Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sił

PROSZĘ!!!Co na mdłości, nudności itd???

Polecane posty

Gość klarusia2
3 dni temu po zjedzeniu tłustego posiłku strasznie mnie zemdliło dzis po wypiciu kawy równiez:/myślałam ze zwymiotuje a skonczyło sie na pustym odbijaniu:/co to moze byc???????????

Gość Emmmmmaa202020202
Hej, Mam takie pytanie, ponad miesiac temu, mialam urodziny spedzilam je z chlopakiem, piescilismy sie, tzn on robil mi palcowke, ja dotykalam reka jego penisa, dotykal rowniez swoim penisem okolic mojej pochwy, ale doslownie przez kilka sekund. Dwie miesiaczki juz za mna, byly normalne w miare regularne (takie jak zawsze) jednak od kilku dni mam wieczorem mdlosci, odbija mi sie, ale nie wymiotuje, jestem juz dorosla kobieta, ale jakos nie moge sie przemoc zeby zrobic test ciazowy, Czy to mozliwe zebym byla w ciazy?

Gość wspaniala rada
SWIETNY SPOSOB TO ZAWSZE KIDY NACHODZI WAS JUZ TO UCZUCIE ZE ZARAZ ZALICZYCIE KIBEL LUB ZE POPROSTU GORZEJ BYC NIE MOZE JEST..... UWAGA PLASTEREK CYTRYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W KAZDEJ TOREBCE ZAWSZE GDY WYCHODZE BIORE MALE PUDELECZKO Z POKROJONA CYTRYNKA MOZE BYC TROCHE Z CUKREM I JAK SIE ROBI NIE DOBRZE PLASTEREK W USTA AZ CIE WYKRZYWI I ODRAZU MOMENTALNIE LEPIEJ JESTEM W 4 MIESIACU W DRUGEJ JUZ CIAZY I SPOSOB TEN SPRAWDZIL SIE ZAWSZE I WSZYSTKIM KOMU GO POLECILAM SPROBOJCIE I DAJCIE ZNAC JAK DZIALA POLECAM

Gość latynoska25
kochana mi nie pomagał imbir, migdały i inne pierdoły.Nawet taki suplement specjalny na mdłosci dla kobiet mi nie pomagał-mamarin sie nazywał.Dopiero czopki torecan pomogły-ale odrazu ci mówie-przemyśl to-moja mała miała kolki do pół roku tragiczne, życia nie mieliśmy, myślę,że to od tych środków.

Gość trolololilolo14
Zauwazylam ze te mdlosci mam gdy zqczynam sie denerwowc , a w ciazy na pweno noe jestem bo nie wspolzyje. Tylko jak unikac stresujacych sytuacji ??? Teraz mnie tak muli po tym jak chlopak ze mna zerwal i zaczelo sie to 3 dni temu i jest coraz gorzej . Blagam o pomoc

Gość gość
ja moge powiedziec... jestem w trzecim miesiacu i mam do tej pory nudnosc bylam juz w szpitalu... jak narazie co mi pomaga to suchary i woda... ja tez sie mecze caly czas....

Gość gość
najpier piłam diphergan, pozniej torecan, mimo ze to czopki to nie ogłupiały jak syrop

Gość gość
Ja jestem w drugiej ciąży i tez strasznie sie mecze. Pierwsza ciąża była identyczna, mdłości do 17 tygodnia w tym tydzien intensywnych wymiotów. Teraz jestem w 7 tygodniu i na sama mysl ze znowu ma to tyle trwać chce mi sie wyć. Mi nie pomaga nic na dluzej. Na chwile pomaga cola, kwaśne słodycze (żelki, mamba, skittelsy), tluste jedzenie (makaron, pizza, oczywiście w małych ilościach). P********e mamy a potem jeszcze porod :/