Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Ninko - ale masz fajnie :), mi się zdarza, że siedzę z Maksem po 40 minut i wysłuchuję wrzasków lub jęczenie :O A palec jest mocno zbity, aż siny :O

330 ? naraz? to dużo Leo więcej jak 240 nie wypije,Leo zajada z miseczki kaszke,ale sporadycznie daje mu z butli jak niemam czasu ,albo łapie mnie leń.

A ja Maksowi z rana daję Maksowi kaszkę z butelki bo nie muszę się rozbudzać, żeby ja podać ale Maks je tylko 200ml i z tego jeszcze sporo zostawia. Wieczorem dostaje kaszkę z miseczki zrobioną ze 120ml wody. W sumie to on je bardzo mało :O

Karolina - miałam kiedyś wybity i zbity jednocześnie duży paluch u nogi. Miałam na to chyba ze 3 dni zwolnienia, bo chodzić nie mogłam. :O Danti - 330 na raz! I czasem płacze, że mało. Martusię lepiej ubierac niż żywić ;)

No ja też nadaje się na zwolnienie bo chodzę na krawędzi nogi ale kto da zwolnienie przy małym dziecku? ;)

południowa kofeinka zapraszam:) wczoraj po zbożowej miałam braki kofeinki i o 18 spałam na siedząco:D

Nie biorę leków przeciwbólowych, no chyba że jak boli mnie głowa A Altacet już stosuję. Ale dzięki za rady 🌻

Danti - dla mnie małe wiaderko bez cukru, ale z mleczkiem, please :)

No tak, jak ktoś sie przyzwyczai to trudno żyć bez ;):D Ja zapraszam na inkę :) Ninko masz wybór :)

Karolina - do Ciebie wpraszam się na jedzonko. Może byc cokolwiek, bo jestem wszystko- i dużo-żerna :D

Danti - u Ciebie też tak szaro za oknem? Nie ma jeszcze 13 a mi sie wydaje, że to juz 16-17 :O

No to już wiemy po kim Marta ma apetyt ;):D A u mnie dziś gulasz, zapraszam serdecznie wszystkich chętnych Niestey będziecie musiały ugościć się same bo ja zaraz wybywam z domu do Karolka ❤️

moja mama to jest \'\'aparat\'\' jak nie widzi Leonka jeden dzień to tęskni, jak dwa to już tragedia:P i wydzwania:), a mój tato jak przychodze do nich bez Leonka to mówi- co ty tu robisz? gdzie smyczek? bez smyczka nie przychodz.:P takich mam rodziców:D

Ok, dziewczyni, lece bo jeszcze musze po drodze odebrać Beatę z osrodka i zawieźć ją do rodziców Zajrzyjcie wieczorkiem Pa

Ninko kubełek gotowy:),idziemy do Karoliny na obiadek? gulasz mniam. u mnie też szaro:( 👄 dla Karolka i jego mamusi

Karolina - a co z tym gulaszem? Trudno, ze piątek, wezmę co dajesz ;) Danti - mamy nie mam, tata pracuje, teściowie wiekowi. Chyba tylko ja tęsknię za moim dzieckiem :O

ale dziadek napewno tęskni,tym bardziej jak pracuje i niema za dużo czasu🌼

No spróbowałby nie tęsknić ;) :D Przepraszam, ale muszę się na trochę oddaliś od kompa. Odezwę się jak wrócę.

Witam 👄 Wioletka była dziś na szczepieniu. Waży 10 kg i urosła od ostatniego razu :) do 82 cm :) Była śpiąca więc jak tylko miała usiąść na wadze zaczął siępłacz :-0 Ale już po wszystkim :)

Oj widzę ,że już sobie poszłyście:( Ale to nic bo ja też uciekam do pracy :) 🖐️

podnosze i witam wieczorkiem to co dzisiaj robimy sobie wolne?

Loli - jak w pracy? Rozwiązałaś jakoś problem z opieką nad Wioletką jakby babci jednak wyjechała?

Ninko - tak sie upowminałaś o gulasz a jak wróciłam to zawartość garnka była nietknięta ;)