Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbek

żel wybielający 35

Polecane posty

aplikator rozgrzewa się w wodzie tylko raz aby go dobrze dopasować tak jakby zrobić odlew , póxniej juz nie bo się niszczy za każdym rozgrzaniem i deforuje

Gość cup of coffe
dziewczyny! a czy podczas wybielania nakładkowego unikacie barwiącego jedzenia?

Gość cup of coffe
up up up

Gość mariuika
Hej! mam pytanie czy zabki trzeba mieć całkowicie wyleczone bo mam mały ubytek i nie wiem czy moge stosowac biała perłe???

Gość dorota5555
To nieprawda że można go kupić tylko na allegro wystarczy iść do apteki i zamówić.Ja zapłaciłam 46zł a nie jak ktoś pisze 75 .A jeśli chodzi o ból dziąseł to wystarczy tylko dobrze przyciąć aplikator i nie przesadzać z ilością żelu 5ml w zupełności wystarczy.Ja osobiście nadmiar po założeniu usuwam pałeczką kosmetyczną i nic mi się nie "wylewa".

Gość brtniczka
napiszcie mi jak możecie jak skutecznie zniwelować wydzielanie śliny, bo chyba przez nią efektów u mnie nie widać- na razie -używam ją dopiero 3 dzień.

Hej Co do barwiącego jedzenia,no to faktycznie unikam,ale nie rezygnuje całkowicie. .Piję herbatę- ale zieloną i białą(nie wiem czy jest różnica) i to bardzo słaba,a z kawy praktycznie całkowicie zrezygnowałam

co do śliny.... też mam z tym duży problem,ale czytałam dzisiaj forum no i ktoś podał 2 sposoby- nakładać mniej żelu, i stosować waciki. Dzisiaj wypróbuje i dam znać, czy pomogło

Gość Honey7
czy BIAŁA PERŁA będzie skuteczna na sztucznym zębie ? bo wypadł mi z przodu ząb i mam tam teraz sztuczny i boje się, że jak zastosuje BIAŁĄ PERŁĘ to ona nie zadziała na tym zębie i pozostanie takiego koloru jaki jest a inne będą jaśniejsze

Gość mantana
Zaden zel nie wybieli zebów martwych, koronek, protez, zebow sztucznych. Takie zeby mozna wybielic jedynie w gabinecie stomatologicznym, koszt ok 50 zl za wizyte.

Gość Uważam iż
Slina której nie chcecie żeby wam do nakładki naleciała, możecie zrobić tak jak dentysta-tzn. kupcie dużo gazików i powpychajcie pod język, za policzki itp. Jeszcze jedno= co myślicie o żelu wybielającym "MySmile Ultra White"? Tak na marginesie--> jak trzeba uformować nakładki na zęby?

Gość krysia 89
Dostałam dziś przesyłkę z żelem 20% Opalescence z 4 strzykawkami. Jak dużo tego trzeba aplikować na 1 ząbek?? Albo na jak długo ma mi to wystarczyć :)

Gość bialy zab
A oprócz tych past i żelów, orientujecie się ile może kosztować zabieg wybielania w gabinetach dentystycznych? Jestem z Wrocławia i tutaj szukam jakiegoś gabinetu.

Gość elzbietka82
Słusznie, że planujesz wybielanie zębów w gabinecie, Biały Ząbek, a nie tymi domowymi metodami. Koszt jest bardzo różny, tak od 500 zł do 1000 zł mniej więcej. Jeśli szukasz czegoś we Wrocławiu to polecam Ci gabinet Tarabuła, bo tam akurat teraz jest promocja i wybielają za połowę ceny. A wiem, że to jest dobry gabinet, bo miałam tam wstawianego implanta i mogę polecić ten gabinet.

Gość KRUSZI
Ja własnie nałożyłem zel na zeby zobaczymy jaki efekt za 30 minut troche drogi 30zl za 2,2ml jakies jaja ale moze warto

Gość gość
Nie polecam Białej Perły używałam jej przez ok 14 dni i efektów 0.