Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27

objawy ciązy?

Polecane posty

Gość Malami88r
No ja dzisiaj rano dostałam okresik, więc tym razem się nie udało :( Ale trochę cierpliwości i wytrwałości i się uda :D

Ja brałam clo przez trzy cykle i w ostatnim udało sie podwójnie:) a wczoraj dowiedziałam sie ze jedno z nich to córeczka :) a drugie malenstwo nie chciało pokazać:)

Asiula to ja ci bardzo gratuluje, moze bedziesz miala parke, co? Fajnie tez bym tak chciala. A najwazniejsze to zeby byly zdrowe. A Malami coz ci moge powiedziec, glowa do gory, ile masz lat? Ja mam juz 29 i dopiero teraz sie bierzemy za siebie z pomoca lekarza i mam nowa nadzieje ze sie uda. Bo sie udanam wszystkim.

Asiula to ja ci bardzo gratuluje, moze bedziesz miala parke, co? Fajnie tez bym tak chciala. A najwazniejsze to zeby byly zdrowe. A Malami coz ci moge powiedziec, glowa do gory, ile masz lat? Ja mam juz 29 i dopiero teraz sie bierzemy za siebie z pomoca lekarza i mam nowa nadzieje ze sie uda. Bo sie udanam wszystkim.

dziękuje:) Bardzo bym chciała parkę ale najważniejsze to zdrowie moich kruszynek. Na 100 % sie uda. Na każdą z nas przychodzi czas. Ja 2 lata temu usłyszałam że może nigdy mi się nie uda zostać mamusią a tu proszę, wystarczyło 6 miesięcy starań i 3 miesiące clo i mam dwa szczęścia:).Ja teraz w sierpniu kończę 29:). Mój skarb który nie chciał pokazać płci broi w brzuszku cały czas. Z mężem śmiejemy sie że jest bardzo aktywny a wczoraj spokojnie leżał i nóżki złączył tak że nie dało rady zobaczyć.Córcia spokojna :) czekam na następne przyszłe mamusie:)

Gość Iloletta25
moim jedynym objawem byly z dnia na dzien powiekszajace sie piersi staly sie nabrzmiale i wrazliwe nawet bardziej niz zazwyczj przed okresem okresu oczywiscie nie bylo pozniej doszlo mocne oslabienie tzn meczyly mnie zwykle codzienne obowiazki sennosc i wrazliwy wech mialam wrazenie ze niektore rzeczy czuje bardzxiej niz zwykle

Gość Malami88r
Musli18 . Ja niebawem skończę 25 ;) Wiem, wiem jeszcze czas, ale już od 3 lat męczę chłopaka (on skończy 34 więc już czas i ciągle odwlekał i mówił, że nie, a ostatnio inaczej podchodzi do tematu dzieci, więc nie ma na co czekać). Ale pewnie - na każdą z nas przyjdzie pora. Prędzej, czy później :)

Asiula a moge spytac co ci powiedzial lekarz czemu sie bedziesz byc moze miala dzieci? Naprawde ciesze sie z twojego, waszego szczescia. Fajnie że piszesz bo to jest bardzo budujace i budzi nadzieje w innych staraczkach. Ja w czerwcu koncze 29. Od 9 lat nigdy sie nam nie udalo ale teraz podchodzimy do tego bardzo powaznie, z pomoca lekarza. Martwie sie co to nam powie i jak wyjda badania. Ale sluchajac takich historii jak twoja to mocno wierze ze sie uda. Pozdrawiam

Malami fajnie ze "namowilas" chlopaka, trzeba tylko sie troszke wziac za siebie i wszystko bedzie ok. Przyjdzie i na nas pora. Zaraz bedzie lato , moze jakis wyjazd i napewno sie uda. Duzo osob mowi ze to dziala cuda, taki wyjazd wlasnie. Trzymam kciuki.

Gość mlodamama.,
Witam.wiem ze moje pytanie moze byc durne ale je zadam. Chodzi o to ze 7 dni spoznial mi sie okres dzisiaj dostalam ale zawsze mialam mocniejsze i na dodatek krew jest jasnoczerwona czy moge byc i tak w ciazy czy na 100% jest to niemozliwe?

Lekarz mi powiedział ze nie mogę mieć dzieci ze zgłosi na " coś z macica" co sie pózniej okazało ze jest wszystko bardzo dobrze, więc starania były ale nic nie wychodziło więc zrobiłam badania hormonalne i okazało sie ze jest problem z lh i fsh i nie dam może rady zajść bez pomocy. Dostałam clo na 3 miesiące i jakby nie poszło to do szpitala bym szła ale w trzecim miesiącu udało sie:) a wiem ze w trzecim miesiącu straciłam nadzieje i wtedy dopiero wyluzowalam. Ja już sie nastawilam na szpital:( Co do pytania na temat okresu, to jak najbardZiej możesz być w ciazy plamiac bo moja Kuzunka i koleżanka tak miały, więc nawet nie wiedziały ze już malenstwo tam w brzuszku jest. Tak więc jak ci sie nie rozkręci to test proponuje:) powodzenia

Gość Malami88r
musli18 tak wyjazd będzie ale dopiero w sierpniu ;) więc trzeba te 4 miesiące poczekać, bo nie chciałabym jechać na urlop z mdłościami czy z brzuszkiem, tym bardziej, że ponoć opalanie w ciąży nie jest raczej wskazane ;) Ale kto wie, może na tym wyjeździe się uda ;)

Uda sie napewno, tego ci zycze .My tez jedziemy przelom lipca i sierpnia i damy z siebie wszystko.

Gość gość
Jest możliwe , ze tes wyjdzie negatywny nawet w 10 tyg ciąży - rozmawiałam z połozną , która była w ciązy , miała objawy , test wychodził negatywny a w końcu poszła do lekarza , że czuję , ze jest w ciązy . Ginekolog powiedział, ze niemożliwe ale jak zrobił USG to było widać 12 tydzien . Ja miałam podobnie raz - czułam, ze jestem w ciąży ale testy były negatywne - byłam głupia , ze nie poszłam do lekarza - miałam duży brak witaminy b12 i poroniłam . Jak test nie wychodzi pozytywny a jest podejrzanie ciązy to tak naprawdę nie pokazują sie dwie kreski bo jeden z hormonów jest bardzo słaby i nie wykazuje się praktycznie