Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Jonko obejrzałam Wasze fotki , urocze :-) Martynka wygląda na dobrze odżywioną ;-) gdyby to moja mama widziała to zaraz by stwierdziła , że Wiola jest głodzona ;-) Ile waży Martynka ?Wiola ok 12 kg :-( chyba najmniej ...

Jonko wspaniale wyglądasz , tak kwitnąco :-) Tylko z takim brzuszkiem musisz uważać na tym wietrze co ? ;-) A wózeczek świetny , i te odblaskowe paski są bardzo fajne .

Nic pożegnam się chwilowo 🖐️ muszę coś upichcić ;-) Jonko , mam nadzieję , że Cię nie uraziłam ... Chodziło mi tylko , że równowaga jest trochę zachwinana ;-)

Loli - Martynka wygląda jak mały zapaśnik sumo ;) Ale naprawdę nie wiem, dlaczego... Nie kupuję jej juz bułek na spacerze, słodyczy nie je, soczków nie pije (często ;) ) a jeśli już, to tylko takie niedosładzane... A wazy 19 kilo... A ja... no cóż... 20 kilo na plusie :O Ale przynajmniej stabilnie stoi te moje 87 kilo na wietrze ;)

Jonko - dzięki za stronkę 🌻 zaraz zabieram się za czytanie. Z tego wszytskiego zapomniałam napsiać, że bardzo podba mi się zdjecie na ktorym Martynka zajada się jogurtem. Najbardziej odoba mi się jej mina i to, z ejogurt jest naturalny ;) A wózek naprawdę rewelacyjnie się prezentuje :)A A po Tobie wcale nie widać, ze przybyło Ci ciut kilogramów ;) tak jak pisałaś za 2-3 miesiące przyeslesz nam kolejną porcje zdjęć, na których będziesz taka laska, ze Cię nie poznamy ;)

Jak tak pisza o tych zakażeniach, wirusach i bakteriach to mi sie wydaje, że najlepiej zaszczepić się na wszytsko i siedziec w domu pod szklanym kolszem. A do dziecka najlepije nikogo nie dopuszczać i zbliżć się do niego jedynie w maseczce :O

A jakżebym mogła Cię ignorować? Martyna mi głowę ciągle zawraca Te dwie linijki piszę juz kilka minut :O

to tak ku przestrodze ;) Zaraz musze budzic Maksa bo jedziemy jeszcze do babci po nasz fotelik. Był w naprawie. Mama naszywała na niego fachowe łaty ;) bo poprzecierał się w kilku miejsach.

Na razie się pożegnam - muszę zrobić obiad... Mama przyjdzie do nas jak skończy pracę, a poza tym Martyna już się upomina o jedzenie :O Buziaczki!

A wiesz, KArolina, że jak nasz fotelik miał kontuzję w postaci przetarć to też zleciłam specjalistom tę naprawę ;) Tato zszył wszystko bardzo ładnie :) Spadam, bo MArtyna nie schodzi mi z pleców :O i woła \"już skońć, już wyłąć!!!\"

Chętniebym dołączyła , ale Wiola jeszcze nie padła ;-) A Ja przyznam , że też ledwo żyję :-0 bo cały dzień w domu z Wiolą to nielada wysiłek ;-) Ale idę ją położyć :D

Witaj Beatko - Partycja śpi? A szampan schłodzony? ;) Loli - Twoja Wiola ma niezlą kondycję :)

Patrycja śpi ledwo dotrzymała końca smerfów i o dziwo zażyczyła sobie spac od razu w łóżeczku :D Po szampanie spływa kropelka rosy:D:D:D

A Piccolo dla mnie też masz? ;) MArtyna odpadła o 19.40 :D Nawet grzeczna dziś była... Wicher tak już nie wieje, może dziś nie będę miała takich atrakcji, jak poprzedniej nocy ;)

Jest i Piccolo :D Patrycja też nie mogę narzekac ani razu mnie dzisiaj nie pobiła;) Od jutra ;) biorę się kolejny raz za odchudzanie:) jestem już gruba i mam paskudny zwisający brzuch:(

Witaj Ninko, już się martwiłam, co się stało, że nie zaglądasz :) Beatko - :D Martyna tez mnie dziś ani razu nie pobiła, co za zbieg okoliczności ;) MOże dzis jest jakiś dzień dobroci dla matek, a my o tym nie wiemy? ;)

Jonko, ślicznie wyglądasz. Naprawdę. Wózek bardzo mi się podoba, bo mam chyba taki sam (tylko w kolorystyce inny). A Martynka oczywiście coraz ładniejsza. I takie fajne \"dorosłe\" minki robi. :) Byłam dziś od rana na szkoleniu w Akademii Medycznej (ale w Gdańsku ;) ) . Późno dotarłam do domu. Zmęczenie totalne. Teraz piję kawę i mam nadzieję obejrzeć film o 22.10 :)

A jaki jest? Odpoczywaj, należy Ci się :) Dzieki za miłe słowa :) Wszystkie jesteście Kochane, zwłaszcza, że ja mam oczy i widzę, jak wyglądam ;) A MArtyna jest niestety coraz mniej fotogeniczna... Wywaliłam wczoraj chyba z 10 zdjęć, bo wyglądała na nich fatalnie...