Gość majanaja29 Napisano Luty 21, 2019 Moge polecić Ci miejsce, do którego chodzę od 2 lat. Nazywa się Corte Del Sole www.cortedelsole.pl . Co do lokalizacji, to muszę kawałek dojechać, jako że mieszczą się na Ursynowie, lecz stanowczo warto. Pierwszy raz kiedy byłam zadowolona z fryzjera, miałam po pierwszej wizycie u nich. O to właśnie chodzi. Wychodzę zadowolona, a to najważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna260 1 Napisano Maj 21, 2019 Ja polecę InHarmony dziewczyny mają fach w ręku i dobrze znają się na bieżących trendach, zwłaszcza jeżeli chodzi o koloryzację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guniakingunia 0 Napisano Kwiecień 6, 2020 Od jakiegoś czasu chodzę do Kingii z Magii Blondu, jest rewelacyjna :) dobrze, że sobie przed tym całym zamieszaniem zrobiłam na świeżo farbowanie włosów i podcięcie to się chociaż nie boję patrzeć w lustro ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helio33 0 Napisano Styczeń 8, 2021 Ja polecam Grzegorza Dużego i jego ekipę z Hair Salon na alei Szucha. Pani Basia, pani Ewelina - potrafią stworzyć rewelacyjne fryzury. Zarówno mowa o cięciu, koloryzacji, upięciach. Rozsądne ceny mają, nie trzeba długo czekać na termin. Bardzo przyjazna atmosfera panuje. Nawet można zaryzykować przedłużanie włosów, miałam - efekt bardzo naturalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Maj 31, 2021 Niezmiennie od lat, Magia Blondu, tylko tam chodzę. Jakiś czas temu rozszerzyli działalnosć między innymi o stylizację paznokci, więc można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaolko 0 Napisano Czerwiec 29, 2021 Mnie się bardzo podoba w Secret by Damian Pająk. Fajny salon z super obsługą. Znają się na swojej pracy. Potrafią dobrze doradzić. Korzystają z dobrego sprzętu i dobrych kosmetyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Listopad 27, 2021 Dnia 31.05.2021 o 09:38, Dorka123 napisał: Niezmiennie od lat, Magia Blondu, tylko tam chodzę. Jakiś czas temu rozszerzyli działalnosć między innymi o stylizację paznokci, więc można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu do kogo z Magii chodzisz? Byłam u Danusi i u Kingi, jestem zadowolona z obydwu pań, dobrze doradzą, wysłuchają i na koniec zawsze jest efekt wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Listopad 30, 2021 Obojętnie do kogo byś nie poszła to będzie super. Nie wiem czy zauważyłaś, jak wszystkie panie tam świetnie współpracują. A wiadomo, ze co dwie głowy to nie jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Grudzień 22, 2021 Byłam własnie w zeszłym tygodniu w Magii Blondu, strasznie się cieszę, że udało mi się dostać termin przed świętami. A z efektów jestem mega zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluska1212 0 Napisano Grudzień 22, 2021 12 godzin temu, NatalieC napisał: Byłam własnie w zeszłym tygodniu w Magii Blondu, strasznie się cieszę, że udało mi się dostać termin przed świętami. A z efektów jestem mega zadowolona Ja byłam niedawno pierwszy raz w Magii Blondu, jestem bardzo zadowolona z efektu. Piękny chłodny, jasny odcień blondu bez żadnych żołtawo-rudawych tonów. Polecam każdemu ten salon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Marzec 30, 2022 Dnia 22.12.2021 o 13:43, kluska1212 napisał: Ja byłam niedawno pierwszy raz w Magii Blondu, jestem bardzo zadowolona z efektu. Piękny chłodny, jasny odcień blondu bez żadnych żołtawo-rudawych tonów. Polecam każdemu ten salon A byłaś tam tez może na paznokciach? Albo brwi i rzęsy widziałam, że też robią. Może umówiłabym się na cały taki "pakiet" z okazji urodzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Listopad 8, 2022 Ja chodzę i na włosy i brwi i paznokcie Jakby co to zmienili lokalizacje. Teraz salon jest w Fabryce Norblina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Styczeń 24, 2023 28 stycznia w Magii Blondu odbędzie się dzień otwarty, myślę, że warto zajrzeć, bo szykuje się sporo fajnych atrakcji i darmowe konsultacje, fryzjerskie, dietetyczne, kosmetyczne itp. Zajrzyjcie do nich na fb, tam podają więcej szczegółów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano Styczeń 27, 2023 Dnia 24.01.2023 o 16:17, NatalieC napisał: 28 stycznia w Magii Blondu odbędzie się dzień otwarty, myślę, że warto zajrzeć, bo szykuje się sporo fajnych atrakcji i darmowe konsultacje, fryzjerskie, dietetyczne, kosmetyczne itp. Zajrzyjcie do nich na fb, tam podają więcej szczegółów. Natalia-wynajęty troll reklamowy. Lepiej " Magia Blondu" niech wymieni panią Anastazję, która nie ma pojęcia o cięciu, ani farbowaniu włosów, tylko partoli robotę. Wiem, że jednej zrobiła fryzurę, że ta się rozwaliłą po wyjściu z salonu, a wiem też że innej klientce zamiast refleksów zrobiła tandetną platynę A włascicielka broni jej jak lwica.Tymczasem do p. Anastazji wszystkie terminy wolne, wiadomo dlaczego. A dobrzy fryzjerzy pozwalniani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach