Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbek

żel wybielający 35

Polecane posty

hhkkiii- nic ci sie nie stanie ale napisalam ze mi pare plomb sie rozszczelnilo i musialam wymieniac i tez wymieniac te z przodu bo mialam zolte bo plomby sie nie wybilelaja

Gość mantana
zarunia nie dziwne ze Ci sie rozszelnily plomby skoro byly wykonane amalgamatem. amalgamat stosowalo sie wieki temu i juz dlugo sie ich nie stosuje (no chyba ze gdzies w beznadziejnych panstwowych przychodniach) wiec i tak bys te plomby musiala wymienic.

słuchajcie, a na ile nakładacie tą białą perłę? bo gdzieś czytałam, że trzeba dłuże niż piszą na opakowaniu...

Gość ooooooooo
dziewczyny ja używam juz biała perłe 8 dzien i wydaje mi sie ze moje wybielanie staneło w miejscu. a najgorsze jest to ze moje zęby są białe tylko w biały dzien na zewnatzr a wieczorem pod oświetleniem lampki są nadal złóe. czy to sie nie zmieni?

Gość ooooooooo
ząbek>>>>> a dlaczego juz nic nie piszesz jak idzie ci wybielanie zębów twoim produktem...?

Gość Białe ząbki
Hej, a ja polecam żele wybielające blanxa używałem systemy 2 fazowego i efekt jest wręcz nadspodziewany. Używam tez pasty wybielającj tej firmy nazywa sie biale zeby mozna je kupic na www.blanx.sklep.pl

Gość ooooooooo
białe zabki>>> a uzywałas kiedys białej perły? albo coś innego niż tą blandax?

Gość ooooooooo
dziewczyny napiszcie jak u was zmieniał sie kolor tych ząbków bo ja sie boje ze preparat przestał działać.

Gość ooooooooo
napiszcie coś dzieczyny. podtrzymajcie mnie na duchu! bo już zaczynam wątpić w skutecznosc tego produktu

Gość bogutka
Supersmile bez dwóch zdań - drogie to troche - ok 60 złotych, ale warto, naprawdę warto. Na poczatku przeczytałam artykuł na Interii o wybielaniu zębów http://sport.interia.pl/news/biel-zebow-ile-to-kosztuje,100114292 a później się skusiłam. Kupiłam w Sanusmarket.pl - bo akurat chyba to był wtedy jedyny sklep, który miał ta psatę. No i wyszorowałam sobie białe zęby!:) Wiadomo, że usmiechu z hollywood to nie jest, ale sa wyraźnie bielsze niż przedtem. A że usmiecham się "po amerykańsku", tzn pokazuje dziąsła - a akurat przy dziąsłach były najmniej ładne - mogę szczerzyć zeby do wyskoczenia szczęki:) Polecam. Czasem warto więcej zainwestować, niż kupować badziewia za kilka złotych. Jak się kilka przetestuje, to akurat uzbiera się kwota na droższą paste. Pozdrawiam!

Biała Perła naprawdę działa!!! Stosuję już od dwóch tygodni i jest efekt. Co prawda w smaku to ona nie jest za fajna ale do zniesienia. Żel można kupić w drogerii internetowej Urodaonline w cenie 42,99 zł. Opłaca się. Drogeria internetowa

Gość zuzka115
witam, mam pytanie odnośnie bialej perly. kupilam sobie biala prele simple, to jest ta w pedzelku i zastanawiam sie czy ona jest jakas slabsza od tej co sie stosuje ja z nakladkami??

Gość Maxii
to białą perłę w pędzelku stosuje sie do utrwalenia efektow wybielania Żelem z nakładkami

Gość Paulina.
Może jeszcze ktoś przeczyta to i pomoże. Jeśli mam 15 lat i zastosuję białą perłę mogą wystąpić jakieś większe skutki uboczne? Bardzo zależy mi na śnieżo-białym uśmiechu.

Gość karola21
witam tez chce sobie kupic biala perle ale mam plombe w jedynce....czy zel mi ja rozjasni czy bede musiala isc wymieniac? a jak wymieniac to pewnie po wybielaniu..?

Gość Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Czy ktoś z Was wie może gdzie można dostać Białą Perłę w Poznaniu? Jak się okazuje nie jest to taka prosta sprawa... Pozdrawiam.

Paulina , skoro bp jest dla osób od 16 lat, to chyba ten rok to juz nie taka wielka różnica , pewnie ktoś to zaznaczając pomyślał o tym że zeby się w tak młodym wieku jeszcze rozwijaja , pogadaj o tym z rodziacami a może z dentystą

Paulina , skoro bp jest dla osób od 16 lat, to chyba ten rok to juz nie taka wielka różnica , pewnie ktoś to zaznaczając pomyślał o tym że zeby się w tak młodym wieku jeszcze rozwijaja , pogadaj o tym z rodziacami a może z dentystą

halo, czy ktoś oprócz mnie próbuje cos wybielać, jestem juz po 3 godz. i wcale nie zauważam tych rewelacji o którch piszą na wcześniejszych stronach, zaczynam poupadać na duchu - wiem że potrzeba trochę czasu ale jakos tak zaczynam wątpić, czekam na wsparcie...

Gość iwoncia
Witam wszystkich!!!Ja właśnie siedzę z białą perłą na górnej szczęce:-)Dopiero 3 użycie ale postaram się wytrzymać...A ślinie się jak buldog...

iwoncia , miło że dołączyłaś do \" wybielających sie \" , juz myślałam że sama tu walczę . Z tym ślinieniem to można trochę przywyknąć, najgorzej jak obie szczęki na raz zakładasz - żeby czas wykorzystać - to wtedy można się udusić . Jestem po 6 godz. i efekty są widoczne , ale jest pewien problem, niektóre zę by sie poprostu nie wybielają , kontrast wygląda fatalnie - kilka tych kremowych jak na dłoni się wyróżnia , czy tak juz będzie ?

Gość iwoncia
Z tymi plamkami na zębach to powinno chyba być tylko czasowe...tak gdzieś wyczytałam więc się nie martw:-).A ja wybielam na początek tylko górną szczene:-)I niestety mam już spore dolegliwości związane z dziąsłami:-(Trzymam nakładkę jednoorazowo 30 min.Czy ktoś wie co może złagodzić ból dziąseł przy wybielaniu?Dziś kupiłam plax herbal colgate płyn,może coś pomoże...Bo nawet szczotkowanie zębów to udręka:-(

ja trzymam nakładkę na zębach 1 godz. dziennie i z dziąsłami wszystko ok, nie mam żadnych dolegliwości - więc nic nie doradzę, a jesli chodzi o nierównomierne wybielanie to nawet nie o plamki bym sie martwiła ale wygląda to tak że jedne zęby się wybielają a inne poprostu nie i wynik fatalny - bo widać to jak przyżółkłą klawiaturę fortepianu :(

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
kupiłam białą perłe //...simple ..bo nie chce mi sie meczyc z tymi aplikatorami ..uzylam dopiero dzisiaj ..wiec jesce nic nie widac ..ale zastanawia mnie jedno czy to normalne ze pojawiaja sie na zebach jasniutkie plaamki? na pocztaku aplikacji i jak trzymam zel na zebach to sa wyrazne ..potem znikaja ..czy to normalne ?

Gość helenka666
czy nie uważacie że Biała Perła to niesamowity wynalazek z agrosze,tak jak Antidral(lek przeciw poceniu)Gdyby nie BP i A nie wiem jakbym żyła.... :) Kurde jednak zycie jest fajne:D

Gość wybielajaca sie
hej,od wczoraj stosuje biala perle.slinie sie tez okropnie,ale jakos to wytrzymam,przez pierwsze pare minut ledwo co wytrzymuje ten obrzydliwy smak,ale potem jest juz ok.przelykajac sline zatykam nos by jak najmniej czuc ten gorzkawy smak.zobaczymy jake efekty przyniesie! mam zolta kosc,pije kawe,i zeby z boku mam bardziej zolte niz te z przodu.myje zeby po kazdym posilku,a jednak pasty sa za slabo wybielajace i niesety z czasem zauwazylam ze zeby staja sie ciemniejsze. a tak na maksa zalatwilam sobie je jak zaczelam stosowac paste elmex.ktoregos dnia poczulam,ze mam strasznie wrazliwe zeby-nigdy mi sie to nie zdarzalo,wiec zakupilam elmex ta zielona i zeby juz po pierwszym dniu nie bolaly,skonczylam jednak cale opakowanie i zorientowalam sie,ze zeby mam zdecydowanie ciemniejsze niz wczesniej.ja wiem,ze elmex nie jest wybielajaca pasta,ale nie sadzilam,ze moga mi zzolknac zeby. to samo zauwazylam u dziecka,raz stosowalam elmex,raz paste nenedent i po elmex mial okropnie zolte zabki,a poniewaz ma mleczaki snieznobiale to ewidentnie widac,ze ta pasta zupelnie nie chroni zebow przez zolknieciem.dlatego teraz zdecydowalam sie na biala perle i w zyciu nie kupie pasty elmex!.bede opisywala moje spostrzeżenia.pozdrawiam!

Gość wybielajaca sie
sluchajcie to niesamowite,wlasnie zdjelam nakladki po 45min i wczoraj trzymalam tyle samo i widze juz roznice.ktos by mogl powiedziec,ze to sila sugestii,ale ja jestem pewna ze nie.maz mi ogladal wczoraj kly i tez widzi ze sa jasniejsze. byc moze jest tak dlatego,ze ta elmex mi strasznie zalatwila zeby i dlatego juz na poczatku widac tak szybko ze zeby staja sie janiejsze. u synka jak odstawilam elmex i zastosowalam colgate dla dzieci to 2dniach mial plamy biale na jedynkach,myslalam z eumre ze strachu,balam sie ze to na skutek tego,ze on czesto lyka paste,wiec porobily mu sie plamy,ale po 3,4dniu okazalo sie ze ta zolc mu zeszla i mial smieznobiale zabki.a pzreciez nie zastosowalam drastycznego srodka by wybielic mu zabki,tylko zwyczajnie zmienilam paste. u mnie zmiana pasty nie pomogla,ale teraz widze,ze perla zaczyna dzialac! moze byc tak,ze teraz efekt jest szybki ale po kilku dniach "stanie w miejscu",ale nie licze na snieznobiale zeby,chce chociaz troszke je rozjasnic!!!

Gość wybielajaca sie
hej,6ty raz chyba zastosowalam biala perle i juz widac efekty,zeby ktore mialam bardziej zolte 3 i 4ki zdecydowanie sie rozjasnily! wczoraj trzymalam prele raz godzinke a dzis planuje 2x po godzince.nie mam wcale wrazliwych zebow,ani dziasel po perle,tzn tuz po zdjeciu mam dziwne uczucie,ale potem juz jest ok. juz sie nawet nie slinie,bo na poczatku mialam taki odruch wstrzymywania polykania sliny i wtedy cala bylam zasliniona i czulam smak zelu,ale teraz juz jest super,nawet nie czuje posmaku zelu.zobaczymy po dluzszym stosowaniu jaki bedzie efekt.

Gość łooona
mam ważne pytanie: Czy ten aplikator przeba za każdym razem w wodzie rozgrzewać? Bo ja mam tak jakby poł zestawu i tam jest TYLKO 1 aplikator i nie wiem czy moge go stosowac na górna i dolną szczekę. plisss odp