Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

może jeszcze ktoś zawita. chyba już za późno :( kolorowych snów , do jutra

Pomyliły mi sie godziny i w koncekwencji Maks śpi już od doprych 15 minut ;) a to wszystko przez to, że z ana zdążyłam już umyć wszystkie kwiaty jakie mam w mieszkaniu, przygotować obiad i pomyć okna :) Byliśmy też na spacerze i zakupach. Chyba zaczynają się spełaniać moje marzenia i doba się wydłuża ;)

Karolina jestem pełna podziwu! to teraz masz czas na kawe :) Leo też spi,zostawiłam go samego w pokoju ,pogadał sam do siebie położył się na tapczan i zasnął.bardzo miło mnie zaskoczył :D

komp mi nawala co chwile zaczyna buczec jak alarm :) dlatego mnie nie było Karolina a jak ty usypiasz Maksa kładziesz go do łóżeczka i zasypia?

Mniejn więcej tak ;) ostatnio jednak coraz częśćiej Maks życzy sobie mojej obecności w pokoju. Polega to na tym, że kładę się na kanapce z książką a on leży w łóżeczku. i tak sobie leżymy aż on nie zaśnie ;) czyli jakieś 10 minut, wtedy wychodzę. A Ty jak usypiasz Leonka?

no właśnie ja mam z tym problem od kiedy przyjechałam z anglii. do łóżeczka położy się ale za 2 min. wychodzi :(.najczęściej kłade się z nim na łóżku i przytuleni zasypiamy :D. teraz najczęściej jest u mojej mamy to idziemy na długi spacerek i albo uśnie w samochodzie albo w domu po obiadku

a w domu to zdarza się właśnie tak jak dzisiaj,że szybciej zaśnie sam w pokoju w różnych miejscach:) ale nie zdarzyło się zeby sam położył się do łóżeczka:( odzwyczaił się zasypiać w łóżeczku :(

Maks usypia tylko i wyłącznie w swoim łózku, u babci lub w samochodzie. Tylko te miejsca kojarzą mu się ze spaniem i niech tak zostanie.

komp nawala:/ Leo sie obudził i szaleje,teraz przebojem sąpalce pokazujące zajączka.JA MAM DUŻE ZAJĄCZKI Leonek małe.dzięki nim Leo się bawi , je, a jak się budzi to odrazu woła zajączki i pyta się czy się wyspały :D

DOBRA UCIEKAM musze nakarmić \'\'zajączki\'\' i zawieźć do babci, potem do roboty.pa pa

:D no muszę nas podnieść .... ;-) Danti :-) Mamy podobną zabawę tylko , że u Nas rączki to pajączki :D Ja mam duże pajączki : mamę i tatę ;-) a Wiola małe pajączki dzieci :D Jak dla niej to fantastyczna i nie nudząca się zabawa ;-) No i uwielbia rozmawiać z moimi ,,mogami a dokładniej ze stopami ,, :D

WITAM!!!w koncu jestem , byłam u rodziców ale juz wóciłąm , z Patrykiem od 16 do 19 byłam na dworze i juz padł o 20:)mam zajofajne fotki postaram sie jutro wysłac, pozdrawiam was wszytkie!!!!!!mam duzo łupów z fahnego targu:) takich jakis skorup:) zrobie fotki i wam wysle, a i w lumpie dzis byłąm kupiłam spodnie superz za 4 zł firmy lee dla patryczka koszulke fajna za 50 gr i koszulke za 1zl cheeroki dla dziwczynki ale sliczniusia z dzecikami dla mojej kolezanki:) w lidlu kupiłam Patrykowi farby do malowania raczkami dla dzieci i dzic miał ubaw zaraz pozgrywam i wam powysyłam :)

wysłąłąm wam zdjecia gratów a tera Patrysia:)

cześć Noe, \'\'graty\'\' fajne i za taką cene:). na poczatku sprawdziłam poczte i myślałam że chcesz nam to sprzedać :DDD

Leo też ma farby do malowania rączkami a nawet nóżkami ;p fotki wysłałam.dla dzieci to suuuuper zabawa :)

nie nie chce tego sprzedawac mam w planach zrobic pokój afrykanski i zbieram wystrój:)

Danti a jak u ciebie? lepiej? a jak Leonek?

co za pech chce wam wysłac fotki Patrysia a poczta nie działą:(

no jakos zawsze mnie pociagały klimaty afrykanskie lubie braz , berz paisekowy kolor drewno maskie i takie tam tylko ze w bloku to niemoge nawalic duzo takich gratów bo wiedomo choc mam sporawy pokój to jakos tak nielubie przepychu i haosu

włąsnie przeczytałam ze sepsa mozna sie zarazic poprzez ropien na zebie i spanikowałam bo własnie mam do wyrwania ósemke ropna:(:( ale ide 30 marca

u mnie wiadomo co,nic nowego i nic sie nie zmieni. Leonek strasznie rozrabia,gadułka mała buzia się mu nie zamyka. sprawdzam poczte ale Patryka nie ma :(

ale to nie znaczy że kazdy się zarazi. zależy od warunków i higieny w gabinecie. nie martw sie.