Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27

objawy ciązy?

Polecane posty

Gość Miśka.
Cóż, ja pewnie dramatyzuję, ale... taki już mój charakter. 17 Lipca, czyli w sobotę powinnam dostać okres, a mamy już poniedziałek, tak wiem... to dopiero drugi dzień spóźnienia, ale... cykle miałam zazwyczaj regularne 28-30 dzień, fakt, bolą mnie piersi przy dotknięciu i momentami czuję lekki ból w podbrzuszu, w okolicach jajników, mam uczucie jakby już... ale tu nadal nic. Z pochwy wydziela się w bardzo małych ilościach zwykły, przezroczysty, niekleisty śluz... W sumie wykluczam ciążę, bo kochaliśmy się z partnerem z zabezpieczeniem, były momenty, że dosłownie chwilkę (góra 3, 4 minuty) kochaliśmy się bez gumki, ale był on po wcześniejszym wytrysku, oczywiście do gumki i po wizycie w toalecie w celu załatwienia się. Nie mam żadnych objawów, po mimo, że od stosunku chwilowego bez gumki minęły prawie trzy tygodnie. Czy opóźnienie miesiączki może być spowodowane zmianą pogody ? Ostatnio było bardzo, a teraz momentalnie się ochłodziło i przyszły deszcze... Do tego ostatnio miałam bardzo stresujące chwile, kłótnie z rodziną, z chłopakiem... Zaś teraz doszedł owy stres z powodu braku tej miesiączki... Czy mam jakieś obawy, by podejrzewać, że to ciąża ? Z góry dziękuję za odp. ;)

Gość Miśka.
Cóż, ja pewnie dramatyzuję, ale... taki już mój charakter. 17 Lipca, czyli w sobotę powinnam dostać okres, a mamy już poniedziałek, tak wiem... to dopiero drugi dzień spóźnienia, ale... cykle miałam zazwyczaj regularne 28-30 dzień, fakt, bolą mnie piersi przy dotknięciu i momentami czuję lekki ból w podbrzuszu, w okolicach jajników, mam uczucie jakby już... ale tu nadal nic. Z pochwy wydziela się w bardzo małych ilościach zwykły, przezroczysty, niekleisty śluz... W sumie wykluczam ciążę, bo kochaliśmy się z partnerem z zabezpieczeniem, były momenty, że dosłownie chwilkę (góra 3, 4 minuty) kochaliśmy się bez gumki, ale był on po wcześniejszym wytrysku, oczywiście do gumki i po wizycie w toalecie w celu załatwienia się. Nie mam żadnych objawów, po mimo, że od stosunku chwilowego bez gumki minęły prawie trzy tygodnie. Czy opóźnienie miesiączki może być spowodowane zmianą pogody ? Ostatnio było bardzo, a teraz momentalnie się ochłodziło i przyszły deszcze... Do tego ostatnio miałam bardzo stresujące chwile, kłótnie z rodziną, z chłopakiem... Zaś teraz doszedł owy stres z powodu braku tej miesiączki... Czy mam jakieś obawy, by podejrzewać, że to ciąża ? Z góry dziękuję za odp. ;)

Gość Miśka.

Gość Miśka.

Gość 89Agus89
Witam. Ja tez mam pytanie w związku z objawami ciazy. Wiec czy moglo dojść do zapłodnienia w czasie brania tabletek diane 35? Dodam ze ostatnie dwa miesiące byly dość zwariowane i bralam je nieco nieregularnie i jeszcze do tego mialam teraz wyjazd i zaczelam brac kolejne opakowanie bez robienia przerwy. Z takich książkowych objawów to mam straszne zawroty glowy i wilczy apetyt. Mdłości tez ale malutkie i nie zawsze. A poza tym to piersi to mnie bola ale to odkąd zaczelam brac tabletki wiec tego chyba za objaw nie mozna podać. Z gory dziekuje za odpowiedź.

Gość zaniepokojona82
Witam ja tez mam podobne pytanie jakie jest prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy? @ mialam 16.09 a 26-27 "przytulalismy " sie z mezem.wedlug testow owulacyjnych ktore robilam od 27.09 wychodzilo ze mam owu . Potem juz testy byly negatywne ( od czwartku ) .Jakis diabelek mnie podkusil i zrobilam w pon test owu i ... znow mi wyszlo ze mam owulacje .Przez cale 5 testow z opak tak wychodzilo. oczywiscie do terminu @ mam jeszcze 4 dni ale jakas taka niecierpliwa jestem z jednej strony chcialabym byc a z drugiej nie chce sie "nakrecic".Jedyne co sie u mnie zmienilo to ze sutki mnie bola i jak dotkne brzucha na dole to taki dziwny bol taki ( moze to glupie okreslenie ale jakbym miala siniaka ale gdzies tam w srodku sama niewiem do czego porownac ) . Kiedy moge zrobic hcg z krwi ?Dodam jeszcze ze caly czas mam temp 37,2-37,4 przeziebiona nie jestem ( ale watpie zeby bylo to miarodajne skoro nigdy nie mierzylam ) Myslicie ze duze jest prawdopodobienstwo ciazy ?? pozdrawiam i czekam na Wasze odpowiedzi

Gość Paulla26
U mnie 3 dni sie spoznial okres,myslalam,ze dostane,bo mialam bole podbrzusza jak zwykle podczas miesiaczki,ale okres sie nie pojawil.Zrobilam test i byl pozytywny.Bylam u ginekologa i 3 tydzien ciazy:)) Ciaza planowana,3 miesiace staralismy sie o malenstwo.

Gość Beti1235677
Paulla ja tez miałam takie objawy jak ty ale na teście wyszedł wynik z jedna kreska. Chyba trzeba się wybrać do ginekologa .

Gość slonko22ng
cześć dziewczyny. Pisze do was bo wiele z was juz przechodzilo to co ja teraz. Mianowicie bardzo chcialabym miec dzidzie i razem z narzeczonym sie o nia staramy juz od kilku miesiecy. No i teraz znak zapytania- okresu nie ma co prawda dopiero 2gi dzien a test negatywnie wyszedl jednak mam malą nadzieje ze sie myli, gdyz mam pobolewania brzucha ktore przechodza na plecy ogolnie bole a raczej klucia w brzuchu niby jak na @ a nie mam jej dalej. Ktoras tak miala? Czy nie ma co sie ludzic? z gory dzieki za odp pozdrawiam

Gość slonko22ng
dodam ze mam regularne cykle w podrozy nie bylam stresow nie przechodze :)

Gość Eva26
Witam mnie okres spóżnia się 5 dni zrobiłam test ale jest 1 kreska :(( jutro jestem umówiona do ginekologa. Myślicie że mimo tego że test taki wyszedł mogę być w ciąży? Jestem cały czas zmęczona i nerwy mam takie że mogłabym kogoś zabić :)

Gość mrs.lady
mam pytanie czy bóle podbrzusza, bioder i zawroty głowy mogą być objawami ciąży? proszę o szybka i konkretna odpowiedz bo jak na razie to nie mam zamiaru być w ciąży z góry dziękuje

Gość mrs.lady
i na dodatek jestem cały czas poddenerwowana i wszystko mnie drażni bez powodu

Gość ona 18
Hej.. mam pytanko bo drugi tydzien spoznia mi sie okres.. ale to juz nie pierwszy raz jak nie dostalam danego dnia... ale od jakiegos tygodnia strasznie bola mnie piersi... czy to moze byc znak, ze zbliza mi sie okres czy poiprostu to, ze jestem w ciazy

Gość jksabdvk
Do "ona18" mam podobna sytuacje chcesz pogadac? mi tez sie spoznia gdzies ze 2 tyg i zaplodnienie bylo niemalze nie mozliwe. zrobilam test - negatywny. nie wiem co myslec mam juz schizy takie ze masakra

Gość jksabdvk
daj gg to pogadamy:) moze bedzie razniej:)

Gość jksabdvk
?????????????????

Gość ona 18
ja tez robilam test i tez wyszedl negatywnie... %#$$$$)

Gość Ksenia26
Mam cykle średnio 31 dniowe. Współżyłam 15 dc i Ehh nie wytrzymałam i zrobiłam test Oczywiście negatywny. dzisiaj 24 dzień cyklu bolą mnie jajniki, i piersi. Tempka mierzona w pochwie 37,2 może jednak jest jakaś szansa co myślicie? I dziwnie płaczliwa jestem

Gość leginson
Witam. wraz z moim przyszłym mężem zdecydowaliśmy o staranie się o dziecko. Wychodziłam z założenia że to troche potrwa ponieważ zawsze miałam nieregularny okres. W któryś piękny dzień zrobiłam test ciążowy wyszły od razu dwie kreseczki,na drugi dzien powtórzyłam test aby miec pewność..był to 4 tc,przez pierwsze dwa dni czułam straszne nudności,kilka razy wymiotowałam potem ustapiły. Nie przeczuwałam że to ciąża,ponad tydzień czasu już utrzymywała mi sie temperatura powyżej 37C,choć fizycznie czułam sie dobrze myślalam że to przeziebienie,bolały mnie piersi i odczuwałam dośc często bóle brzucha przypominające nadchodzący okres. Jestem teraz w 6 tc.nudności sie troche nasiliły,piersi rosną,widac na nich siateczki żył,jestem rozdrażniona,wczoraj bez powodu sobie troche popłakałam,tem cały czas ta sama. na badaniu usg byłam w 4 tygodniu było widac tylko pęcherzyk ciążowy 8 mm,za tydzień mam wizyte i badanie usg mam nadzieje że zobacze zarodek i usłysze bicie jego serduszka :) Pozdrawiam przyszłe mamy !

Gość ccccc
Witam 7 lutego miałam ostatnią miesiaczke w polowie cyklu kochalam sie z narzeczonym bez zabezpieczenia @ spoznia mi sie 4 dzien mam dziwne objawy bol brzucha zawroty glowy i potwornie chce mi sie pic. Nie wiem czy to ciaza czy jest to zwiazane z tym ze ostatnio mialam zapalenie dróg moczowych. Jak myslicie?

Wydaje mi się że to ciąża cccc ale śmiało zrób już test,pokaże Ci czy jesteś czy nie. Objawy ciąży to właśnie suchość, zawroty głowy, ból brzucha ale w dole w okolicach macicy,ospałość,ból piersi podwyższona temp. utrzymujące się ponad 37 stopni przez dłuższy okres.

Gość ccccc
Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz :) poczekam do niedzieli i zrobie test bedzie wtedy akurat miesiac od zaplodnienia o ile doszlo do niego :) pozdrawiam

Kochana tydzień temu miałam to samo co Ty :) też poczekałam do niedzieli,zrobiłam test w ten poniedziałek i wyszedł pozytywny a teraz leże w łóżku bo gardło mnie boli...daj znać co u Ciebie jak zrobisz test :)

Gość ccccc
O rany to gratulacje :):) ok napewno dam znac. Zdrowka życze :*

Niebawem i ja Tobie pogratuluję :) :) trzymam kciuki i czekam na znak ;)

Gość karolka8512
cześć dziewczyny ja też się dziwnie czuje ale nie wiem może to ciąża a może nadchodząca @ czuje ćmienie w dole brzuch pojawil się ból piersi senność zawroty głowy, termin @ MAM w niedziele więc zobaczymy

Gość ccccc
@ dalej nie ma :) jutro rano bedzie wiadomo czy bedzie dzidzius czy nie :)

To obie dowiecie się jutro czy zostaniecie mamusiami :) dajcie znać barbarce ja trzymam kciuki...karolka Ty też zrób jutro rano test :)