chorym ludziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 chciałabym żeby śnieżek sypał uwielbiam duzo sniegu a wy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 A u mnie nie ma mgły za to zrobiło się zimno i mokro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Ja też lubie śnieg ,ale nad morzem zawsze jest go mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 28, 2006 Dana39 pomóż mi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Moja siostra pracuje w DPS od miesiąca ja nawet dobrze się czuję wieczorkiem trochę gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 28, 2006 Mnie też kojarzy się z horrorem i z wilkołakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 28, 2006 Tak Dana u mnie tez mglisto,malo widac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Przez jednego pieprzniętogo trola straciłyście humory.Co wy dziewczyny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Dana to ty piguła jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 28, 2006 oczywiście ta mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 28, 2006 Trol to Trol!!!I nic z tym nie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Vagnieszkav napisałam do ciebie pare słów .Dość zamieszania już narobiłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 28, 2006 Tak Lidusza:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 28, 2006 Sory zgubiłam k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 28, 2006 ona widac tego nie czytala! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Adula nie tracę humoru jak z wami rozmawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Jak tak piszecie o tej mgle to mi też przypomniał się film gdie okręt widmo wypływał z mgły razem z dziwnymi stworami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Nic nie szkodzi może być Liduszka to ciekawą masz pracę i trudną zarazem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Vagnieszkav ten wpis jest na stronie 563 tylko do ciebie trolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 28, 2006 na 563 za dużo klikania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Ciekawe czy nad morze dotrze ta mgła.Wtedy robi się strasznie nieprzyjemnie jest strasznie wilgotne powietrze aciarki człowieka przechodzą.Nie lubie mgły nad morzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 A co boisz się prawdy taka mądra jesteś ,a nie potrafisz cofnąć pare stronek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Marysia dzisiaj dziwnie mi napisała na temat mojego wyjścia z domu .Nie wiem czy czytałyście ,ale przykro mi się zrobiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Najlepsze, co możesz uczynić dla drugiego człowieka, to nie dzielić się z nim swoim bogactwem, lecz pozwolić mu odkryć jego własne. Benjamin Disraeli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 28, 2006 ada7777 oooo naprawdę, ciekawe co takie napisała, szkoda że tutaj każda wrażliwa na siebie. Ada7777 a co takiego obraźliwego napisała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach