Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

cześć Brednie, 👄 w czułko dla Bartusia i szybkiego powrotu do zdrowia🌼

Brednie - życzę ci, żeby choroba Synka okazała się taka jak u Martynki - parę dni kaszlu bez innych objawów i po sprawie!!! Danti, Karolina - Martyna tez pokazuje gdzie chce iść, dając to odbitnie do zrozumienia. A ostatnio na topie jest zabawa w kuku, może to robić godzinami, wszędzie i z każdym :D A ja chce,żebym gdzieś poszła to ciągnie mnie za rękę

Dziewczyny, ja powoli zbieram sie do kąpieli. Pozyczyłam od cioci książkę, przeczytałam juz 1/3 a dalej nie wiem o co chodzi :O i koniecznie chcę sie dowiedzieć ;)

może ma faze wzrostową? Leo też teraz chodzi i prawie cały czas woła am am . po zjedzonym obiadku (może minęło 15 min.) szarpał za lodówke i domagał się parówki.:D

Widzę, że nasze urwisy, pomimo tego, że sie nie znjaa, zachowuja sie identycznie :) Maks bawi sie w chowanego ale zwsze schowa sie w najbardziej widocznym kącie w przedpokoju lub w pokoju. Nawet nie stara się zasłonić się czymś tylko wciska sie w ten kąt i sie cieszy. A Wasze dzieciaczki też cieszą się bezgłośnie?

magiczna godzina nadchodzi:) jak książka okaże się dobra to ja chcę znać jej tytuł. Karolina

No, tak fajnie rozdziawia buźkę i oczka się robia takie malutkie :D Danti - Martynka też ciagle chodzi i woła am, ale u niej to normalne :) Ty się pewnie cieszysz, że Leo chętnie zjada? Karolina, miłej kąpieli!!! Ja też idę do łazienki, zanim Mariusz wróci, będę miała czas na niezbędne zabiegi higieniczne ;)

Danti - książka jest do du... ale ja jest uparta;) i nie amm nic lepszego do czytania;) Dobranoc Życzę wszystkim spokojnej nocy

Karolina tylko nie mów że Maks śmieje się po cichu.nie uwierze!

Leo zawsze jadł bez problemu , ale zauważyłam że rośnie skokowo i wtedy zajada jak szalony i jest wiecznie głodny:)

Dziewczyny - dobrej i spokojnej nocy! 👄 dla Chłopaków ❤️ i dla Was! I dla reszty Dziewczyn, dzisiaj nieobecnych ;) Brać się do roboty Koleżanki ;) Buziaki!!!

i co mi pozostało ... LECE DO ŁAZIENKI :D PACHNĄCA WANNA WODY TO JEST ROZKOSZ:) pa pa

No cóż ,wszystkie poszłyście się kąpać ;) Idę 😴 dobranoc ❤️

Danti - masz rację, Maks śmieje sie bezgłośnie, czasami... a czasami aż krzyczy i piszczy :D

witam o poranku i zmykam bo tubisie w telewizji mówią pa pa

Loli szkoda że się spóżniłaś,gdybym wiedziała,,zaczekałabym na ciebie:)

jak u Was z pogodą? wczoraj jak się kładłam spaćto tak wiało aż huczało.dzisiaj jest to samo pewnie jest bardzo zimno .niemam termometra za oknem(rozwalił się)więc nie wiem ile jest stopni:)

🖐️Danti👄 U mnie zawieje i zamiecie , ledwo otworzyłam dzisiaj drzwi , taka kupa śniegu za nimi była .Kiedy ta zima się skończy😠?

Witam :) Już od rana jestem na nogach, więc miałam starcie z pogodą :-0 Więc u Nas jest zimno i są straaszne zamiecie śnieżne:-0 Wybrałam się w taką pogodę bez czapki :( choć zawsze ją noszę tylko rano nie mogłam jej odnależc w tym bajzlu 😠 i przewiało mi uszy :(

Jakaś od rana rozdrażniona jestem :( Mam tyle spraw na głowie ... Wioletka jak na złość nie chce iść spać 😠 No i jeszcze wyciąga dodatkowo rzeczy z szafek, a i tak mam tyle do zrobienia ,że nie wiem od czego zacząć ...

Rano byłam w medycynie pracy,ale lekarz dopiero będzie o 14.00 więc jeszcze raz muszę wyjść :( a tak mnie głowa boli d rana ... Pogoda naprawdę jest wstrętna i mogłaby już ustąpić miejsca wiośnie :)

Zajrzę póżniej ;) Może któraś wpadnie i napijemy się kawki ? :)

Loli pogoda na kawkę bardzo dobra ja mam za sobą już dwie .Dzięki za śmieszności na mailu :)