Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wonderful and adorable woman

Bo w nas jest seks!Niech wreszcie się ujawni -Czyli odchudzanie od 1 sierpnia

Polecane posty

Gość xlka
Cześc dziewczyny:) Niestety znowu zaczynam od początku:(tzn od 1.10 :) no i musze się przyznać że chciałam się podpisac innym nickem żeby nie przyznawac się że wcześniej nie dałam rady;)ale wracam pod własnym. Nie wiem jak inne dziewczyny ale ja mimo że nie dałam rady to i tak codziennie zaglądam do was, więc nie jesteście same:) No i może dzięki temu zagladaniu powracam. Jak sobie poczytam jak wam dobrze idzie to zazdrość mnie bierze!;) To wiec ja też tak chce! I dam rade! (tak sobie mówie, bo akurat nie jestem głodna:)Odgapiłam od was tą skakanke, i mam zamiar w tym tygodniu na basen skoczyć (nie wiem tylko jak ja się pokaze w stroju kąpielowym! koszmar, no ale biore koleżanke żeby nie stchórzyć. Trzymam kciuki za was wszystkie:)no i za siebie;)

Gość natiiiiiiiiiiii
hey laski:))) no mi idzie jakos zaczynam piaty tydzien kapuscianej znaczy jem sobie sniadanko normalnie czasem jakis obiadek ale cały czas wtryniam kapusciana i jakos sie juz przyzywaczaiłam a dzis za soba mam jeden kawałek serniczka na zimno o jeszcze jeden przede mna, nie wazylam sie ale jestem ciekawa o ile mi waga sie podniosła bo napewno sie podniosła:( powodzonka :) ❤️na świecie istanieje jedna rzecz warta zycia bezgranicznie kochac osobe która kocha cie bezgrancznie ❤️

ja nadal dietkuję, w tym tygodniu wracam do restrykcyjniejszego ograniczania jedzenia. W ostatnim czasie świadomie zwiększałam ilość kcal ale teraz znów będę ograniczać:)

Gość natiiiii
laski 64kg !!!!!z ogonkiem;P ah jaka ja szczesliwa ejstem:)))))))) ❤️na świecie istanieje jedna rzecz warta zycia bezgranicznie kochac osobe która kocha cie bezgrancznie ❤️

Gość natiiiiiii
a siedze se wczoraj u babci a ona do mnie jak ty sie odchudzasz ze masz takie zwąłki na brzuchu:/ szit podlamałam sie zlleka;P ale jak sie dzis zwazylam to mnie to wali co powiedziała:D:D

Natiiii to musisz mieć rozbrajającą babcię ;) ja juz nie moge:( te slodycze sa wszedzie:( musz ejakos rozplanwac sobie menu:(

Gość natiiiiiiii
ja sobie wrocilam z aerobiku i odrazu wskoczyłam na basen eh jak jutro doturlam sie do roboty to bedzie cóóóóóód:) wielki:) a słodyczy mi sie tak nie cche ale np frytek albo ziemniczków gr ja własnie wszamałam bułke:( bu ;P

Gość natiiiiiiiiiii
umarli wszyscy ;/ LUDZIE PRZESTALISCIE sie odchudzac czy co:P?>??

Gość natiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
e to wam gratuluje szybkiej utraty wagi no to niesety my z edytka dalej sie meczymy;:D ❤️na świecie istanieje jedna rzecz warta zycia bezgranicznie kochac osobe która kocha cie bezgrancznie ❤️

na snaidanko 2 kanapki z wedlinka pomidorkiem i rzodkiewkami na chelbku pelnioziarnistym, na drugie bedzie to samo badz jablko ale mam jeszcze kaszke manna instant;(i mnie kusi niewiarygodnie buuuu

Gość natiiiii
kaszka ło jeshu fuj;P sniadanko bułka potem kawowy jogurcik :) edytek nie wydaje ci sie ze same tu zostałysmy:P?

no tak mi się właśnie wydaje, hmm i się zastanawiam czy dziewczyny nie mają czasu, czy nie dietkują już czy sie zagłodziły...a kaszka byłóa pyszna :o

dzis mija mi rowniutko miesiac odchudzanka i mam 3,700 na minusie!!!! Oby starczylo mi wytwalosci przez nastepne 2 miesiace, to bede siwetnie sie czula i mam nadzieje ze tak samo wygladala... :))

Brawo Meeggiiiiiiiiiiiiii:D:D:D:D:D Zapisz sukces w tablece:D Kurcze dziewczyny gdzie Wy sie podziewacie? Jak mamy sie wspierac skoro nikogo tu nie ma?

Szkoda, że nikogo nie ma. Zaczynam się poddawać. Waga już nie drgnie. Jem słodycze jest mi źle, od miesiąca juz chyba waga ciągle wskazuje tyle samo, zupełnie jakby się zacięła. Nie mam już siły. Nadal jem tyle samo bo już sie przyzwyczaiłam do tego ale czuję się zła na siebie i rozczarowana i zawiedziona. Płakac mi się chce😭to nie ma sensu.

Gość natiiiiiiiii
szłam ostanio w sklepie i mowie do brata qupmy sobie ciastka a on ,, chcesz to zniszczyc ? to na co tyle poswieciłas czasu i silnej woli ;P'' wiec edytek nie poddawaj sie nie skzoda ci tych kg ktore zgubilas:) ja dzis postanowilam ze nie dopuszcze juz nigdy do opychania sie i bede sie odzywaia tak jak sie oddzywami czuje sie lekko i pieknie(; a tobe waga drgnie tylko czasu czasu czymam kciuki:)

Edeeeek nie poddawaj sie!!!! ALe rozumien Cie i wiem ze jest Ci ciezko... miesiac i nic... mi od wczoraj nie drgnela waga i sie wkurzylam a co mowic po calym miesiacu... Ale juz to pokazuje jaka masz silna wole, nie poddawaj sie! Hmm trzeba pomyslec co by tu zrobic w takiej sytuacji... Jedni mowia ze czekac, nie poddawac sie az waga ruszy, a inni mowia zeby zmniejszyc ilosc kalorii, czy wiecej sie ruszac... sama nie weim

ja juz zwiekszlam ilosc kalorii, potem ja zmniejszalam chyba mi sie cos popsulo bo waha nadal taka sama. Poczekam jeszcze troche ale smutno kurcze bo dobrze szło a tu sie organizm zbuntowal i dalej chudnac nie chce no[ zly] ale jakos go zmusze:)

uzupełniam sobie tabelke... Ale jutro czeka mnie ciezki dzien. Moj syneczek Macius konczy dzis roczek i jutro bedzie mial imrezke, szykuje duzo pysznosci, i mam nadzieje ze nie bedzie to dla mnie zdyt duza pokusa... buuuuuuuuu nick -------------WAGA -------WZROST-----WIEK------WAGA obecna glamorous_girl 65kg-------168cm--------21 lat-----???????????????? w.a.w. woman 85kg-------171cm--------17 lat-----???????????????? Sandrusia 80kg-------165cm--------17 lat-----????????????????? żółty_żonkil 62kg-------162cm--------??????------????????????????? Patience 66kg-------168cm--------17 lat-----?????????????????? Madeleine 73kg-------171cm--------19 lat----??????????????????? Alicja16 64kg-------167cm--------22lat------teraz58-59kg Sisi_21- 68.9kg----168cm--------21 lat------67 kg (18.08) Dorotka 71.5kg-------174cm--------??????------????????????????? BlackAngel 64,8 kg-------166cm--------18lat------59,8kg(16.08) izuzu 69kg-------160cm---------23lat-------???????????????? Edddytek-- 80 kg-----170 cm------22lata----------73kg(26.09) CałaJa 69kg------170cm-----19lat (?)--------69kg(11.08)Andi 77kg-------165cm.----------15 lat---????????????????? no perfect ------ 61 kg ------ 161 cm ------ 15 lat (?) ------??????????????? EDITHA ------- 64,5 kg -----165 cm---------- 25lat ----- ???????????????????Natiiiii-----------69kg--------163cm---------- 20lat-------66kg (22.09) Reniaczek-------80kg-----165cm------22lata-----------????????????????????? Ulinka-----------?????????????????????????????????????????????????????????????? Meeegi---------62kg-------163cm-------24 lata----------60,5 (7.10)

Gość natiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
64kg;P

Gość natiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jaka impreska;)

Gość xlka
no i nastał weekend, czas największych wyrzeczeń, moje ciało zostanie wystawione na wiele prób:) najwazniejsze to przetrwać:)!!! Byle wszystkiego nie zepsuć!!!

a to tkaie trudne, dlatego nie lubie sobot i niedziel, wtedy wszytsko jest trudniejsze, uciekam na uczelnie, 3majcie sie dziołchy;)