Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Loli - doszło, doszlo ale ja juz wiekszość widziałam :) trudno mnie zaskoczyc czymś nowym ;)

hello :) Karola dziękiuję za śliczne zdęcia Maksia , piękna fryzurka:) ale może ją tak bardziej postawić? ;) Takiego jeżyka;) ssuper tak chłopcy wyglądają :) A co do maili to są jakieś stare ,które Adi kiedyś przyniósł od kogoś na płytce więc całkiem możliwe ;) ma jeszcze jakieś filmiki,ale ja nie lubię przeglądać za bardzo ;)

CZEŚĆ 🖐️ Dziękuję za zdjątka-bobasy są kochane i takie fotogeniczne ;) I za śmieszne maile, puszczam je dalej i znowu dziś zablokowali mi wiadomości wysyłane. Wczoraj rozmawiałam z Markiem o naszej przyszłej dzidzi, już obyło się bez emocji i powiedział, że jak będzie chłopak to może być. Widać, że chcą mnie zdominować. A dziś rano usłyszałam, że dobrze że nie brałam żadnych leków, bo by się zamartwiał, że będzie chore, a tak jest mniejsze prawdopodobieństwo. Loli a jak na imprezce było? Karolinko jak tam Maksiu? Ninko i co mężuś wrócił spragniony? Ja dzisiaj na pobudkę miałam niekolację(albo nieśniadanie?!) i nawet było lepiej niż ostatnimi czasy, może znowu to polubię, albo żeczywiście przeszkadzała mi ta spirala. Jedno wiem na pewno nigdy w życiu już nie dam się namówić na spiralę, jednak tabletki są pewniejsze, chociaż rujnują mi gospodarkę hormonalną. Kurde ale elaborat mi wyszedł :D

Aniu witaj 🌻 Fajnie,że mężuś zadowolony już ;) no ,ale dla równowagi musi być dziewczynka :) ,a może bliżniaki? ;) Co do polubienia ,,niekolacji,, ;) to chyba świąteczny nastrój tak wpływa na nas, bo przyznam,że mnie ostatnio również przybyło ochoty ;) Imprezka krótaka,ale fajnie było. Wiola siedziała ze starszyzną iich zabawiała :) tzn rodzicami i znajomymi Karoliny. Stwierdzili jednogłośnie,że jest bardzo towarzyska i odważna - no i to też raczej nie po mnie ...

Ja dzisiaj do 13-tej jestem w pracy, a do szkoły jadę w następnym tygodniu, należy mi się w końcu jeden wolny weekend od miesiąca :D

Wiesz Aniu,dopuki nie urodziłam Wioli, zawsze chciałam mieć bliżniaki,ale po porodzie zdałam sobie sprawę,że chyba bym tego nie przzeżyła ;)

No tak dziewczyny nie wyczyściłyście skrzynek i wróciło 😠 ;) Jonka i Ninka -proszę powiększyć swoje skrzynki ! ;)

Cześć dziewczyny! Aniu, co to ma znaczyć, nowy topik? Chyba nas nie zostawisz, co? Loli - dzieki za filmy :) Niektóre są naprawdę super :) Doszłam skąd ta wysypka - to po szczepieniu w zeszłym tygodniu, juz jestem prawie pewna bo poczytałam w intrnecie

No to ładnie nasz topik pustoszeje ... Jonka,Danti, Ninka ,Simona-coś też mało są obecne :( Karola ty ale mnie nie zawiedziesz,co? ;)

Loli - na pewno nie bo pierwsze co robię jak mam chwilke wolnego to włączam komputer żeby cos do Was napisać :)

Poszłam dziś na spacer z Maksem i zepsuł mi się wóżek - ułamałam hamulec, nie mogłm go odblować a Maks juz zaczął marudzić bo zmęczony był i tak sie zdenerwowałam, że nie zwracałam uwagi na jego płacze :O. Biedak, płakał a ja twardo nie brałam go na ręce tyko pchałam zapamiętale ten cholerny wózek :O Przepraszam, za wyrażenia ale jak sie zdenerwuję to nie panuję nad słownictwem ;)

A nie nie opuszczę was, poprostu szukam sposobu jak nie przytyć w ciąży tzn. zamienić moją nadwagę na wagę dziecka, bo mam straszny problem z wagą. W rok schudłam 8 kilo, ale jeszcze co najmniej sześć mi zostało. No i boję się co będzie potem.

Jonko - moja poczta ze zdjciami Maksika też wróciła od Ciebie :O. Koniecznie musisz opróżnić skrzynkę.

Aniu - myślę, że tym nie powinnaś się martwić. Ja szybko doszłam po porodzie do swojej wagi tylko to siedzenie w domu doprowadziło mnie do katastrofy :O

Oglądam co mi zostało godnego waszej uwagi ;) Porcje filmików w drodze ;)

Loli - do mnie ciągle cos idzie :) Kiedyś chciałam pioseneczki dla Wioli i nie pamiętam czy Ci je wysłałam. Napisz, to może teraz je powysyłam :)

Karola ,a jaką miał Maksiu szczepionkę? Po tej płatnej,miał wysypkę czy darmowej?

Ja mam problem z wysoką prolaktyną co powoduje sztuczny przyrost wagi a co za tym idzie też problemy z jej zrzuceniem. Widzisz Karolinko ja nie siedzę w domu i jednak mam problem.

Ja nie wiem czemu,ale też nie umię schudnąć:( Ale może to przez plasterki...

Aniu - wiem co to znaczy problemy hormonalne bo mam chora tarczycę i za wysoka prolaktynę :( Od 14 roku zycia wciąż piorę jakieś prochy :O Loli - do tej pory zawsze brałam płatne szczepionki a tym razem lekarka namówiła mnie na bezpłatną i teraz mam skutki :O

Nie mówcie teraz o chudnięciu bo właśnie wcinam pyszny barszczyk i mam wyrzuty sumienia :O ale właściwie o mój pierwszy posiłek od 9 rano