Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Noe - doszły maile ale tylko w jednym było zdjęci :O Z Patryka taki pomocnik jak z Maksa. Najpierw psuje a potem chce śrubokręt trzymać ;)

A ja Wam wyślę zdjęcie żebyście widziały jaka jest różnica między Maksem a Karolem :)

Ale słodki aniołek ❤️ Mi sie chyba nie zdażyło, zeby Maks usnął mi na rękach, prócz trzech pierwszych tygodni życia keidy to usypiał wyłącznie na rękach.

Ja w poblizu muszę być do tej pory ;) A Macuś usypia sam? A w ogóle jak sie chłopcy \"dogadują\"?

dogadywanie idzie im już coraz lepiej(Kuba niedługo zagada Maćka ;)) Maciek zasypia sam ale było tak odkąd pamiętam-czasem robi jakieś cyrki, ale zwykle zasypia bez towarzystwa ostatnio nie chce spać sam-może przez te wichury a moze dlatego że tata jest mało w domu- wyłazi z kojca w srodku nocy i przychodzi do nas za to jest postęp-śpi bez pampersa a o 5-tej rano wstaje z tatą, idzie na nocnik i znów kładzie sie spać szkoda że w ciągu dnia zapomina ze istnieje takie urządzenie

To co Maciek korzysta z nicnika w nocy a w dzień siusia w pieluchę? Pamiętam jak kiedyś narzekałaś, ze Maciek zasypia z wami w łóżku dlatego zapytałam.

Maciek jest zmienny jak jegoi tata, ale z jego zwyczajami łatwiej mi walczyć niż z Markiem Owszem Maciek miał taki czas ale wzięłam się za niego ostro i poskutkowało A z tym siusianiem to wygląda włąśnie tak jak napisałąś on się w ciągu dnia poprostu zapomina-jeszcze nie zdarzyło mu się w dzień skorzystac z nocnika-raz spróbował ale tak sie rozbierał że się cały obsikał-chęci miał szczere hej Beatko

Gość blondi ania
kurcze co jest z tą kafe? nie mogłam wyświetlić ostatniej strony :(

Gość blondi ania
nie mogę dostać się na 668 wy też ??

Czesć MIłe Kotki :) Jakoś przezyłam wizytę... Ale siedzieli do 2.00 :O A my, zanim posprzatalismy, aznim jeszcze pogadaliśmy, to była 3.00 Martynka raczyła rozpocząć dzień o 6.45 :O Ale nic - dzis kładę się o 20.00 i śpie do oporu ;) Aniu - Tobie też wysyłam zdjęcia, ale dostaję zwroty - daj znać, na jaką skrzynke mam wysyłać? Dzieki za miłe słowa pod adresem mojego małego smakosza ;) KArolina - ja pamiętam, jak pisałaś, że Maks musi nosić okulary, i że do zdjęć Mu zdejmujesz... Dziś dzień Babci.... NAjpierw idziemy do mojej mamy na obiad, potem do teściowej na podwieczorek - moja szwagierka ma dziś imieniny.. Ale do południa czas jest nasz :) Zaraz idę obejrzeć zdjęcia, jakie wysłałyście :D Buziaczki! MIłej i spokojnej niedzieli :D

czesc już wiem czemu dostajecie zwroty maili te przekierowanie to czysty bubel miałam problem z wysyłaniem zdjęć z o2 więc przerzuciłam się na wp (adres pod nickiem) i na o2 włączyłam przekierowanie niestety z przekierowania przychodziło tylko na początku, a teraz konto odrzuca wszystkie maile co za oszustwo, a ja poświęciłam sms-a Loli twoja Wioletka to prawdziwa modelka-nie dość że pozuje to jeszcze stroi się jak na wybieg ;) Jonko doskonale cię rozumiem, że nie masz ochoty na gości, kożystaj z każdej wolnej chwili i odpoczywaj, bo później ciężko będzie go znaleźć 🌻 dziewczynki przesyłajcie zdjęcia na wp :)

Witajcie :) Wczoraj zapomniałam napisac Wam najważniejszego, a mianowicie mojej przygody z samochodem :O Jechaliśmy do babci w odwiedziny, a potem mieliśmy w planie zakupy. Po drodze zapaliła się kontrolka od hamulców. No ale, ze u mnie coś jest nie tak z elektryka i co jakiś czas zapalają się rózne kontrolki, to zbytnio sie nie przejełam i jechałam dalej w najlepsze. Nagle czuje, że samochód nie hamuje. Na szczęście jechałam powoli, droga prowadział ciut w górę, a za jakies 100 metrów była zatoczka. Zjechałam w nią i samochód sam wyhamował. Ale strachu się najadłam jak nigdy. Tak przynajmniej wtedy myslałam. Zadzwoniłam do taty po ratunek ;) A on sie mnie pyta czy dam radę podjechac pod dom? :O Powiedziała, że bez hamulców nigdzie się nie ruszam. No więc on przyjechał do mnie. Stwierdził, że nie ma płynu hamulcowego i trzeba go uzupełnić. Postanowił jechac moim samochodem na stację, a ja miałam pojechac jego. Z tym, że ... no właśnie, on jeździ Volkswagenem Transporterem a ja nigdy wcześniej nie prowadziłam tak dużego samochodu. A do tego ta presja, że nowy, że duży, no i najaważniejsze, że taty ;) Do tego MAks strasznie płakał, że dziadzia zabrał \"jego samochód\" no i ta góra, pod która musielismy się wtoczyć (strasznie nie lubie jeździc pod górę :O) No ale jakoś dojechała ;) z tym, że jak wysiadłam z samochodu to nogi mi się trzęsły ;) a facet jadący za mna jak w końcu mógł mnie wyprzedzić to dziwnie mi się przyglądał ;):D Wracając do mojego \"wraka\", po wlaniu płynu hamulcowego okazało sie, że to nie taka prosta sprawa i samochód trzeba oddać na warsztat. Poszliśmy ogrzać się do rodziców a potem czekała nas przymusowa wyprawa autobusem i kolejką ;) Jakie szczęście, że ja zawsze, nawet jak jedziemy samochodem, ubieram Maksa tak jakby czekał go godzinny spacer. Dzięki temu nie zmarzł :) i dziś mógł z laurka i kwiatkiem, który sam wybrał w kwaciarni jechać, oczywiście kolejka i autobusem :P do babci i dziadka :)

KArolina - jesteś bardzo dzielna 👄 W stresowej sytuacji zachowałaś zimną krew :) No i nalezy Ci się medal dla Zapobiegliwej Mamy - ja jak mamy samochodem jechać (jak wczoraj) ubieram MArtynę lżej... Wczoraj założyłam jej rajtuzki, sukienkę i kurtkę.. A na dzień Babci zrobiłysmy jednak laurki z odciskami łap - posmarowałam MArtynie rączki szminką, odcisnęłam i popryskałam lakierem do włosów :) BArdzo fajnie to wyszło :)

JA zrobiłam takie fachowe laurki ;) z wyklejami z kolorowego papieru kwiatkami, zdjęciem, odciskiem łapki i przyklejonymi serduszkami :) BAbcia była w niebowzięta. Od Karola dostała odcisk stopy i też bardzo jej sie podobał :)

Tylko zapomniłam sfotografować te laurki :O ale nic straconego bo babcia ustawiła je na \"wystawce\" Wystaczy pojechac z aparatem i sptryknąć parę zdjęć na pamiątkę ;) JA zawsze robieram Maksa w samochodzie.

Aaa, no to full wypas ;) Ja tylko zrobiłam jeszcze kwiatka z kolorowych papierów na front ;)