Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

też bym chciała nie jadać....ale już taki ze mnie obżarciuch, dobrze że tego nie widac :)

jak nie widać po Tobie to superrrrrrrrrr:D bo ja musze się pilnować bo zaraz mi narasta waga:P

po mnie też nie widać hiii :D i też jestem obżarciuch ehhh szkoda tylko że nie smakuje mi to co sama zrobię a mój facet zawzięcie twierdzi że on gotował nie będzie może sprzątać prasować ale ie gotować :( chyba na urodziny wykupię mu kurs kulinarny :) będzie dym

:) kup kup, ja zawsze robię wszystko na przekór :) nie widać.....kwestia względna. niby nie widać ale czasem tyłek ledwo w spodnie wkładam:P dziś zjadłam 2 kolacje, muszę wreszcie przestać hihih

a no mój facet :) będzie miał w październiku :) a chce mu wykupić to może raz pójdzie i bakcyla złapie i będzie mnie karmił a dobre geny po kochanej mamusi sprawią że metabolizm nie pozwoli mi przytyć (za bardzo) :) :)

Witumazis lapka Millka lapka nie przesadzaj dwie kolacje to nie tragedia :D zawsze możesz wydumać sobie jakiś powód do stresowania a nic tak ie odchudza jak stres ;) przynajmniej mnie :)

....akurat łapki jeszcze nie robiłam, ale to się w nawias wpisuje [ taki kwadratowy]. może wyjdzie coś :

jeżeli o ta łapkę chodziło :) wpisałam cześć w tym [ nawiasie].

eee tam, po prostu siedze przy kompie :) a poza tym mam tylko 169 cm, a zawsze chciałam 175 ;) pozdrówka 🌻

hehe, nienawidzę mleka :) nie no ja też nie narzekam, bo nigdy płaskich butów nie noszę [wyjątek plaża, rower i inne konieczności ] :D

już powoli 💤 więc może się już ładnie pożegnam na dziś, bo jeszcze kąpiel i mogę iść o normalnej porze spać :) zatem pappa, pozdrówka dla Ciebie, Pozytywnie Zakręcona, dla całej reszty, tej która będzie potem też !! 🌻

Jak zwykle nie zdążyłam na pogaduchy ale nic to jutro będę zaglądała do was między zajęciami domowymi.A teraz mówię wszystkim dobranoc

Wpadłam życzyć Wam dobranoc i milusiego weekendziku,szkoda,że nie miałam jak do Was dziś zajrzeć:o miałam od rana latanie na nogach a siadłam dopiero o 23.30 nog i pleców to chyba nie mam juz,hehe;) i szybkie spanie bo jutro znów pobudka o 7,bo na 9do 17 do pracy :o Mam nadzieję,że uda mi się jiutro wieczorkiem do Was zajrzeć moje miłe panie :D Witam wszystkie nowe twarze🖐️🌼 i wszystkie moje kobietki:):D Pozdrawiam cieplutko życzę kolorowych i słonecznego weekendu

Kobietki pomocy!!!!!!!!!! Obzarlam sie ta pizza ze nie pytajcie do tego pifko i ryga. Normalnie az mnie skreca. Nie ma to jak lakomstwo;) Oki chyba wsiade na rowerek albo pojde pobiegac na okolo domu. Zartuje oczywiscie az tak szalona nie jestem a moze;) Oki spadam zycze wam kolorowych 👄

Taka piękna pogoda a Wy jeszcze śpicie, co jest z wami ja już pranie zrobiłam właśnie idę je powiesić, dom prawie sprzątnięty a Wy co się z wami dzieje?

:) Dziendoberek :):) Nie spicie, tylko ciezko pracujecie ;) w pracuni sobie siedze, dobrze ze tylko do 14tej

ja też niestety chyba będę musiała COŚ zrobić.....łeee, siostra się rzuca że nawet na półkach nie posprzątam :)

qrcze, ale sie wscieklam - ucieklai super okazja!!!! Chce wynajac mieszkanie: 54m2 minimum i wlasnie takie znalazlam - za 250 zl odstepnego + oplaty w pelni umebklowane, tylko sie wprowadzac, ale jakas baba sprzatnela mi je sprzed nosa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA