Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Gość Beatek 73
Loli jeeeeeeesteś boska , nowa kolekcja to poprostu cuda :D:D:D w domu dokładnie obejrzę i mam na dzieję że jeszcze coś zostanie :D

Beatek 👄 ślicznie dziękuję za uznanie 🌻 Tym razem postawiłam na kamienie półszlachetne i szkła weneckie ;) nie są one tanie ,ale i tak tańsze niż w sklepach :D

Cześć :) Loli - istne arcydzieła! aż żałuję, że nie nosze kolczyków! Ninko - mi pasuje codziennie z rana ok. godz. 9.30 - 10 (żebyśmy miały czas na spacer przed położeniem Maksa spać) lub popołudniu po 15.

No Karola nareszcie 👄 witaj! Mam pilne pytanie kiedy wyszły Ci 8-semki tzw zęby mądrości?

własnie ruszyły :D A tak na serio to męcze się z nimi od 8 klasy podstawówki 😭

Mam problem bo mi jeszcze się nie pojawiły :( Mam zdjęcie panoramiczne ,ale jeszcze nie byłam u dentysty ;) Zmojego odczytu wynika,że prawdopodobnie mam pod dziąsłami 8 semki dolne 😭 A to oznacza - usunięcie operacyjnie ...

W moim przypadku to będzie konieczność bo mam już zbyt ciasno zęby .

Loli - to wcale tego nie oznacza. JA też tak miałam i dentystka powiedziała, że to zawiązki zębów i trzeba czekac aż urosnął. Ja mam tylko 3 zęby mądrości

Trochę mnie pocieszyłaś ;) ale ja mam prawie 22 lata i ani jednago ... No niby dobrze bo wyglądałabym tragicznie :-0

Loli - Ty sobie zawsze znajdziesz powód do zmartwień. Nie masz na co czasu marnować. Po co sie nad tym zastanawiasz skoro właściwie i tak nie masz na to wpływu?

Karola - dentysta już mi ostatnio mówił ,że jak będą zalążki to będę musiała je od razu usunąć chirurgicznie bo nie mają miejsca do wyjścia .

No ale ja mam takie zalążki, o którycxh wiem, od ponad 10 lat i jakoś nic sie nie dzieje. Z jednej strony nawet nie puchnie, tak jakby nic tam nie było.

No niby nie mam , ale już taka jestem ;) Gdybym miała na nie miejsce nie zamartwiałabym się , ale już moja jedynka bardzo jest wyciśnięta do przodu z braku miejsca i ciągle się wysuwa 😭 jak ja bym wyglądała ? No i tak się zastanawiałam czy te zęby mogą wpływać na samopoczucie , bo często boli mnie głowa ? ;)

Dlatego , jak wyjdą to będziesz miała pognite - koleżance tak wyszły :-0 i miała usuwane

Loli - jak zaczną rosnąć i stwierdzisz, że coś jest nie tak z pozostałymi zębami to zaczniesz sie martwić! A bóle głowy chyba nie mają z tym nic wspólnego. To raczej wina ciśnienia.

Obyś miała rację :) bo nawet miałam myśli ,że mogę mieć jakiegoś guza ,że mnie tak głowa boli częśto :-0 Ja to mam takie czarne wizje ,że aż strach ...

Kazałam jej się położyć :D no sama chyba nie zaśnie ;) bo przydreptała ...

Przymierza się do spania ,ale znowu wymyśla jak nie ,,pić,, to ,,siku,, :-0 Maks też tyle spija w te upały? Wiola co 5 minut ,a sika co 2 dwie min.

Maks własnie zaczął pić jakby mniej :O I sika też mało. Dziś siedział na nocniku tylko 2 razy :O

Dwa razy ?Wiola chyba ze 12 razy :-0 No ale chyba ma przeziębiony pęcherz to dlatego ... Robię jej nasiadówki z koperku i jest ciut lepei bo nie sika na podłogę ;)

Cześć Dziewczyny :) Ja na moment, bo nie wiem, ile jeszcze MArtyna pośpi. Musiałam ogarnąc dom i zrobic obiad, bo od tygodnia nic tylko leżę i walczę ze złym samopoczuciem :O Dziś czuję się dobrze :)

Martyna w temacie sikania wieczorami sika więcej, potrafi wołać \"siku chciałam\" co 5 minut i, co ciekawe, zawsze coś poleci... A dziś w nocy obudziła mnie wołaniem o siku :O NAwet nie wiem, która była godzina, jeszcze ciemno było... Musiałam ją wysadzić i potem do rana był spokój. Loli - a jak tam klima? :) Zaraz obejrzę nową kolekcję :) Karolina - sliczne zdjęcia MAksa, dziękuję!!!

Nie ,nie mówi ,że boli ale sika bardzo często , no i nie zawsze zdąży dolecieć do nocnika i utrzymać . Z koperku - są skuteczne .Kora dębu to bardziej przy zakażeniach dróg moczowych chyba ?