Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 yupiterka

NIE NAWIDZE SWOJEGO NOSA!!!!

Polecane posty

Go艣膰 yupiterka

Nie mam brzydkeij twarzy, ozcy , usta ajk trzeba, jestem wyskoka, zgrabna,a le od dziecinstwa mailam komplexy na punkcie nosa: tzn nochala chyba, szpeci acal twarz, jest duzy, troche garbaty. Caigle widze ajk sie ludize na niego patrza. nie cierpie swojej twarzy przez niego. A an to nie ma lekarstwa, bo operacja plastyczna to kosztowny zabieg i ryzykowny, moi rodzice sie nie zgodza itp. Pocieszcie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pocieszycielka
Pocieszam :).Mam to samo.Moj nos jest garbaty,ma krzywa chrzastke i do tego nierowne dziurki w nosie maly tez nie jest na dodatek.Jest paskudny i szpeci maja twarz i tez niestety obecnie mnie nie stac na zabieg wiec go akceptuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lenka_MOCKBA
ja tez swojego niec erpi臋..szeroki i garbaty..a ile taka operacja kosztuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magdakkkkkk
M贸j te偶 jest tragiczny zrobi艂am sobie fajne zdj臋cie ale ten olbrzym jest na nim jeszcze bardziej oble艣ny:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moj jest maly ale
kaprtoflasty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 clara veritas
Moge tylko pocieszyc ze od wiekow, tj od starzotnosci kobiety z duzymi nosami to kobiety zdecydowane, bazrdo ineligientne i mimo defktu osaigaly dyzue sukcesy w roznych dziedzinach.A male noski to czesto slodkie idiotki, ale to oczywiscie tylko kolejne uogolninie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krzywulec
nie martw si臋 ja tez mam krzywy nos:( moja twarz tylko on szpeci:( mnie ten nos wpedzil w depresje nie chcialam wychodzic do ludzi. A teraz gdy juz wszystko zrozumialam to mam mase znajomych a chlopakom wcale a wcale nie przeszkadza m贸j nos. M贸wia ze jest jedyny w swoim rodzaju a potem mnie w niego czule ca艂uj膮:D Wiec nie martwcie sie o nosy bo to tylko przeszkadza w zyciu . Trzeba zyc! Ludzie z garbatymi nosami tez wiele osi膮gaj膮 w zyciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamaa
Dopisuj臋 si臋 do Was. Te偶 nie znosz臋 swojego nosa, jest okropnie d艂uuuugi, w dodatku mam bardzo wystaj膮cy podbr贸dek, z przodu to jeszcze nie wygl膮da 偶le, ale z profilu... wygl膮dam jak baba jaga. :( Odk膮d pami臋tam, jak mog臋 unikam pokazywania si臋 z profilu, kr臋c臋 g艂ow膮 na wszystkie strony, 偶eby do ka偶dego by膰 odwr贸cona twarz膮 i ... oczywi艣cie nie da si臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mnie mierzi
jak czytam jak to jestem wysoka zgrabna i 艂adna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 youpiterka
to niech cie dalej mierzi ze ktos am 184 cm ladna figure i wszystko procz nosa na swoim miejscu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doje偶d偶aj膮ca
fajnie,偶e nie tylko ja mam ten problem.Patrz膮c na ludzi w moim miescie serio wydawalo mi sie,偶e jestem jedyna... w podstawowce-tylko ja mialam taki problem,w LO tez no i na studiach pewnie czeka mnie to samo :/ ech 偶ycie... marze o operacji-wspom贸偶cie mnie finansowo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobry lekarz
we藕mie co najmniej 4500 za op. nochala maxymalna cena to nawet 7000:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doje偶d偶aj膮ca
niestety masz racje-tysi膮c juz mam heh:) najgorsze,偶e gdyby nie nos to naprawde bylabym super lask膮 a tak ...wrrrr dobrze,偶e przynajmniej nikt sie ze mnie nie wysmiewa ufff

Udost臋pnij ten post

No to dopisuj臋 sie do tego klubu. Jak ja nie cierpi臋 mojego nosa. Jest wstr臋tny, a z profilu to lepiej nie patrze膰, bo mo偶na si臋 przestraszy膰. Od dawna planuj臋 operacj臋 plastyczn膮. Na razie jeszcze nie sta膰 mnie na ni膮, ale mam nadziej臋, 偶e tak za ok. 5 lat... Tylko jak ja to wytrzymam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doje偶d偶aj膮ca
jak wytrzymalas powiedzmy z 21 , to i kolejne 5 wytrzymasz:) pozdrawiam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE WIADOMO CO
ja mam nos jak murzyn ! wielki i baaardzo szeroki a na dodatek za dlugi :( wyglada jakby byl przyklejony do mojej twarzy >( nienawidze go:[ i tez nie mam na operacje :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doje偶d偶aj膮ca
pewnie przesadzasz troszke:) moze to ylko nam sie wydaje ,偶e te nosy sa takieeee du偶e?:)

Udost臋pnij ten post

Wytrzyma艂am ju偶 20 lat z garbem na nosie. Masz racj臋, wytrzymam jeszcze te, powiedzmy 5 lat, a potem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doje偶d偶aj膮ca
garbek nie jest jeszcze taki z艂y... za dlugi to dopiero problem :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdolowanaaa
Nio to fakt, teraz sobie uswiadomilam, ze rzeczywiscie przez cale zycie wiekszosc panienek wokol mnie ma zgrabne noski, w sumie nawet nie umiem sobie przypomniec jakiejs z takim nochalem jak ja.Mam za dlugi i jest paskudny. Jeden punkt i cala twarz juz nieatrakcyjna. Widze jak moi rozmowcy sie na niego patrza, na zdjeciach z profilu wygladam jak czarownica. boze tak barzdo pragne艂abym go sobie wyrwac. Jesli jestem zmeczona, albo troche chudne to mi ei do arzu nos naciaga i wygladam jak rzysmki upior.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysze艅ka
mam ten sam problem, wi臋c wiem co czujesz:( Jestem niska, szczup艂a, mam du偶e zielone oczy ale ten d艂uuuuugi nos.......:o :( Szpeci ca艂膮 twarz!:( Gdyby nie ten nochal,my艣le,偶e by艂abym ca艂kiem atrakcyjn膮 kobiet膮:( Nie sta膰 mnie na operacj臋 plastyczn膮 i d艂ugo chyba nie b臋dzie.Musz臋 wi臋c go \"skraca膰\" makija偶em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdo艂owanaaa
A jak go skracasz makijazem?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 delphinka
A ja mialam operacje na nochalek dwa lata temu i pozbylam sie kompleksow, naprawde warto, kosztowne to fakt no wiec bierzcie sie dziewczyny za zbieranie kasy!! Moze mama, tata, dziadek, babcia dolaz膮?? Ja zbieralam na operacje samiutka i zaplacilam za zabieg z mojej wlasnej kieszeni az w koncu doczelalam terminu operacji :) Pozdrowka!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zakomplleksiona
Ja mam d艂ugi garbaty i to co w nim najgorsze delikatnie przekrzywiony w lew膮 stron臋 trzy defekty na jednym elemencie twarzy. W dodatku to nie wszytsko bo pr贸cz tego mam jeszcze odstaj膮ce uszy ale na nos nazbieram w pierwszej koolejno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ola87
ja tez nie lubie swojego nosa.dla odmiany,inaczej niz u wi臋kszo艣ci m贸j lepiej wygl膮da z profilu niz z przodu.co prawda nie jest za du偶y,nie mam garba itd.,ale m贸j nos wygl膮da jak kartofel:(na ka偶dym zdj臋ciu nic nie rzuca sie tak w oczy jak m贸j okropny kartofel:((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaaaa
a jak go troch臋 "zmniejszy膰" przez makija偶??????????????????? help dziewczyny:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hghghghghghg
nie wierz,偶e makijaz pomo偶e... a teraz z innej beczki-macie chlopaka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yupiterka
mams beeeznadziejny nos ktory obrzydza mi barzdo twarz, o tym pisalam. nie wiem dlaczego poprzeniczka pyta akurat o posiadanie chlopka? Mimo calej nienawisni do tego nosa, ktorego bym sobie chetnie wyrwala, nie narzekakam na powodzenie u chlopakow. To nie jest bynajmniej oznaka piekna, bo nie jestem ajkosc specjalnie urodziwa. Nic tak nie zmniejszy wam nosa, zaden makijaz, niz USMIECH!!!!Usmiech to moj nieustanny towarzysz, dlatego mma w sobie wiele uroku osobistego, czaru, ktorego czesyo poszukuja chlopcy. Zeby odwrocic uwage od woich manakamentow nalezy wyeksponowac to co ma sie ladne: np oczy, figure, ja wlasnie atk robie. Druga sprawa, ze w moim przypdaku w kontakctach damsko-meskich decydujaca role jednak zawsze odgrywa charakter,a nie siakis tam nos. inteligiencja, urok ossbisty, poczucie humoru, tos ie liczy !!!!

Udost臋pnij ten post

Nos mo偶na optycznie \"zmiejszyc\" poprzez na艂o偶enie podk艂adu na jego koniuszek :)....Ja tak robi艂am i troszk臋 by艂 efekt..chocia偶 moim problemem jest bardziej \"garbaty \" nos ;)......Robiu艂am to jak juz by艂am w pod艂amaniu, ale my艣l臋 偶e troche pomaga..

Udost臋pnij ten post