Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

No to nieźle, ludzie są śmieszni...:) Ja się nigdy na temat cudzych dzieci nie wypowaidam na ulicy, zawsze sie boję, że nie trafię, chyba, że ewidentnie, dziewuszka ma kapelusik w kwiatki i różową sukieneczkę ;)

no tak kazdy chcialby miec to czego nie ma... a Martynka pewnie jeszcze bedzie subtelna i szczupla ,wszystko spali na wiosne i lato jak zacznie szalec na podworku.

a dziś byłam na kontroli w por. rechabilitacyjnej i pani doktor chce nas znów widzieć bo jej się coś jedno bioderko nie spodobało

niestety musze konczyc moj urwisek domaga sie mamy i chce postac na parapecie:)

na Leonka od zawsze mowia ze to dziewczynka na lato chyba zetne go na jeza i postawie mu wloski na zelu:P

mam dziś wilczy apetyt A Maciek się dziś popisał u pani doktor, nawet pokazał jak ładnie chodzi(chyba wiedział, że to kontrola :) )

Gratulacje dla Maciusia! ❤️ Martynka się obudziła, krótko spała, tylko 1.15 godz. Musze kończyć w związku z tym :( Buziaki!!!

Witajcie! Nie dostawałam powiadomień na poczte o nowych wpisach i myślałam, że się lenicie a tu cztery strony wpisów :) Jonko i Ninko ja przy Was wypadam blado bo dopóknie było Maksa to nawet nie wiedziałam gdzie stoi żelazko i czy takowe mamy ;), potem jak jeszcze mieszkał z nami Przemek to dowiedziałam się, że jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami żelazka ale nadla nie wiedziałam gdzie jest ukryte ;), teraz zrezygnowałam z prasowania ubranek Maksa i prasuje tylko pościel i pieluszki tetrowe, których nadal używam bardzo dużo ;). NIENAWIDZĘ PRASOWAĆ!!! A ja nie używam śpioszków i kaftaników odkąd Maks wyrósł z tych pierwszy, które kupiłma jeszcze przed jego urodzeniem. Na noc zakładam mu pajacyk i śpiworek, żeby się nie rozkopywał a w dzień nosi body, spodenki i bluzeczkę. Z body niezrezygnujemy nigdy!!! Szkoda tylko, że nie mogę go stroić w spódniczki ;) tak jak Wy swoje dziewczynki. Jonko - co do wesela to ja bym nie pojechała z dzidzią. Może sama, ale napewno nie z dzieckiem. I Według mnie Twoje zrgumenty są jaknajbardziej racjonalne. Zdecydowałaś sie na drugiegi dzidziusia ❤️? Szczerze gratuluję 👄!!! Na razie wkleje to i czytam dalej! Blondi - a skąd Ty jesteś, że się zapytam? Ja też się leczyłam w Invikcie. Też miałam mieć robione badania prenatalne ale się nie zdecydowałam. Nie mogłabym usunąć ciąży a żyć ze świadomością, że może (bo nawet wyniki najlepszych badań nie są w 100% pewne) urodzę chore dziecko to dla mnie za duże obciążenie psychiczne. Przez całą ciążę nie dopószczałam do siebie myśli, że coś może być nie tak i na SZCZĘŚĆIE Maks urodził się całkowicie zdrowy. Myslę, że w sprawie swojej byłej koleżanki bardzo dobrze zrobiłaś chociaż nie zrozumiałam wszystkiego co chyba chciałaś nam napisać ;) Loli - jak sie czujecie? Danti - dostałam zdjęcia Leonka:) Super chłopak z niego!!! Jest tak podbny do Maksa, że szok :) Zapomniałam Ci napisać, że też kupiłam Maksowi te piankowe puzlle. Maks zrobił sobie z nich legowisko i jak jest zmęczony w ciągu dnia to się kładzie na 20 sekund na regeneracje sił ;) Maks nie miła jeszcze do tej pory suchej pieluszki po nocy i nie sadzam go na nocnik, chociaż od jakiegoś czasu pokazuje na pieluche ale jak już zrobi co trzeba ;) Loli - z moich wieczornych dyżurów chyba nici bo Maks przestawiłsobie spanie i ni śpi do 24 :O

Simonko - ucałuj Dastinke od nas [usta, i uściskaj malego urwisa ❤️. Maks tez miał podejrzenie zapalenia ucha ale okazało się, że to nie to, na szczęście, ale tym bardziej Wam współczujemy i zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia. Twój mąż to chyba taki obrażalski, co? jak baba w ciąży ma zmiwnne nastroje ;) Blondi - Maks tez mi się tak kiedyś zakrztusił na środku ulicy. Ukucnęłam, przełożyłam go sobie przez kolana i walnęłam w plecy - odkaszlnął ale ludzie patrzyli na mnie dość dziwnie, a on do tego jeszcze bardzo się rozpłakał co było normalne w tej sytuacji. wcześniej też sie kilka razy zakrztusiła ale nie tak jak wtedy. Kończę bo Maks sie obudził. Resztę zaległości nadrobie póżniej. Pa

czesc Karolina Leo tez lubi polezec na kolorowym dywaniku:P ,ostatnio wogole lubi szurowac brzuszkiam po podlodze i to po calym mieszkaniu.polozy sie i slizga do przodu i do tylu:)

ach te urwiski moze dogadaliby sie i chodzili spac o tej samej porze.Maks sie budzi ,a Leos dopiero poszedl spac.i jak tu mamusie maja sie umowic na cafe...

Leo spi prawie 1 godz. pewnie zaraz sie obudzi,ale moze zdaze z kims pogadac?

maz wrocil , ale jest chory wiec poszedl sie polozyc. Leo jeszcze spi ciiiiii. a ja pilnuje dobytku

ide zrobic sobie kawki , moze ktos ma tez ochote na kawke??

wiecie co, ja juz chyba jestem narkomanka-a raczej kawomanka-rano na sniadanie musi byc kawa.maz zawsze robi sniadanie a ja z pokoju wiem kiedy kawa jest gotowa(czuje aromat z kilometra).w dzien tez lubie wypic i niemam problemu ze snem.

i to by bylo na tyle szanowny Leon sie obudzil, uciekam.pewnie Wasze pociechu zaraz ida spac:) Leo dopiero kolo 22 czesc

Witam ponownie! Danti - jak Maks wczoraj usnął po 16, a obudził się o 17.30 to buszował potem do 23.30 :O, ale pamietam stare dobre czasy jak kladłam go jeszcze po 16 a spać \"na noc\" szedł o 20-20.30 ;)

witaj Karolina Maksiu jest starszy wiec taka zmiana pewnie tez mnie czeka.na razie jest ok,Leonek wlasnie zasnol.

Dziewczyny doczytała się, że mówiłyście o parówkach. Ja Maksowi daje tylko w ostateczności na kolację, tzn. jak nie chce jeść kaszki ani chleba to dostaje parówki :P Najpierw kupowałam takie specjalnie dla dzieci, potem zwykłe Berlinki a teraz znalazłam \"przysmak dziecięcy\" - to nie są typowe parówki ale chyba z nich zrezygnuje bo muszą być strasznie nafaszerowane chemią, bo dziś robiłam przegląd lodówki i znalazłam jedną, ktora się ostała jeszcze z przed świąt i wyobraźcie sobie, że nic, ale to nic jej nie było. Danti - Maks tez jest mały waży 10.5kg i mierzy 81,5 cm - niewiele więcej niż Leon. Musimy ich konieznie podtuczyć bo dziewczyny z topiku będą si.e z nich naśmiewały ;) Jonko - ja myslę, że Martynka nie jest za gruba, przecież ona jest bardzo wysoka z tego co pamietam, zreszta wyglada na dużo starszą niż Maks czy Leonek :) Na Maksa mówią \"dziewczynko\" co mnie bardzo denerwuje bo ubieram go w typowo chłopięce ubranka. Aniu - Maks jeszcze nigdy nie popisał sie u pani doktor. no chyba, że w negatywnym tego słowa znaczeniu ;) On płacze na sam widok otwerających się drzwi do gabinetu. Co ciekawe dopóki sa zamknięte to wszystko jest ok ;) Taki bystry jest! Teraz musze kończyć bo okazało sie, że Maks jednak postanowił nie spać i lata jak opętany, staje na jednej nodze i tańczy jak tylko usłyszy \"kawałek\" muzyki :)

Danti - witaj 🌻 W końcu będę mogła chwilkę z kims pogadać :) Maksik zaczeka ;) Leonek to chyba nie jest wiele starszy od Mkaksa, co?

nawiazujac do gabinetow lekarskich,to Leonek zaraz po przekroczeniu progu u pani doktor, biegnie dokacika z zabawkami i wybiera najwieksze autko(to jest norma).potem mozna go badac ogladac byle nie klasc na plecy tego nie lubi:)

No to tylko 2 miesiące. Maks jak skończył rok to przestawił się z trzech spań na dwa, a potem w ciągu miesiaca z dwóch na jedno. To był dla mnie szok :P

z tego co pamietam to tylko urwiski Jonki i Ani sa mlodsze od Leonka

Leos w domu spi jeszcze 2 razy w ciagu dnia,ale u babcitylko raz (ciezko bez wlasnego lozeczka) :P