Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

wpadłam zobaczyc co słychać a tutaj od po 17 cisza trudno trzymajcie się może jeszcze zajrze jak nie to miłej nocki do jutra pa buziaki dla wszystkich :)

heyka Zajączku i wszystkie dziewczyni:D ja będę dopiero po 22 albo i lepiej bo moje kochanie na kompa wpada pograc;) a teraz zapisałam sie na topicu na tarota:D ja to lubie takie wrozby i wogole parapsychologię,moj to mowi ze ze mnie urodzona czarownica,ale nowoczesna;) zamiast miotły mam odkurzacz,ehehehe i kota mi brakuje,ale zastanawiam sie nad małym czarnym hehe,pozdrowki i miłego wieczorka😘🖐️

zaraz obczaje co z tym tarotem, też lubię takie pierdoły :) a teraz ostro esemesuje z moim Aniołkiem więc na razie mnie tu nie ma :) jeśłi bym juz nie wpadła dziś- to Dobranoc Laski :D

Kawa i faje - na tym opiera sie ostatnio moja marnawa egzystencja :O W poniedziałek do roboty, a ja dwa tygodnie przesiedziałam w Łodzi, praktycznie nie ruszając się z domu ( chyba, że po kawę czy faje) :O

od niedzieli moja egzystencja też jest marnawa- więc nie jestes sama:) tyle, że ja nie pale i nic mnie nie zmusza do wyjścia z domu :) wczoraj to jeszcze myknęłam na zakupy a dziś jedynie na balkonie byłam, aż wstyd się przyznać! ale od niedzieli ruszam znowu, mam taka nadzieje przynajmniej!

Buuu:( Moje dziewczynki poszły już spać,ja dopiero teraz zostałam dopuszczona do kompa:D a cio tak złym nastrojem powiało?:o ,chyba ta pogoda za oknem nas tak nastaja:( nio to jak nikogo u nas niema to idę pobuszować trochę po kafe ;) pozdrawiam wszystkie i jak juz śpicie to śnijcie kolorowo,miłej nocki:D do juterka🖐️😘

Witam wszystkie stałe i nowo przybyłe kobietki :D Dziś ja jako pierwsza mówię dzień dobry naszym koleżankom:) Właśnie rozpoczynam pracę;) Ale zanim zacznę to podam pyszną poranną kawkę na miły początek dnia i przebudzenie,dla kazdego cos miłego,kto co woli.Kawka parzona z mleczkiem i bez,rozpuszczalna do wyboru z mleczkiem lub bez,dla niepijących kawki soczki do wyboru oraz małe co nieco,ciasteczko,jakiś owoc..papierosek dla niektórych ;) Do koloru do wyboru;) A więc częstujemy się drogie dziewczynki:) Życzę wszystkim miłego i udanego dnia:) Wpadnę koło południa jak się z grubsza odkopię w obowiązkach,pozdrawiam:) 🖐️🌼

witam Was wszystkie drogie kolezanki widzę że kobieta z klasą juz tutaj była to ja jestem druga :) ja już po pysznej herbatce i po papierosku mam dzis troszke pracy więc zajrzę później ale postaram się być na bierząco życzę Wszystkim milego dnia pozdrowionka pa

no widzę żę nie jest ze mną tak źle jestem trzecia. cześć dziewczyny ja niestety dopiero wstałąm - pierwszy dzień urlopu a szef już wydzwania i mnie obudził no i mojego Antosia (synek)też. Wczoraj niestety nie mogłam wieczorkiem do was zajrzeć bo mój kochany musiał nagrywac płyty.dziś do 15 będę z Wami co chwila. A później jadę na kawkę do teśćówi i może wieczorkiem was złapię.Pozdrawiam i życzę miłego dnia w pracy

WItam Wszystkich :) Jestem tu nowa... Zajrzałam tu pierwszy raz i chyba zostanę, bo szukałam forum na którym można sobie po prostu pogadać, o wszystkim i o niczym...

W tej chwili siedzę w pracy, jestem już po kawce z mlekiem i cieszę się, że już piątek :) Pozdrawiam zapracowane dziewczyny, któe pojawiły się na forum już od rana:Kobietę z klasą, Zajączka i Dodotkę :)

Witamy gorąco,ciepło,czule i serdecznie;) teskę:D fajnie ze sie juz budzicie kobietki:D ja tez po kawce i ciasteczku i paru fajkach:o bede jak narazie sporadycznie do Was zaglądała bo mam troche pracki,ale potem nardobię;)😘 :D🖐️

Witam Cię teska. Jeśli chodzi o mnie to cały czas jestem a w miedzy czasie trochę popiorę, poprasuję i ugotuje obiad. więc możemy trochę pogadać.

też jestem rodzaju żeńskiego, więc witam miłe panie - ja też już po kawce, ale przed papieroskiem jeszcze....

Dodotka: jak zrozumiałam - masz pierwsz dzień urlopu? Nie wiem jak to jest, ale urlop przeważnie zaczynamy od sprzątania - czy tak być powinno??? Z drugiej strony: człowiek chyba się lepiej czuje jak ma jako taki ład w domu :) Kajla: straszny nałóg te papierosy...

Witam i Ciebie kajla. Chciałbym wiedzieć czym drogie Panie się zajmują, gdzie pracuję.

Ja tym razem zmieniłam układ nie sprzątam, w poniedziałek wyjeżdżam. A że mam ten urlop do 29.08 to posprzątam po powrocie.dzię się lenie i nadrabiam zabawy z synkiem.

Gość do kobiety z klasą
Droga kobieto z klasą. Tak sobie czytam te Twoje posty na różnych topikach i coś mnie tknęło. Otóż na jednym z topików na temat posiadania kota napisałaś coś w tym stylu: "ja mam kociczkę,jest wspaniała i do tego czarna Żyję sobie z nia juz 4 lata i jeszcze mnie nie zagryzła" Natomiast tutaj na swoim topiku twierdzisz ze nie masz kota! Tu cytacik: "ehehehe i kota mi brakuje,ale zastanawiam sie nad małym czarnym hehe,pozdrowki i miłego wieczorka" ...normalnie no comment... :O:O:O

Miłe :) jakbyś uważnie czytała to byś wiedziała :P ze nick mam zaczerniony i ze stopką,a ze sie podszywaja to jest normalne tutaj,wiec sie nie tłumaczę ;)

Właśnie czytam wcześniejsze posty, brnę i brnę, aby nie zadawać ewentualnie tych samych pytań 🌼

dodotka spoksik,wcale nie mam zamiaru sie tym przejmować ;) teska spoko,mozesz zadawac pogadamy sobie,bedzie miło bo czytac to mamy co ;) a ze mam fankę ktora tak wiernie sledzi moje wypowiedzi to normalnie az miło,hehhehe;) co porabiacie? :D

teska - eee, nie taki straszny - palę mało i nigdy w pomieszczeniach, oj dzieciaki powstawały i chcą jeść - znaczy się - dzień się zaczął :-)

JA zaczynam robić Antosiowi śniadanko bo już się domaga a w między czasie szukam kluczy robię to już od 3 dni- zgubiłam:(