Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

docelu

NA DOBRY POCZ膭TEK 500-600 KCAL !!

Polecane posty

Lindsay fakt faktem niez艂膮 figure ma ta klientka :p mi by wystarczylo ona +5 kg i mi styknie bo za chuda te偶 nie chcem by膰. A od jutra nie ogar jak potym tygodniu nie schudne poniezej 60 to sie posiekam !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Rozpoczynamy kolejny tydzie艅 walki:) Wczoraj mia艂am prawdziwe po偶egnanie z jedzeniem- by艂y lody, ciastka-wszystko co nie jest dozwolone:-O dzisiaj ju偶 porz膮dnie bior臋 sie za siebie. M贸j cel- w sobot臋 na wadze zobaczy膰 56 kg. Rano 膰wiczy艂am 30 min, wieczorem te偶 planuj臋. Dieta tradycyjna 800-1000 kcal:D pozdrawiam!!

Udost臋pnij ten post

nektarynka-----> osiagniesz swoj cel, wierze w to! Ja planuje w piatek zobaczyc na wadze 50kg ...zobaczymy czy plan sie zisci ;) Teraz sobie troszke pocwicze bo mam czas, a na 15 do pracki :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina01
Witajcie dziewczyny!!! Czy moge sie do was przy艂膮czyc?? Dzisiaj mia艂am ma艂e wprowadzenie do tej diety zjad艂am po艂 kurczaka oczywiscie bez skory! Kromke chleba ciemnego i jogurt i nic wiecej dzisiaj nie bede jesc tylko woda mineralna. A od jutra 500-600kcal mam pytanko co na tej diecie jecie na obiad??? bo ja juz nie mam pomys艂u co robic!!

Udost臋pnij ten post

Lindsay -ja mam 164 cm wi臋c jeste艣 ciut wy偶sza. Narazie za艂o偶y艂am cel ok 52kg. ale zapewne b臋d臋 chcia艂a jeszcze mniej. Widz臋, 偶e Ty d膮偶ysz do 49kg. Najgorsze, 偶e nie chce mi si臋 膰wiczy膰. A dietk臋 stosuj臋 od 8lutego. Tydzie艅 temu wa偶y艂am 56,5kg, teraz nie wiem bo mam miesi膮czk臋 wi臋c na wag臋 nie wchodz臋. Staram si臋 pi膰 du偶o i ma艂o je艣膰, ale nieraz mam napady obrzarstwa :-( A co do linku kt贸ry poda艂a艣, to 艣liczna figurka :-)

Udost臋pnij ten post

Witam z samego rana:) 馃尲 Jak u was z dietkowaniem dziewczyny?? Ja si臋 trzymam 800 kcal i godzinki 膰wicze艅 dziennie. rezultat贸w jak na razie nie wida膰-ale co tam!! B臋d膮!!:D

Udost臋pnij ten post

nektarynka a od kiedy si臋 odchudzasz? I ile schud艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneczka_20
dziewczyny dalej jecie te 500-600 kalorii na dzien ?? czy zwiekszy艂y艣cie kalorie????

Udost臋pnij ten post

Aneczka----> ja w sumie nie licze zbytnio kalorii, ale mysle ze jem gora do 600kcal. Bo np. na sniadanko pije Fita i sucha grahamke a na obiadek 1 ziemniak z czyms tam co akurat mamusia zrobi. A pozniej juz tylko woda i herbatki ;)

Udost臋pnij ten post

tak no to dzis moge jeszcze zjesc 200cal !! jestem z siebie dumna bo na 15 wychodze na kurs potem moze basen-najwazniejsze ze do godziny jak dobrze pojdzie 22.30 bede poza domem wiec po powrocie juz nic nie zjem wiec jak sie uda zostaje na 400 kcal dnia dzisiejszego ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MISIA 19
widze dziewczyny ze tak malo jecie wiedz blagam was pomuzcie i mi ja niepotrafie chcialabym byc zgrabna ale jakos niemoge 1 dzien sie uda potem tydzien nie pomocy!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneczka_20
LINSAY A NIE BOISZ SIE POZNIEJ EFEKTU JOJO?? JAK ZACZNIESZ JESC PO TEJ DIECIE NORMALNIE????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina01
pzry艂膮czy艂am sie dowas 3 dni temu i tyle sie odchudzam i wytrzymuje na 500 kcal ale 1 dnia kreci艂o mi sie bardzo w g艂owie czy wy rez tak mielsici?

Udost臋pnij ten post

karolina01--->to normalna reakcja organizmu gdy偶 sporo obni偶y艂a艣 pr贸g spo偶ywanych przez siebie kcalorii je艣li b臋dzie sie to powtarzac na Twoim miejscu bym jednak zwi臋kszy艂a na poczatek ilo艣c kalorii, wspomog艂a sie witaminami i kaw膮 lub napojami energetyzuj膮cymi. Bo moja kumpela np wyl膮dowa艂a w szpitalu z powodu wycie艅czenia organizmu. Misia19----->ja mam tak samo jak ty ;) i zawsze m贸wie 偶e od jutra zaczne... no w艂asnie i to mmnie gubi bo jak sie chce zacz膮膰 to trzeba od zaraz ale etraz juz zaczelam i nie amm zamiaru sie poddac tak latwo ;) co do mnie to zjadlam jeszcze troszeczke makaronu z jajkiem ale mysle ze w 600 sie zmiescilam;) zaraz troche pocwicze(pewnie nie duzo bo mam strasznego lenia ;P)

Udost臋pnij ten post

Aneczka20-------> dietkuje od 4 stycznia, wiec prawie 2 miesiace i chociaz mialam dni ze jadlam wiecej i slodkie takze to nie trwalo to dluzej niz kilka dni. O jojo nie ma wiec mowy! Nie boje sie go bo to czy nas dopada zalezy tylko od nas samych...

Udost臋pnij ten post

Lindsay popieram Cie w 100% ;) uwaga mam napad wilczego glodu zaraz chyba sie \"na偶rem\" cho膰 mam nadzieje 偶e to jako艣 przetrzymam...

Udost臋pnij ten post

Mo偶na si臋 przyl膮czy膰? Chc臋 schudn膮膰,my艣l臋 偶e kilka tylko kilogram贸w. Narazie nie napisz臋 ile wa偶臋 , bo nie mam wagi. Jak tylko b臋d臋 u rodzic贸w to stan臋 na wadze i od razu podam do publicznej wiadomo艣ci. Mog臋 napisa膰 tyle 偶e nie mieszcz臋 si臋 w \"letnie\" d偶insy , a latem wa偶ylam 51-52 kg. Chc臋 wr贸ci膰 do takiej wagi i mam nadziej臋,偶e ten temat mi w tym po cz臋艣ci pomo偶e. Staram si臋 je艣膰 zdrowo i w miar臋 malo , 膰wicz臋 kilka razy w tyg. ,niestety borykam si臋 te偶 z wlasn膮 \"slab膮 siln膮 wol膮\". Witam wszystkie i pozdrawiam. Smakija.

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny!!!!:D Trzymam si臋 dzielnie, 1000 kcal-max, za to odpu艣ci艂am sobie 膰wiczenia:-O Nie mam na nie czasu!! Postanowi艂am,偶e nadrobi臋 jutro i w weekend:D Agulak- odchudzam si臋 od lutego . Na pocz膮tku by艂o pk 62 kg. teraz 57,58:( b臋dzie 55:)

Udost臋pnij ten post

naktarynka widze ze dobrze Ci idzie:) a ja postanowilam jesc wiecej ale cwiczyc!!! ide robic 6 Weidera bo zabieram sie do niej od rana hehe:)pozdrowka馃尰

Udost臋pnij ten post

Oh babeczki! zaniedbujemy nasz topik ;) jak sie trzymacie?? ...ze mnie juz leca te jeansy co niedawno kupilam :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kucha
cze艣膰 dziewczyny Na pocz膮tek gratulacje dla wytrwa艂ych . Ja od dw贸ch tygodni staram si臋 je艣膰 poprawnie i du偶o 膰wiczy膰 . Niby spodnie mam lu藕niejsze ale moja waga doprowadza mnie do sza艂u. Rano wa偶y艂am 58,6 a teraz po po艂udniu 61,4 kg jakim cudem do cholery .!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za ka偶dym razem wa偶臋 inaczej, najcz臋艣ciej w okolicach wagi pocz膮tkowej. Ju偶 nie wiem co mam robi膰 .Chyba t膮 wag臋 wywal臋. wzrost 160 waga 61

Udost臋pnij ten post

co艣 ja mam dzisiaj problemy z w艂asnym nickiem. To wy偶ej to ja KLUCHA. To chyba pierwszy objaw za艂amki. Po co ja si臋 wa偶臋 skoro inaczej wygl膮dam ni偶 wygl膮da艂am? Ale mimo wszystko wola艂abym mie膰 potwierdzenie na wadze. Powiedzcie o co w tym wszystkim chodzi.

Udost臋pnij ten post

oj u mnie gorzej niz bylo ;(;(;( znowu 62-63 masakra!! ja juz nie wiem jak ja mam to zrobic:/ jutro kupuje kropelki hamuj膮ce 艂aknienie bo caly czas wpierdzielam.... klucha ja tez tak mam rano stane na wadze moze byc pieknie 60kg a wieczorem 63,5?!?!

Udost臋pnij ten post

witam dziewuszki Ja te偶 mam takie problemy z wag膮 raz wa偶臋 ju偶 55kg :-D a na drugi dzie艅 57kg :-( i mimo, 偶e wiem i偶 waga mo偶e si臋 wacha膰 nawet w ci膮gu dni o 2kg, to i tak mnie to strasznie wkurza. Chyba przestan臋 si臋 wazy膰, a najlepiej 1 raz w tygodniu, cz臋艣ciej nie ma sensu, bo motywacja maleje. Ciuszki te偶 mam coraz lu藕niejsze, jeszcze z 4kg, i b臋dzie cacy :-P Piszcie co u was, trzymam kciuki 馃憚 馃憚

Udost臋pnij ten post

dzien dobry dziewczyny!!:) mam nadzieje,ze bedzie lepszy od weekendu... zarlam jak swinia za przeproszeniem:( a w niedziele na dodatek udka z kfc i 2 tluste kotlety chlip chlip:( no i oczywiscie 0 cwiczen...chociaz rano sie zdziwilam bo waga przed chwila pokazala 48,2 kg :) Mowie STOP obzeraniu sie!!! trzeba sie pilnowac!!!:D udanego dnia馃尰

Udost臋pnij ten post

Do winogronki i lindsay i innych dziewczyn kt贸re ju偶 schud艂y. Jak z wasz膮 sk贸r膮 na brzuchu , wci膮gn臋艂a si臋. Czy smarujecie czym艣. U mnie nie jest tak 藕le ale mog艂oby by膰 lepiej Wy zapewne 膰wiczycie ale mi si臋 nie chce. :-P

Udost臋pnij ten post