Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny.

Przeczytajcie to i cieszcie się swoim szczęściem, inni tego nie mają.

Polecane posty

Gość =====================

Gość smutny.
Minęło kilka miesięcy i dalej to samo.... tylko, ze teraz czuje sie jeszcze gorzej... te wszystkie rady to o d... roztrzaść....

Gość smutny.
Czuje się strasznie, brakuje mi kobiety, jestem strasznie niedowartościowany. Czy ktoś inny tez przeżywa to co ja? Brakuje mi tej kobiecosci, tej jedynej ukochanej.... seksu.... bliskosci... zeby ktoś kochal, dzwonil pragnął... mnie...

Ej Panowie co się z Wami porobiło. Tyle jest samotnych kobiet, które marzą żebyście się nimi zaopiekowali. Ale to Wy czekacie aż kobiety będą się za Wami uganiać. Świat obrócił się chyba o 180 stopni. Przecież to do Was mężczyzn należy inicjatywa. Trochę wysiłku z Waszej strony a życie stanie się mniej samotne i prostsze.

Gość kremik wisniowy
jejku jejku ja jestem atrakcyjna mloda dziewczyna z apetytem na zycie i dystansem do swiata ktora potrzebuje tylko cieplego ramienia w ktore moglaby sie wtulic kiedy idzie spac i sie budzi i co? i jestem sama jak palec, wokolo jakby wszyscy na zlosc obraczki pozakladali a ja czuje jakbym zyla w innym wymiarze.

Gość aga123
witaj smunty mam na Imię Agnieszka .jestem tak jak Ty ze sląska. tez nie mam 2 polówki chcociaz bardzo bardzo pragnę ją miec.mamy te same wymagania tzn tego samego oczekujemy/.Moze cos ztego wyjdzie jesli chcesz pogadac odezwij sie na mail oleko2@o2.pl buziaki

Gość --------ona-------------------
upupup

Gość smutny.
Napisałem do Ciebie Agnieszka...

Gość laseczka21
a mnie zostawił facet i wyjechał za granice.... tez kogoś szukam, ale w wawie...

Gość smutny.

Gość ------------------------------
upup

Gość Górny Slask
I co udalo sie z Agnieszka ?? Musisz koniecznie napisac. Ja tez jestem ze Slaska -a raczej bylam bo teraz mieszkam za granica, dokladnie mówiac z Sosnowca. Glowa do góry - jestes mlody,niebrzydki /choc to jest najmniej wazne/ z tego co piszesz wynika ze masz glowe na karku... Zastanawia mnie tylko jedno - czy Ty przypadkiem nie szukasz królewny z bajki - pieknej, szczuplej, ubranej w najnowsze trendy ???? Bo jesli tak, to chyba ciezko bedzie Ci znalezc. Uroda przemija a wnetrze pozostaje. I nie pisze dlatego, ze jestem beznadziejna, gruba i brzydka baba, która w ten sposób próbuje sie dowartosciowac. Mialam wielu adoratorów, którzy zachwycali sie wylacznie moja powloka zewnetrzna i guzik ich obchodzilo co siedzi we mnie w srodku. Az w koncu poznalam kogos, kto pokochal mnie za mój umysl, za moja inteligencje i poczucie humoru. I nie interesuje go czy mam makijaz, czy jestem seksownie ubrana czy uczesana wedlug najnowszych trendów... Interesuje go to, ze po prostu JESTEM !

Gość upupupup
upuppupu

Gość smutny.
Nie udało się z Agnieszka.

Gość smutny.
I ciągle to samo...

Gość kicurka21
smutny>>>ty to przynajmniej sie ciesz ze jeszcze wszystko przed tobą...ja mam 21 lat i jestem 4 lata w związku ktorego nie jestem wogole pewna..moj facet nie jest niestety czuly i romantyczny..a atkiego pragne !!!i choc byl taki na poczatku to teraz juz nie jest..i teraz tęsknię za INNYM TYM JEDYNYM...............

Gość kicurka21
A Z DRUGIEJ STRONY UTKNĘLAM W MARTWYM PUNKCIE bo nijak nie potrafie zerwac ...nie wiem tez czy chce zerwac...ciagle mam nadzieje na zmiane..a nawet jak jej nie mam to juz wole sobie dac swiety spokoj bo co jak trafie na gorszego

Gość naata17
podzielic sie szczesciem ? a prosze bardzo. mam dopiero 17 lat nigdy sie nie całowalam, nie mowiac juz o czym kolwiek nie jestem ani nie bylam atrakcyjna bylam gruba schudlam teraz choruje na popularne choroby od nazw ktorychjuz nie chce przytaczac przyszlosc mam juz skreslona bo nie jestem juz plodna przez to co robilam nadal nienawidze siebie. no.. to ja tez sie poużalalam.. mam nadzieje ze ulży mi (?) a Tobie ulżyło ? hmm watpie:(

Gość smutny.
do a ja mam 26 lat ====>>>> Ty przynajmniej potrafisz to napisać z uśmiechem... mnie już na to nie stać... Czuje jak życie przecieka mi przez palce, mam czarną wizje, ze jeszcze troche i zostane sam, zupełnie sam bez bliskiej mi osoby... a to bardzo realne, bo jestem jedynakiem i jedynymi bliskimi mi ludzmi sa rodzice... bez sensu...

Gość chleeoe
Lechu to TY, to na bank TY !!

Gość move up

Gość smutny.
Strasznie smutno... kolejny ciezki dzien... :(

Gość smutny.
Co wy robicie jak wam bardzo smutno, brak tej osoby, ktora przytuli, pogłaska, pocałuje.. z którą można się powygłupiać, pokochać, czy chocby posprzeczać... ja najczesciej po prostu ide spac... mialem wlasnie sie polozyc, ale zobaczylem ze leci mecz, chociaż i tak radości z ogladanie tego nie mam. :(

Gość chleeoe
Lechu Makulski

Gość smutny.
Nie wiem o co ci chodzi z tym Lechem, to nie żaden Lech to ja... człowiek który przegrał życie i jest zwyczajnym looserem.... trudo, życie...

Gość Buska
Wiesz co...ja mam podobnie, z tym ze mnie nawet na krotki czas nikt nie zechcial, ze tak sie kolokwialnie wyraze. Nigdy nie mialam faceta, chociaz nie jestem brzydka (tak mi sie wydaje). Mam 24 lata i nie wiem co bedzie dalej. Mam juz dosc spedzania wakacji i weekendow samotnie albo z rodzina. Chce sie do kogos przytulic, miec z kim pogadac...ehhhhh. Moje zycie jest po prostu puste:(