Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Dieta 1000 kalorii po kopenhaskiej - kto wchodzi ???

Polecane posty

LUCY ************168 cm*****59,0 kg***(05.09.05) GAGATEXXX ****168 cm*****56,5 kg***(05.09.05) FELINA21 *******168 cm*****69,0 kg***(01.09.05) MAGI22 **********169 cm*****60,0 kg***(05.09.05) MYSTERY ********164 cm*****63.5 kg***(06.09.05) LATKA ************174 cm*****60,5 kg***(01.09.05) LESNA ************178 cm*****93,0 kg***(01.09.05) TRISKELL ********174 cm*****80,5 kg***(04.09.05) GALLATHEA *****157 cm*****62,0 kg***(31.08.05) Npmk*************168 cm*****69,0 kg***(03.09.05 ) zmienialam u siebie date:)

Gość
gratuluję kilograma LUCY - a o pracy licencjackiej nawet mi nie mów, w swoim życiu naposałam 3 i jedną magisterską i mi bokiem wyłazi :-P Co do fanatyzmu sportowaego to mamy tego samego konika :-D - piłka nożna i siatkówka :-D Felina rano jak cie nie było to mi się nudziło, ale teraz w pracy urwanie głowy.

Gość Lesna
Mystery - co ty laleczko kombinujesz, he? :) ten link od tego linka nie wchodzi mi przynajmniej... wiecej szczegółów pliz - po 6,5h w pracy moja domyślność = 0 ;) dawaj ten link do tej kapusty, bo chyba o nia chodzi... a może nie? ja musze zakupić jednak wage, bo mi samokontrola spada bez... bez zadnych cudów - która kupowała na alegro takie cóś i sobie chwali sprzedawce np? internet to jest jednak cudo... można kupić sprzedac, wyżalic sie, pokłócić, zakochać, nawet puszczać, stosowac diete i co komu jeszcze do głowy przyjdzie... buziloe pa

Gość Lesna
Lucy - ty sie nie martw :) ja tez zawsze robie wszystko na ostatnia chwile i źle na tym nie wychodze ;) tzn. ja jestem z tych co jak nie czuja bata na plecach czy miecza nad głowa to nie pójdą - a efekty zawsze mnie zadziwiwją - i to pozytywnie :) z kolei jak sie za cos wezme przed czasem to 10 x zmieniam, poprawiam, ulepszam i kombinuje poświęcajac na to 3x wiecej czasu, a i tak w efekce jestem nie do konca zadowolona... kazdy robi jak mu pasuje ja jestem przeciwna systematycznej pracy - to zabija fantazje ;) chociaz przy dietce chyba sie trzeba tego nauczyć....

Gość
Ech Lesna http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2426226&start=0 masz inny - do pierwszej strony - bo miałaś sobie tam iśc do pierwszej strony :-P a link do kapusty podawałam na 11 lub 12 stronie na tym topiku, poszukaj sobie proszę ok ?? chyba Latka kupowała wagę na allegro

mystery na litość boską ty się zlituj, ja jak wypijam litr to jestem juz pełna podziwu dla siebie.A ty 8 chcesz.Matko kochana. życze ci powodzenia, ale w zyciu bym nuie dała rady...

Gość
felina ja i tak w sumie dużo piję i spokojnie robie 4 litry dziennie-drugie tyle mnie nie przeraża :-P

A ja zamist pisac prace to zaliczylam fryziera:) to jest jakas moja mania. a co do wody to tyle ilosci ja w siebie nie wleje:) cholera mam takie problemy z internetem ze juz sily nie mam ciagle sie blokuje 😡

Hej Hmmmm....ale się obiadłam na obiad, zjadłam chyba z 600 kalori ale niewiażne co mi tam raz można sobie odpućcic rygorystycznego przestrzegania kalori dlatego jeśli zliczyc wszystko co zjadłam dziś to już mam wynik około 1200 a dzien jeszcze długi zaraz wypiję herbatkę i będzie dobrze QAch dziewczęta dzieki za rady w sprawie mnie mączącej wypiłam naczczo wodę z miodem i nieminęło pół godz jak poleciałam do wc i odrazu lepiej :-) Ale będe miała na uwadze reszre waszych rad, a jeśli chodzi o kawe to z raba zawsze jest ale fajek z tym gorzej bo w domu niemoge palić mojej mamie to sie nie podoba (mimo że sama pali) no ale ja dla niej to jeszcze jestem dzieciak (20 lat) buziaki i pozdrawiam a teraz do pracy wracam papapa

hej gagatexx ciesze sie ze pomogło. co do tego ze dla mamy jestes jeszcze dzieckiem to normalne ,.ja mam 21 od 2 lat mieszkam sama, a nadal nie moge wyjezdzac nigdzie bez ich zgody.A o paleniu moge zapomniec :) wiec nie ma co sie przejmowac. wyjezdzam jutro z rana wiec przez 2 dni nie bede sie kontaktowac z wami.wybaczcie ale nie bede miała dostepu do netu.Jak ja to wytrzymam.Jade na szkolenie do tego krakowa.do 18.30 bede siedziec na tyłku i się uczyć :( juz mi sie nie podoba.Choć wieczory w krakowie brzmią bardzo ciekawie. Uciekam już, musze sie spakowac. mystery kobieto nie pracuj tyle co dzisiaj, zostaw dla innych też robote.Jacek się odezwał.....może dzisiaj przyjedzie.A może to mnie w d... teraz pocałowac :P

Gość Dietetycz-Ka
Układam diety indywidualne również przez internet za uprzednim przesłaniu mi wyników badań krwi i wypełnieniu kwestionariusza. jesli interesuje Cie całomiesieczna \"opieka\" dietetyczna: ułożenie indywidualnej diety, zasady diety, jadłospis, suplementacja, przykłady ćwiczeń oraz rozwiązywanie problemów pisz Pozdrawiam mychor@go2.pl

Gość Lesna
helou .. znów nagrzeszyłam 1/2 litrs soku marchew-jabłko -banan i pyzy - 6 szt... to na pewno nie jest obiad 300 kcal... a potem jeszcze deserek waniliowy - cwaniaki nie podali wartości na opakowaniu ;) ich - słaba jestem oj słaba... mystery - pewnie, że sobie znajde, tylko jakos tak mi sie leniwo zrobiło... a latki cos długo nie widać - pogniewała sie czy coś? a może z dieta skonczyła? przy jej gabarytach tez bym skonczyła... co do tej wody to pomysł co najmniej chory - ja po 1 butelce sikam jak wsciekła - z pracy by mnie zwolnili, bo z 8h w klopiku nikt nie płaci ;) Lucy fryzjer....mmm... nie pamietam kiedy byłam, natchnełas mnie :) powodzenia felinko :) nadal twierdze, że jacki to psychopaci ;) trzymajcie sie dzielniej niż ja :* i papa

ja dzis na kolacje zjadlam grahamke z pomidorkiem a potem kawalek ciasta. i zrobilam troche brzuszkow ale weny do cwiczen dalej nie mam

lesna---> ja zawsze chodze zmienic fryz kiedy cos przeskrobie lu jak dzis nie chce mi sie brac za pisanie pracy. Taka mala ucieczka hihihi smieszne co ??:P

lesna weszłam tylko na chwile - miałas racje jacki to psychopaci. Mieszka na wiosce co moja kuzynka i na co on liczył ze o czym mi nie powie.brrr kolesie to dziwne obiekty a jacek tymbardziej

:-) hahaha śmieję się z sama z siebie bo wolę to niż być na siebie zła :-) porzarłam dziś (bo niemożna nazwac tego jedzeniem) ponad 1500 kalori dobra nazwę to przerwą jednodniową ale jutro choć by się waliło i paliło zmieszcze sie w 1000 choć mój dzień jutro będzie bardzo długi i męczący bo wstaję o 3 rano a spac pójde pewnie o 22 wiec wiele godzin aby zgłonieć ale teraz uciakam poćwiczyć (choć mam wrażenie że po moim dzisiejszym obrzarstwie nic mi nie pomoże) i spppaaacććććććć...... dobranoc

ho ho ho :):):) Więc moja waga to 60kg, ale za to z 2 dniowym przestojem w odwiedzeniach kibelka w celach wyższych.... i brzuch jak w 5-cio miesięcznej ciąży i nic już nie skutkuje, to spróbuję jak z pracki wrócę octu jabcowego :) zawsze pomagał :) Za to założyłam dziś moję dżinsy, które były troszku elastyczne i zawsze obcisłe a wiszą mi w udach :):):):):):):):):) YEEEEE A pracuję w szkole specjalnej jako \'pomoc nauczyciela\', a to z okazji, że studiuję oligofrenopedagogikę, ale obrona licencjatu za pół roku, więc póki co sama nie mogę dzieciaków prowadzić :) A ciężko po cholerze, bo przypadki bardzo trudne, ale strasznie kochanieńkie dzieciaki i cudne :) Zalece tak po poludniu jak wrócę, a teraz BUUUUUZZZIAAAAAAALLLL

Gość
Magi cco ty studiujesz ?? Oligo co ? :-P Strasznie trudne do wymówienia - napisz kochaniutka co to to ma na celu w pedagogice (bo tyle z tego ogromniastego wyrazu zrozumiałam - jakas pedagogika :-P o kurcze ale jestem ignorantka :-P) mnie się coraz luźniejsze gacie robią nareszcie - i co najwazniejsze również na udach :-) gagatexxx nie wyrzucaj sobie i tak jesteś szprycha - od jednodniowego obżarstwa szlag ci wagi nie trafi :-) Mnie cały weekend nie zepsuł moich z trudem zdołownych kilosów ;-) Lucy ja też musiałabym iść do fryzjera chyba, teraz jak mam krótkie włosy trzeba pilnować i kosić trawnik co miesiąc :-D Felina snif snif - już tęęęęsssknię buuuuuuuuuuuuuuuuuuu wracaj szybkooooooooo. A Jacka olej, ale tak, żeby wyszło że ty to go wykopałaś-zawsze sobie poprawisz samopoczucie :-P nie ma to jak porzucony facet. Lesna - eeee tam, ja sikam jak wściekła dopiero po 5 litrach, a jak uskuteczniałam kopenhagę wypijałam 5 butelek o pojemności 1,5 litra w ciągu dnia wiec to jest do zrobienia w moim przypadku :-D Ja normalnie dosyć dużo piję. A Latka to się chyba na mnie obraziła :-( :-( :-( Naprawdę tak się jej czepiałam ?? :-( ty sie nie martw tym grzeszeniem dopóki nie zaczną wracać ciężko zrzucone kilogramy po kopehaskiej - wtedy powinno ci się zapalić czerwone światełko. Na www.dieta.pl przy haśle dieta 1000 kalorii sa jadłospisy przykładowe - może skorzystaj jeśli wolisz mieć konkretny spis żarcia na dany dzień (ja w zasadzie też wolę, bo jak nie mam to podżeram) :-D :-P

Gość Lesna
dzień dobri :* felina - u mojej kumpeli było tak - poznała jacka i było fajnie, ale potem sie coś popsuło i było już niefajnie no i sie rozstali... do tego punktu norma i wogóle, ale on potem zaczął pisac do niej maile i smsy podając sie za tajemniczego nieznajomego pod innym imieniem, umawiał sie na spotkania - nie przychodził ofkors - w koncu sie wkurzyła i sie spotkali - zjechała go i powiedziała, że koniec i żeby sobie wybił z głowy takie numery... no i sie... nie nie - nie odczepił sie - co jakis czas ją nagabuje i tak juz ze 2 lata... brrry! gagatexxx ty sie na serio nie przejmuj - 1500 kcal to i tak nie jest dawka która całe twoje zapotrzebowanie energetyczne zaspokaja... co więcej - jak ty jestes na nóżkach od 3 do 22 to nie wiem czy 1000kcal jest dobrym pomysłem - zebys nam gdzies nie padła w miedzyczasie ;) magi - to super, że spodenki wiszą... mi to chyba tylko cycki będa wisieć i strace resztki argumentów w potyczkach damsko-meskich ;) a kierunek masz ciekawy - jej, to miłe, że sa takie ludziki :) tym bardziej, że wiem, że nie jest łatwo ... mystery - wszystko fajnie, tylko albo ja jakas niezorganizowana jestem, albo dzien mi sie strasznie kurczy :) dziś rano goracy kubek i chlebek chrupki potem mam jeszcze jogurt i banana, a na obiadek owbowiązkowo jakieś danko niskokaloryczne i zaczynam znów liczenie na 'dieta', bo bez tego to człowiek żre bez opamientania (ach te pyszne pyzy...mniam) dobra kochanieńkie- trzymac sie dzielnie - pa!

🖐️ u mnie miesiaczka sie zbliza wiec waga niby dalej 59 a czuje sie jakas taka pelna:O magi 22--> bardzo ciekawy kierunek ktorego nawet trudno wymowic:P przy nim moja administracja to nudziarstwo:P a oczywisscie do pracy sie nie zabralam wczoraj. 😡 ale dzis juz musze napewno (tak sobie mowie codziennie) ja to naprawde len na maxa jestem. ale nic sobie z tego nie robie tylo po nocach sie budze bo koszmary mam ze promotorka odrzuci moja prace z tego powodu ze nie oddalam jej na czas itp. Moj net w dalszym ciagu szwankuje i wscieklizny z tego powodu:P a dzis mecz wiec wieczorek zajety kibicowaniem:) zreszta popoludnie tez bo siatkarze graja:P i jak ja tu mam napisac ta prace??:P nie ma to jak wymyslac najrozniejsze wymowki aby nie zasiasc do pisania:) buzka

Gość
he he he LUCY dobre .... ja tak nie wyglądam nawet rano po imprezce suto zakrapianej he he he. Suuuuuper na poprawę samopoczucia. Tylko Hally Berry się trzyma niezależnie czy w czy bez makijażu

dzis na sniadanko zjadlam winogrona i kawke:) a teraz na obiad kurczaka gotowane brokuly i zielony groszek. no i pisze ta prace:) ciezko idzie ale jakos idzie:P

Gość Lesna
Pisz pisz LUCY :) ja moja pisałam po nocach - tzn po powrocie z pracy 3h snu, potem komp do 2-3 i rano przed 6 pobudka i do pracy... czułam sie koszmarnie bo nie robiłam nic poza tym - jadłam paliłam spałam i pracowałam... ale zrobiłąm w miesiąc to co powinnam była zrobic w ciągu roku ;) i efekt był bdb :) co do tych zdjęć aktorek to wszystkie sa poszarzone jakieś i one maja skrzywione miny - mysle że zdjecia były poprawiane na - tak jak te w pełnym blasku i z usmiechem sa obrobione na +... w koncu to normalne babki sa - my tez mamy zdjecia na których wygladammy jak bóstwa (ja mam takie gdzie sama siebie nie poznaje) albo jak zmory (tez nie poznaje ;) ja tam nie mam schiz że ktos jest piekniejszy - niech sobie bedzie - taka jego praca ;) pppppaaaaaaaaaaa

Lesna __> teraz mnie zalamalas ja to mam oddac w przyszlym tygodniu:O ale mam teraz staracha ty przez miesiac a ja przez kilka dni:P spadam pisac

Gość
ufffffffff wchłonęłam 5 litrów w przeciągu 4,5 godziny - brzuch jak balon :-P ale w kiblu byłam 2 razy tylko ...

Hej wreszcie sie pojawiłam po wczorajszym dniu dziś zjadłąm tylko dwie kromki chleba chrupkiego i śliwkę a to dlatego że uuuuuu...mam rozwolnienie, z czymś przesadziłąm wczoraj ale z czym???niemam pojęcia nieważne wreszcie w domu i będe sobie odpoczywać gdzieś tak z godzinkę a pózniej na rowerek bo już mi go brakuje wczoraj niemiałam czasu bo od 7 do 12 w pracy pózniej szykowanie obiady pózniej giełda i ładowanie samochodu i tak do wieczora (ach bo ja wam nie mówiłam pomagam rodzicom w handlu warzywami i tzreba sie nachetać) wiec co niebęde już zanudzać Was i uciekam odpoczywać buziaki

a ja dzis na kolacje bede jadla troche wedzonej makreli i chyba grahamke:) mam pytanie gagatexxx i magi22 ---> do jakiej wagi wy macie sie zamiar odchudzac?? bo wasza waga jest super.:D:D a co do wody i picia ja dzis wypilam litr czerwonej herbaty i pol litra wody. nie wiem czy zmieszcze jeszcze cos w siebie;)

A jednak zajżałam jeszcze na chwilę L_U_C_Y ja bym chciał dojść do wagi 55 i to jest mój cel niewiem ile waże dziś bo do dwóch dni sie nie ważyłam kiedyś robiłam tygodniowy bilans energetyczny (czyli ile zjadłam i ile spaliłam w ciągu dnia) musiałam to robić bo to była praca na studiach i wychodziło mi że zjadałam średnio 1800/ 1900 kaolri (wtedy ważyłam 59 kg) i mi to w zupełności wyatarczało dlatego teraz jak dojde do wagi 55 to praz pewien okres będe jadła 1000 kalori i co tydzien będe zwiekszać o 100 lub 200 żeby niebyło efektu jojo wiadomo idzie jesien pózniej zima i bedzie mniej ruchu dlatego bede sie starac żeby nie przekraczac 1500 lub 1600 kalori dziennie pozatym widze po spodniach że w udach i tyłku mi już zjechało zawsze miałam spory tyłek i uda a teraz chce z tym skończyć no to ide sie wymyć i spać