Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Dieta 1000 kalorii po kopenhaskiej - kto wchodzi ???

Polecane posty

a ja wlasnie przejechalam 5 km na rowerze i caly tylek mnie boli:P a do tej pory zjadlam grahamke z pomidorem i troche winogron.

Gość
Właśnie Galathea ja też mam tak - jak mieszkałam u mamy i waga była na miejscu to wazyłam się co rano ot tak, dla sportu. Teraz mogę tylko jak idę do niej z wizytą :-( a to zawsze jest po niemal całym dniu jedzenia i w ubraniu więc zwykle tak około 0,6 kg odejmuję \"dla bezpieczności\" :-) właśnie zjadłam 2 jabłka a rano jescze zupkę i chyba wypiję kawkę bo coś mi się chce ostatnio bardzo. Po pracy odstresuję się u kosmetyczki ;-) ze dwie godzinki :-P bo mi jusz strrrrasznie odrosty na paznokciach widać :-P Ciekawe ile mnie skroi ale koło 5 dych liczę :-(

Gość
o dżiiiii ..... ale żenada - oczywiście miało być \"już\" a nie \"jusz\" booooooosze co się ze mną dzieje ? :-0

Ja też ważę się wiele razy dziennie :) Ale mówię sobie, że jeden nałóg zastąpiłam drugim - wcześniej był to nałóg jedzenia słodyczy, teraz ważenia się. Moim zdaniem ten drugi nałóg jest zupełnie nieszkodliwy w porównaniu z tym pierwszym, więc niech sobie będzie :-) Za \"oficjalny\" wynik też uznaję ten poranny. Mystery, gratulacje z powodu zrzuconego kilograma :) Felinko, przeziębiaczku, trzymaj nam się. Czy poza rowerkiem LUCY macie jakieś przyrządy do ćwiczeń? Zastanawiam się nad kupnem Gazelle Freestyle, wiecie coś o tym? Usciski :)

Gość Lesna
cześć aniołeczki :) strasznie nie mam czasu - życie mnie męczy jak umie ;) ja chyba najgrubsza z was - wpiszcie mnie do szalonej tabelki 178 - 93kg... stan na 1 wrzesnia do zobaczenia po weekendzie, bo wyjeżdżam - tzrymajcie sie :) nawet kalori nie mam czasu liczyc o polewaniu woda nie wspomne - brrrrrrrry! :* i papa

Gość
Hej.Teraz ja LUCY *****168cm**** 60kg(1,09)*** GAGATEXXX ****168****57,5(01.09)*** FELINA21 ******* 168*****69.00(1.09) MAGI22 ******** MYSTERY *******164*******64kg (01.09.05)** LATKA *******174******60,5 (1.09..05) LESNA *******178 *****93**(01.09.05) TRISKELL ******174******81kg (1.09.05) GALLATHEA ******157 cm***** 62kg (31.08.05) PRZEMĄDRZAŁA ****** Nasci Leśniaczku - wpisałam cię. :-D Bidulko zagoniona. Hmmm Triskell ja katuję się prysznicem zamiast ćwiczeniami :-) zawsze miałam na bakier z brzuszkami i przysiadami, ale może warto zacząć ? :-0 Np. pompki na te moje dwie torebki po herbacie zwane szumnie biustem ? :-0 Albo coś na brzuszek ;-) Na razie uskuteczniam spacery ale dzisiaj nici ze spaceru - będą 2 h u kosmetyczki - też fajnie- poobgadujemy trochę ;-) :-P posdrooffka

Jeżeli chodzi o przyżądy to raczej nie posiadam, nie liczac Hoola Hop i skakanki :-), ale leżą bezużytecznie. Jakos nie mam do nich serca. Ale posiadam kolekcje kaset video do ćwiczeń. Kupowałam te kasety prze kilka lat, ale też leżały. Od jakiegoś czasu korzystam z nich i nawet fajnie mi się ćwiczy. Kupuję też czasami Vitę, tam są też różne gratisowe płyty. Mnie taki system odpowiada. Mystery - nie przejmuj się tak błędami, nic się z Tobą nie dzieje. Ja pisząc też robie takie błędy.I nie wynika to z mojego niedouczenia tylko z pośpiechu i może trochę z bezmyślności. Dziś na śniadanie zjadłam jogurt i bułke grahamkę, nie odmówiłam sobie tez kawy (ale bez mleka). Pozdrawiam wszystkich

zdycham sobie w biurze....wiec nie pisze .Jak bedzie lepiej cos napisze teraz weny nie mam

Gość
ufff Gallathea - to chyba pośpiech faktycznie, a JUŻ myślałam że się uwsteczniam ;-) hmm niegłupie takie kasetki ... a Vitę też bardzo lubię - tam są wogóle fajne artykuły. Skakanka swojego czasu to był mój najlepszy przyjaciel - bez zadyszki i bólu mieśni robiłam 250 podskoków (bez skuchy :-P) może faktycznie warto odkurzyć ów przyrzad zamierzchły ? :-0 Kiedyś też biegałam szalone dystanse ale kiedy to było ........ heh wtedy wazyłam 50 kg chlip, chlip

Leśna - życzę miłego wyjazdu weekendowego. Jeśli chodzi o przyrządy, to ja też mam skakankę, korzystam z niej czasami, ale musze w tym celu wychodzić do parku, bo sąsiad z dołu zamordowałby mnie za stosowanie jej w domu. Szukam czegoś, na czym mogłabym ćwiczyć np. oglądając wiadomości w TV (a konkretnie na komputerze, telewizji nie mamy, ale parę tygodni temu wykupiłam internetową TV Polonia i za $7 miesięcznie mam wiadomości, Teleexpress i wiele innych programów po polsku). Wstyd się przyznać, ale ja nigdy nie potrafiłam kręcić hula-hop :( Nie umiałam tego robić jako dziecko, ostatnio dorwałam się do takiego kółka i... dalej nie potrafię :(

oj ja bym chetnie poskakala na skakance ale mam pod soba sasiadow :)wiec nie bede im uprzyjemniac wieczorow ...:P a ja mam jeszcze ciezarki ale jakos nie chce mi sie z nimi bawic aaaaaaaaa i jeszcze mam cos takiego jak ab gymnic ale nie uzywam :) dzis na obiadek mam ochote na makrele:)

Gość
Ab Gymnic też mam ale mu baterie wyszły, a jak byly to efektów też nie widziałam. Ja mieszkałam na parterze :-P wiec sobie mogłam skakać do woli - teraz na 3 pietrze i podłoga drewniana hehe, sasiad by przyszedł z żyrandolem na głowie to sobie daruje :-D

a ja skacze czasem na skakance( mieszkam na parterze) mam rowerek wiec tez jezdze...ale najczestszym moim ruchem to muza na fulll i szaleje ;) ahh jak fajnie ze mam swietnych sasiadów. co do hula hop tez nigdy nie umialam i nadal nie umiem :(

ag bymnic to taki przyrzad ktory kiedy byl reklamowany w lelewizji. Taki pas na zmniejszenie obwodu brzucha. ale wedlug mnie to tylko pic na wode. Na cale szczescie ten co ja mam nie jest moj i przynajmniej nie wydalam kasy na marne:P

w zyciu nie słyszałam o takim przyzadzie.za to chciałam sobie stepper kupic albo ten pas sauna :)

Gość
To takie cuś podobne do tego pasa-sauny. Ja też nie wydałam - dostałam na urodziny :-P

No to niezly miałas prezent. :) A efekty sa chociaz ? ja przed chwila wstałam.i zlapałam ogromnego doła :( i znowu bede siedziec sama w domku...chyba musze poszezyc sobvie grono znajomych

Dzięki za wyjasnienia z tym ab gymnicem :-). Felinko - więcej znajomych to zawsze fajna sprawa :-) Wczoraj w ramach 1000 kcal (no, konkretnie 1014 wyszło) pozwoliłam sobie nawet na 2 kieliszki winka :-). A dziś właśnie wstałam, zabieram sie za ćwiczenia dywanowe. Sprawa mojej Gazelle rozstrzygnie się w najbliższych godzinach. Uściski :)

hej triskell to jak bedziesz miec gazele to pochwal sie :) ja niedawno wstałam.czyli spałam od 16.30 do 9 tej rano z przerwa 2 godzinna :( ale mnie te przeziebienie meczy.teraz przewracam dom do góry nogami ...czyli sprzatam.zmiana poscieli i takie tam ogólne sprzatanie(zaległosci z tygodnia) na sniadanko 2 wasy z serkiem, co do obiadku nie mam pojecia co mama zrobi :) pozdrawiam

Wygrałam aukcję, ale teraz muszę czekać, aż mi to cudo prześlą (z tego, co wiem, może to trwać do dwóch tygodni). Dam znać, jak tylko Gazela do mnie przybieży :) Dzisiejszy dzień zamykam wynikiem 1002 kcal, tak prawie z aptekarską dokładnością :) Uściski dla Was wszystkich :)

Gość
Buziaki :-* :-* :-* Ja dziś 4 dzień kapuścianej ale tylko 1,5 kg mniej :-( Z okazji meczu chyba sobie dziś podaruję dietę kapuścianą na rzecz chmielowej :-] - będziemy oglądać w pubie - niestety nie udało mi się wygrać biletów :-( Ogólnie przypadła mi do gustu ta zupka kapuściana wwięc będe na dłuższą metę chyba stosować z małymi wariacjami żeby nie oszaleć :-P No to uciekam papatki Felina kuruj się

Gość npmk
cześć!!! Dziewczyny postanowiłam się odchudzić zaczynam od jutra diete 800 -1000 kcl , zero słodyczy i nic po 18.00 i więcej ruchu. Mogę się do Was jakoś wkręcić to może będzie mi lepiej ?:) pozdrawiam

Gość
hej hej - jasne zapraszamy. Zarejestruj się na www.dieta.pl będzie ci łatwiej liczyć kalorie prowadząc dziennik :-) Skopiuj ostatnią \"tabelkę\" z topicu z wzrostem i wagą i dopisz się do miej (taka z gwiazdkami ) wpisz też wymiary jak chcesz

Hej wczoraj Was nie odwiedziłam bo miałam dość dużo zajęć a wieczoerk spędziłam u faeceta :-) ale dziś sie poprawiam od 14 dni na diecie (po obrzarstwie przz tydzień nad morzem :-) ) i zrzuciłam 3 kg wolno chudnę ale to dobrze bo niechce mieć tego jojo jak będe zwiekszać jedzenie a teraz jem średnio 700/800 kalori już nawet niepamiętam jak smakują ziemniaki i makaron a co dopiero mówić o świerzych bułeczkach wczoraj o 22 godz zgrzeszyłam bo zjadłam dwa plasterki kiełbasy wiejskiej (ale co zrobić ja uwielbiam mięcho i kiełbasę) no nic ale dziś pochłonęłam już 420 kalori i właśnie kończę kawkę z miodem czeka mnie jeszcze trochę prac w ogrodzie i na dziś finito bo od 7 rano zapierdzielam pozdrówka papa

Gość npmk
cześć! Dzięki za przyjęcie 🌼 Zaczynam od jutra :) diete 800 kcl :) Mam jakieś 10 kg do zrzucenia i ogromny power :D:D mam nadzieje ze mi na długo starczy . Mam pytanie ( odchudzam się pierwsz raz i zabardzo sie nie orientuje w dietach) możecie mi cos napisać o diecie na której się dość szybko chudnie chyba kapuściannej ??? Bedę wdzięczna za odpowiedz . Dzięki 🌼 👄 LUCY *****168cm**** 60kg(1,09)*** GAGATEXXX ****168****57,5(01.09)*** FELINA21 ******* 168*****69.00(1.09) MAGI22 ******** MYSTERY *******164*******64kg (01.09.05)** LATKA *******174******60,5 (1.09..05) LESNA *******178 *****93**(01.09.05) TRISKELL ******174******81kg (1.09.05) GALLATHEA ******157 cm***** 62kg (31.08.05) PRZEMĄDRZAŁA ****** Npmk**************168 cm******69 kg (3.09.05 )****

Nmpk - witam w naszym gronie. Od kapuścianej, to Mystery jest specjalistką. :) Na kopenhaskiej (przez którą większość z nas przeszła) można sporo w 13 dni stracić, ale jeśli nie lubisz jej składników (dużo sałaty, jogurtu naturalnego, steków wołowych i jajek gotowanych...), to będziesz sie na niej męczyć (ja lubiłam, więc nie miałam takiego problemu). Uściski dla Was wszystkich 👄

Gość npmk
cześć!!! Dzięki za info . Teraz to jednak zrobie sobie dietke tak 800 kcl . a po 15 września skusze się na tą kopenhaską. ;) A dziś zacznę od 1 dniowej głodówki oczyszczającej . Miłego dzionka , całuski 👄

Gość
Witam kochaniutkie wczoraj miałam dyspensę od kapuścianej - wiadomo meczyk- ale przynajmniej wygraliśmy !!! Triskell nie wiem jak z twoją Polonią ale w razie czego podaję wynik 3:2 dla naszych :-) ;-) Wypiłam 4 browce, zjadłam banana bułeczkę żytnią z serkiem president (na podkładkę pod browce ;-) ) i jeden kawałek pizzy. Dziś mama ma urodziny więc też będzie troszku kaloryczniej ale od jutra znowu kapucha :-) schudłam na niej już 2 kg. Jutro powinnam być już po @ więcsię zważę. Co do kapuścianej to w tydzień max 5 kg - gdzies wcześniej strona lub dwie na tym topiku podłam linka do przepisu na tę dietkę - jakby coś to zapraszam :-P Przepraszam że tak krótko i chaotycznie ale uciekkaaaaaaam nie mam czasu za bardzo trzymajcie się cieplutko, szczególnie felina przy tym choróbsku

Witajcie :) U mnie waga o kolejne pół kilo w dół - właściwie nawet troszkę więcej, ale zaokrąglę, łatwiej będzie z następnym pół kilo :-). Przepisuję więc tabelkę: LUCY *****168cm**** 60kg(1,09)*** GAGATEXXX ****168****57,5(01.09)*** FELINA21 ******* 168*****69.00(1.09) MAGI22 ******** MYSTERY *******164*******64kg (01.09.05)** LATKA *******174******60,5 (1.09..05) LESNA *******178 *****93**(01.09.05) TRISKELL ******174******80,5kg (4.09.05) GALLATHEA ******157 cm***** 62kg (31.08.05) PRZEMĄDRZAŁA ****** Npmk**************168 cm******69 kg (3.09.05 )**** Mystery, TV Polonia faktycznie pokazuje wiadomości w poprzedniego dnia (tzn. np w niedzielę rano są te z sobotniego wieczora), ale o wyniku meczu już mi powiedziano. Ale dzięki, że i Ty chciałaś pomóc mi w uzyskaniu informacji :-). Baw się dobrze na urodzinach Mamy. Felinko, już zdrowsza? Całusy 👄