Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam

jak powinien wygladac ideal kobiety?

Polecane posty

Gość PROSZĘ BARDZO
EJ NO PRZECIEŻ PISAŁEM ZE IDEALY NIE ISTNIEJĄ:) HEHE A 39-41 JA NIE CHCE WIELKIEJ STOPY. MUSI BYC MALA STÓPKA ALE WYSOKA OSÓBKA:p

Gość tak sie zastanawiam
dzieki,dzieki!ciesze sie ze wkoncu kika osob odpowiedzialo na temat i konkretnie:)moze jeszcze jakies wypowiedzi?

Gość do PROSZĘ BARDZO
80cm pod biustem? toż to gruba baba musiałaby być, a nie kobietka o wzroscie 178cm i wadze 60kg

Gość hej cos tu nie gra
Moja siostra ma 172 cm wzrostu i stopę no 36, według mnie może panna wzrost 178 miec buta 38

Gość hej cos tu nie gra
ja jestem kobieta, ale według mnie ideałaem jest kobieta z bardzo ciemnymi, prostymi włosami do pasa, musi byc nie niska (powyzej 165 cm), zgrabna, nie chuda, tylko powiedzmy apetyczna, buzia wiadomo musi byc ładna, do tego obcas i styl ---> dopasowana elegancka sukienka przed kolano, ale nie mała czarna na wyjscia, tylko klasyczna np. do pracy. CZyli według mnie klasyka

Gość sylwka
hmmmmm....głupi jest ten topic.Ja uważam ze kazda kobieta może być idealna.Nie ma takiej osoby która dla kazdego byłaby piękna.Niektórzy kochają niebieskookie filigranowe blondyneczki, inni brunetki o oliwkowej cerze a jeszcze inni zielonookie, piegowate rude!Tak naprawdę ideał kobiety nie istnieje,bo kazda z nas może być tym ideałem.Ja naprzykład już nim jestem:)Często słyszę od mojego chłopaka ze jestem księżniczką,ideałem o którym on tylko marzył...ale bajer nie;P?Ale właśnie za to go kocham.I wiem ze on też kocha mnie taką jaką jestem...czyli: -169cm -52kg -ciemno brązowe włosy do połowy ramion -niebiesko-szare oczy -piersi 85c...to jest najlepsze:)) -jasna karnacja...w dodatku zjakimiś zaskórnikami No i co...wcale nie jestem taka piękna.Osobiście uważam że mogłabym być szczuplejsza o te 2-3 kg,mogłabym mieć trochę gęstsze włósy i ładniejszą cerę.Ale mój chłopak powiedział ze jak schudnę chociaż 2 kilo to zrobią mi się obwisłe piersi.Wiem ze on mnie kocha taką jaka jestem-więc ja też zaakceptowałam siebie...dzięki NIEMU!!! SKARBIE KOCHAM CIĘ:)

Gość sebastian .......

Gość sebastian .......
A moim zdaniem idealem jest dziewczyna: -brunetka -proste wlosy za ramiona -opalona -165cm -50kg -duzy biust(95 cm) -delikatna cera -seksownie i modnie ubrana -pachnaca pieknymi perfumami -sztuczne piekne paznokcie badz tipsy -ozdobiona delikatna blyszczaca bizuteria -ladny,mocny makijaz podkreslajacy oczy i usta -szczupla -zgrabne nogi -zgrabny tyleczek -plaski brzuszek,najlepiej z kolczykiem -waska talia -typ klepsydry to moj ideal:)

Gość tak sie zastanawiam
czy juz nikt sie nie wypowie?:(

Gość tak sie zastanawiam
please,niech ktos jeszcze dorzuci i skrobnie tu pare slowek o swoim ideale.

Gość f-f
To źle mieć ideał, bo człowiek póki go nie znajdzie będzie samotny:( Ale jak już tu zajrzałem... -brunetka (naturalny kolor) -włosy proste za ramiona -wzrost od 170 do 180cm -zielone oczy -jasna cera -szczupła(!) -niezbyt duże piersi (najlepiej B) -zadbane paznokcie (zero tipsów i innych atrap) -brak kolczyków mile widziany (ewentualnie po jednym w uszach) -makijaż bardzo delikatny (lub brak makijażu) -tapetowanie twarzy wykluczone

Gość tak sie zastanawiam
moze ktos jeszcze?:)

Gość tak sie zastanawiam
No coz,widze ze moj topic nie rosnie w sile:( szkoda:(czy naprawde juz nikt nie udzieli odpowiedzi na moje pytanie?

Gość tak sie zastanawiam
prosze,oddajcie swoj glos,czy juz nikt na swiecie nie istnieje kto moglby sie wypowiedziec?nikt nie ma idealu?

Gość ej laska
a po co Ci to do szczęścia że pare soób napisze Ci swój ideał. Dla jednego to będzie blondi dla innego czarna, włosy krótkie długie, proste kręcone. po co Ci to do szcześcia...chcesz się dowartościować bo ktoś wymieni twój typ urody i będziesz happy z tego powodu. Daj sobie spokój

Gość jak chcesz
to podam Ci numer do faceta którego ideał kobiety zmienia się z dnia na dzień i sam nie wie czego chce. On ci wymieni milion ideałów debil a i tak jest sam bo jest "zbyt przystojny" by wiązać się z jaką pipą debil kretyn chuj pida z niego i tyle nienawidze go

Gość tak sie zastanawiam
poprostu,chcialam zobaczyc jaki ideal pojawia sie najczesciej,nie chcem sie przez to dowartosciowywac,chcialam sie przekonac czy wytapetowane laski pociagaja facetow czy moze takie naturalne....to wszystko.

Gość tak sie zastanawiam
ok,nie chcecie pisac to nie!walcie sie!ja spadam!mam was dosyc jełopy!

Gość dla kazdego co innego

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci