Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27

objawy ciązy?

Polecane posty

Gość Agieszka7729
Hejka mam pytanko miesiaczke mialam 21 stycznia trwal 3 dni a zawsze trwa 7 teraz boli mnie strasznie brzuch i jak wypije kawe to niekiedy jest mi nie dobrze zazwyczaj wieczorem jestem zmeczona i ciagle bym spala. Napiszcie moze wiecie co to moze znaczac :-) Dziekuje i pozdrawiam

Gość puma28
Witam! Nigdy nie spóżnia mi sie miesiaczka zawsze przesuwa mi sie o dwa dni wczesniej a w tym miesiacu jeszcze jej nie mam a powinnam dostac 9 lutego czyli wczoraj zaznaczam ze brzuch mnie boli od dwoch dni tak jak na okres ale nic nie ma ( bardzo bym chciala zeby to była ciąza :) A wy jak myślicie?

Gość puma28
Innych objawów nie zauwazyłam poza tym ze wydaje mi sie ze chodze czesciej sisiu w stosunku do tego ilepije wydaje mi sie ze za czesto :) Wczoraj zrobiłam test ciążowy ale wyszedł negatywny :( Nie wiem co myslec wariuje :(

Gość puma28
juz nie musze wariowac dostalam okres :(

Witam, temat stary przerobiony ale mimo wszytsko nie wiem co sie dzieje:( strasznie bolą mnie piersi po zewnetrznej stronie po boku i to juz od ponad tygodnia.mam jakies dziwne wzdecia nie wiem od czego to sie wzielo.w ciazy chyba nie jestem bo biore tabletki. w zeszlym tygodniu zapomnialam jednej w 1tygodniu no ale okres dostalam tak jak powinnam a test wyszedl negatywnie.okres powinnam dostac za rowne 2 tygodnie ale jak dalej beda mnie tak piersi bolaly to je chyba odetne. ma ktos jakis pomysł od czego?

Gość ulagor86
Mnie zawsze przed okresem, (jakieś dwa tyg. przed) bolały strasznie piersi, a jak zaszłam w ciąże to wcale na początku mnie nie bolały, tylko były lekko nabrzmiałe. Każdy organizm jest inny, więc albo idź po prostu do lekarza, albo czekaj. Jejku jutro mam termin porodu, a jak narazie nic na niego nie wskazuje, pewnie się przeterminuje, a jest mi już naprawde ciężko i na dodatek przeziębiona jestem na maxa :( No ale cuż, takie są uroki ciąży :) I życze Wam dziewczyny zajścia w ten cudowny stan :)

Gość Magda81
Hej, dziewczyny! Od roku staramy sie o dzidzie i nic. Pol roku brałam leki na zbicie podwyzszonej prolaktyny i teraz jest moj pierwszy cykl bez Bromergonu. Co miesiac czekałam az nie przyjdzie @. Dluuuuuuuugie doby by zliczył, ile godzin spedziłam szukajac informacji na temat poczatkowych objawow ciązy. Szukalam odpowiedzi, czy mozna ciaze poczuć kilka dni po zaplodnieniu? Co drugi cykl mialam typowie obiawy ciazy, a to bolace piersi, a to podwyzszona temp, a to sennosc, a to mdlosci, a to spozniajaca sie @... i test ciagle pokazywał 2 kreski, a @ przychodziła. Co miesiac obiecuje sobie, ze juz nie bede robic sobie niepotrzebych nadzieji, ale łatwo sie mowi... Obecnie mam 17dc i okropnie nabrzmiale i bolace piersi i znow sie łudzę, że być moze sie udało... Wiem, ze nie ma gotowej recepty, ze kazda kobieta przezywa dolegliwosci inaczej i ma inne odczucia, a jednak jestesmy tu wszystkie i szukamy pocieszenia, wsparcia i co miesiac mamy nadzieje ze to jednak ten wlasnie szczesliwy cykl. Pozdrawiam wszystkie starające się i mocno trzymam kciuki! Magda

Gość M84
Cześć dziewczyny. My z mężem staramy się już 6 cykl. I sama już głupawki dostaję. Dzisiaj mija 28dzień cyklu (zwykle mam 30dniowe cykle) i już normalnie chyba się niepotrzebnie nakręcam. Takie objawy jak bolesność piersi i jajników, cała twarz zsypana prychami i parę innych rzeczy. Dwa dni temu przy okazji badań krwi poprosiłam również o betaHCG, wynik wyszedł 11.89mIU/ml, tylko muszę wziąć pod uwagę pewnie że to było robione na 4 dni przed planową miesiączką, więc beta chyba wtedy też czasami skacze... (na wyniku napisano, że norma dla nieciężarnych wynosi

Gość M84
Cześć dziewczyny. My z mężem staramy się już 6 cykl. I sama już głupawki dostaję. Dzisiaj mija 28dzień cyklu (zwykle mam 30dniowe cykle) i już normalnie chyba się niepotrzebnie nakręcam. Takie objawy jak bolesność piersi i jajników, cała twarz zsypana prychami i parę innych rzeczy. Dwa dni temu przy okazji badań krwi poprosiłam również o betaHCG, wynik wyszedł 11.89mIU/ml, tylko muszę wziąć pod uwagę pewnie że to było robione na 4 dni przed planową miesiączką, więc beta chyba wtedy też czasami skacze... (na wyniku napisano, że norma dla nieciężarnych wynosi

Gość Magda81
M84, urwalo ci część posta... Dostalas @ ?

Policz sobie 14 dzien od dostania ostatniej miesiączki i Probujcie NAM SIE UDALO WLASNIE JESTEM W IETYM TYGODNIU pozdrawiam Wszystkich i zycze powodzenia

Policz sobie 14 dzien od dostania ostatniej miesiączki i Probujcie NAM SIE UDALO WLASNIE JESTEM W Piątym TYGODNIU ciązy pozdrawiam Wszystkich i zycze powodzenia

Gość Annn24
Witajcie dziewczyny... staram się o bobaska z moim chłopakiem. Bardzo bym chciała już być w ciąży. Kochaliśmy się 15 dnia cyklu. Jedyne co czuje to nabrzmiały brzuch i takie dziwne bulgotanie. Nie mam też żadnych upławów, które z reguły się w tym czasie pojawiały. Dwa miesiące temu odstawiłam plastry. Mam nadzieję, że się uda... Trzymajcie kciuki.

Gość Anusia479
Hej dziweczyny,mam pytanie,kochałam się z moim narzeczonym bez zabezpiecenia i do końca,od dłuższego czasu boli mnie podbrzusze i mam nabrzmiałe piersi,które też trochę bolą. Czy to może być objawem ciąży??Dodam też,że mam spory apetyt i zapotrzebowanie na słodkie.Odpiszcie proszę szybko:)pozdrawiam.

Gość Annn24
HMMM... nie wiem ale możesz zrobić test i wszystko będzie jasne....

Gość Ankaad23
hejka dziewczyny staramy sie z narzeczonym o dzidziusia. 8 lutego dostalam okres ktory trwal 4 dni. 13 i 14 i 26 lutego kochalismy sie bez zabezpieczenia. od ponat tygodnia mialam straszne bole podbrzusza i jajnikow. wczoraj powinna byc miesiaczka i nie ma. ale brzuch mnie boli jak na okres. pozatym nie mam innych objawow. czy mozliwe ze jestem w ciazy?czy ktoras z Was zaszla w ciaze po okresie?? pozdrawiam Was serdecznie

Gość ulagor86
Ankaad23 nam z mężem udało się zajść w ciąże zaraz po okresie. Ostatni okres miałam 12 maja ubiegłego roku, urodziłam teraz 21 lutego, czyli wychodzi na to że do zapłodnienia doszło jakieś 3 dni po miesiączce, więc jest to jak najbardziej możliwe :) Tylko, że my wspołżyliśmy prawie przez 3tyg. dzień w dzień, był to nasz miesiąc miodowy :) i udało się zaraz po ślubie :) Tak więc trzymam kciuki :*

Gość paulina86
witam!!! staramy sie z mężem o dzidziusia prawie rok a tu nic :-((( miesiączka spóźnia mi się jestem w 35 dniu cyklu bolą mnie piersi i brzuch chodze bardzo często do ubikacji i mam taki jakiś biały śluz boje sie zrobić test bo nie chce sie kolejny raz zawieść czy to może być ciąża czy tylko tak sie czuje bo chciałabym w niej być???

Gość MAGDALENA ZZZZZZZZZZZ
Sytuacja wygląda tak: Odstawiłam tabl.anty w grudniu... Bardzo chiałabym miec dziecko, 25.02 tj w dni płodne kochałam się i po ok 3 dniach zaczęły się bóle podbrzusza (jakby jajnika), i tak jest cały czas. Teraz 10.03 powinnam dostac @ i nic a jest 13.03. Ciągle mam te bóle podbrzusza, po wszystkim mi się odbija (co nie zdażało mi się nigdy), od 10.03 nagle się przeziębiłam i caly czas mam stan podgorączkowy, piersi mam obolałe i tak duże, że mam wrażenie że zaraz mi wybuchną (generalnie objawy jak na @ a tu ciągle nic). Zrobiłam juz 2 testy: pierwszy 11.03, drugi dzisiaj i ponownie jedna kreska tylko Czy możliwe że się mylą? czy to są objawy ciąży, czy tylko moje urojenia a @ nie mam tak przypadkiem po prostu jeszcze. PROSZĘ POMÓŻCIE bo już głupieje.

Gość iwona9999
no właśnie. wszytkim nam się już odbija wyczekiwaniem na upragnione dwie kreski. ja startuje pierwszy raz, ale nie minął tydzień a ja zrobiłam już trzy testy. nie ma nic gorszego kiedy wszystkie w wokół zachodzą bez problemu oprócz nas samych. staram się do tego podejść w sposób rozsądny. zasada "chcę i już" nie skutkuje w tym wypadku. ta huśtawka jestem nie jestemw ciąży. jeśli wierzymy w Boga i w przeznaczenie to też musimy uwieżyć że nic nie dzieje się bez przczyny. każda z nas ma zapisany swój los. skoro nie zachodzimy w ciąże znaczy to, że nie jest to jeszcze dobry moment. ten czas który jest nam wydłużony powinen nas skłaniać do działania do wzięcia życie w swoje rece. musimy rozwiązć inne problemy bądź wykonać zadania zanim założymy rodzine. myslenie pozytywne duzo daje. przecież mamy też inne marzenia. może trzeba zmienić ich kolejność dążenia? koncentracja tylko i wyłacznie na wyczekiwaniu dziecka nic tu nieda a tylko pogarsza sprawę. jedno jest pewne ciąży nie da się zaplanować. teraz to wiem

Gość Annn24
Paulina 86 ja mam to samo. Dzisiaj co prawda 34 dc ale piersi mam nabrzmiałe, mam białe upławy i nic poza tym. Bolał mnie brzuch jak na @ ale już mnie tak nie boli. Odstawiłam plastry dwa miesiące temu. Pierwszy cykl po odstawieniu 33dni. Nie wiem jak teraz. Ogólnie ciekawa jestem jak mi wyjdzie test. Chciałabym aby się udało;)za Ciebie również trzymam kciuki jak za wszystkie dziewczyny, które czekają...

Gość Annn24
Zrobiłam test. Mam dwie kreski... tylko ta druga jest bardzo jasna ale w świetle widoczna. Co o tym myślicie?

Gość ja niepewna
Witam mam problem. Czy moglam zajść w ciążę, jeśli wczoraj z chłopakiem uprawialiśmy petting i on miał wytrysk, ale poleciało na jego brzuch, ja byłam w piżamie i w sumie tylko ja jego pieściłam, on mnie tylko trochę, ale przez spodnie od piżamy. Po wszystkim umyłam ręcę ciepłą wodą i mydłem, ale on nie mył. Wiem, że to może być dziwne pytanie, w sumie plemniki sama nie wejdą do pochwy, ale mimo wszystko boję się, bo juz kiedyś przeżywałam stres związany z ciążą i nie wspominam tego zbyt dobrze. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy mogą mieć niezły ubaw z mojego pytania, ale mimo wszystko, bardzo proszę o odpowiedź. Z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam

Gość Annn24
kasiula 24 jesteś pewna? Kurcze chyba zrobię sobie jutro drugi test zeby się upewnić bo na wizytę u lekarza ginekologa chyba jeszcze za wcześnie... Kurcze mam nadzieję, że się uda...

Gość Annn24
No i powtórzyłam test. Dzisiaj ta druga jest troszkę bardziej widoczna. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało ;)Pozdrowienia!

Gość mikulla
Miesiaczka spoznia mi sie juz 4dzien Mam obolale piersi zaczely mnie bolec w dniu spodziewanej miesiaczki Bialy sluz i dziwne swedzenie w okolicy pochwy.Aha i do tego temperaturka 37.4-37.8 Test robilam w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszedl negatywny.Pomozcie:)

Gość mikulla
Witam miesiaczka spoznia mi sie juz 4dzien Mam obolale piersi zaczely mnie bolec w dniu spodziewanej miesiaczki Bialy sluz i dziwne swedzenie w okolicy pochwy.Aha i do tego temperaturka 37.4-37.8 Test robilam w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszedl negatywny.Pomozcie:)