Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamileczka2222

pogrążone w TĘSKNOCIE za ukochanym...

Polecane posty

Gość marciami
ja juz nigdy wlosow nie ufarbuje! przysieham! :D zawsze zalowalam ale stwierdzlaam a to teraz zaryzykuje, moze bedzie lepiej....dupa :D chce znow moje wlosy!!!i czekam jak troche mi urosna to po maturce pojde zrobic sobie grzywke i je wycieniowac, czesciowo pozbede sie tego paskudnego lekko startego juz koloru :D ktorego i tak zbyt nie widac..zlewa sie z odrostami ale jakos mi niefajnie ze swiadomsocia ze ejst :P

Mam nadzieję,że jak pójdę się na obcięcie włosów to nie bedę wtedy wkurzona i nie powiem fryzjerce ,żeby malowała albo rozjasniała. Na razie ide w czwartek z postanowieniem podcięcia :) Co do zdjęć -wymiany to ja jestem za :).Z chęcia zobaczyłam też Waszych facetów :)

ajj...fajny pomysl.. to ja juz wysylam tricii..bo tylko ona ma mail w stopce:) to beda zdjecia z wakacji wiec troche juz sie zmienilam..ale facet ten sam:D podawajcie dziolszki maile:) Moj: evickaa@interia.pl

zdjecie mojego kotka tez wam wysle:) :d oprocz niego mam jeszcze psa:) juz stary ma 8 lat. Ale kocham zwierzeta i nie wyobrazam sobie domu bez nich;) - Ja niedawno bylam wlasnie obcinac wloski i scieniowalam je;) ogolnie to jestem brunetka..ale zawsze mnie cos podkusi i farbuje.. teraz \"czekoladowy braz\":D

kamileczka_21@wp.pl :-), a ja powysyłam jak sobie zrobię w tej nowej fryzurce :-)... oj w najbliższych dniach zrobię i wyśle.... :-) a ja dziś na 19.30 idę do dentysty... zważywszy na to że baaaaaaaaaaardzo dawno już nie byłam- boję się strasznie :-( mój Ł. też ze mną idzie i tez się boi, także z tym wspólnym wspieraniem będzie kiepsko :-(

To ja zmykam zobaczyć zdjęcia i cos wybiore ze swoich.Przy okazji musze zmienic maila w profilu na pocztę czesciej używaną więc wysyłajcie na ten: tricia23@gazeta.pl

dziewczynki- wyslane:D co do dentysty - to ja z moim Piotrkiem zachowujemy sie jak dzieci:) Staram sie zawsze wmawiac nam obojgu ze \"wogole nie poczujemy\":D

No to zdjęcia wysłane do Jego ukochana i Kamileczki - i czekam na kolejne chetne :) , może i Emiolek sie zdecyduje na jakąs wymiane fotek :) Tylko z góry ostrzegam jesli zdjęcia wysłały się za duże albo coś innego.Miałam mały problem z wyborem bo aktualnych w miare nie mam tylko z grudnia a na niektórych szczerzę zęby i widac za bardzo mój metal na zębach. Ja w sumie chodze do orto co miesiąc więc dentysta dla mnie nie jest straszny po wyrwaniu 6zebów w tym 4chirurgicznie :-) Jego ukochana- ładna poza na oknie :) tylko ten papieros o ile dobrze widze jest niepotrzebny.Twój Piotrek ( mam nadzieję,że imion nie pomyliłam) ma ładny usmiech i oczka no i kurde opalony jest.Zazdroszczę opalenizny bo ja jestem blada niestety.Z Moim M. dziwnie wyglądamy bo on ma ciemniejsza karnację ode mnie :) Kotka tez takiego burka mam u dziadków.Tak apropo to wizualnie pasujecie do siebie.

Tricia- ja nie pale:D w sumie ten papieros to byl tylko tak wlasnie do fotki:) Piotrek tez nie pali- ale postanowilismy ze w pewien dzien naszych wakacji w gorach wlasnie zapalimy sobie razem:D nic z tego nei wyszlo..bleee.. Twoje zdjecia tez dostalam- swietna z was para. A chlopak naprawde bardzo przystojny;) I tez sadze ze pasujecie do siebie:)

To dobrze ,że nie palicie.Ja musze mojego odzywczaić od tych wrednych papierochów.Jak przyjedzie bedzie miał 2tygodnie abstynecji :) Twój Piotrek tez do brzydkich nie nalezy :) więc mamy być o kogo zazdrosne :)

Nio te fotki to świetny pomysł :) To moze ja wam podam adres na moja fotke: www.loocca.fotka.pl Ale tam jest jeszcze stara fryzurka, o nowe foto bede sie musiala postarac ;) A mailem wysle Wam zdjonko mojego M.. Aha a to moj mail: loocca@interia.pl Czekam na fotki :) A co do zwierzątek to równiez uwielbiam je:) Obecnie mam pieska, kundelka, taki malutki, czarniutki z biała krawatką. Też juz ma swoje latka- dokaldnie 8. Ale przez moj dom sie przewineły wszytskie zwierzatka:d m.in. koty, kanarki, królik, myszki, rybki... chyba wszystko aha jeszcze chomiki (okazalo sie ze kupilam parke i oczywiscie potem bylo ich wiecej :D

Gość marciami
nio to wyslijcie mi na marciami@tlen.pl a ja w odwecie wysle wam jakies moje, chyba ze studniwoki to sa jedyne najswiezsze :D

a ja Wam wyślę moje zdjęcia i an ten adres mi odeślecie swoje, bo nie chcę tak publicznie podawać maila:)

No to ja powysyłałam.Marciami czekam na twoje i Karfofeli. Sucza : a Twój M. wie,ze ty takie trochę seksowne zdjęcie pokazujesz na necie :) Ja bym opier dostała,ze jeszcze jacys faceci bedą pisac i się \"ślinić\" :) Jak tak oglądam Wasze zdjęcia to wyglądacie bardzo młodo.Zapominam,że mi latka lecą :) i skończyłam juz 20kilka lat.

Marciami : Podoba mi sie drugie zdjęcie, ładny masz uśmiech :) Ja juz mam takie małe zboczenie spowodowane aparatem,że zwracam uwage na zęby innych osób. Juz nie mogę się doczekać kiedy bede mogła tak szczerze uśmiechnąc się do zdjęcia.A Twojemu facetowi według mojego gustu lepiej w krótszych włoskach tak jak na studniówce- wygląda powazniej.I wygladasz na pogodna osóbkę. Fajnie widzieć z kim sie rozmawia na forum :)

moje poszły:) wysłałam każdemu kto podał adres:) jak ktoś nie dostał to proszę o reklamacje:P

Widzialam juz zdjecia tricii i suczy i naprawde niezle z was laski;) I tez sadze ze fajnie wiedziec jak wygladacie;) No i oczywiscie faceci -przystojni...-jakby moglo byc inaczej:D Tricia co do prezenciku-to bomba:) naprawde mi si epodoba. Ogladalam tez wersja dla pan czyli w formie peniska.. Mysle ze przyjaciolka by sie cos takiego spodobalo:D

Gość marciami
tricia- dzieki ;) ja tam mam do siebie ciagle mnostwo zastrzezen :P ale jak to baba :D a moj facet...wiem z elepiej wkrotkich:d dlatego ciagle mu akze scinac jak odrosna za bardzo :d ale fryzjerki s aglupie i czesto scinaja mu te wloski za krotko:/ ehh ostatnio nawet neizle mu obciely ;) a wy tricia wygladacie super ;) bardzo sympatyczne wrazenie zostawiacie:) kartofelek-poszly moje ;)

Gość marciami
kartofelka jak to robisz ze masz taka ladna cere??!! i wlosy??!!

Gość marciami
nie wierze! ;) podklad tak wsyztskiego nie zakryje..u mnie po podkladzie ejst gorzej:/ ehhh czy ja w koncu bede ladnie wygladac??.powiedzcie ze jeszcze troche i juz sie mi wsyztsko ustabilizuje w srodku.... :( ;(

Gość marciami
dzieki evicka ;) gratuluje mężczyzny ;)

a dziekuje:) to prawdziwy skarb:P hehe...czekam na Twoje fotki.. a kartofelko do ciebie zglaszam reklamacje:P o mnie zapomnialas:(

Gość marciami
na czyje??.....bo sie pogubilam w tych nickach wsyztskich :D

trochę tabletkami sobie buzię wyleczyłam:) ale naparwdę do łAdnej cery jeszcze mi daleko:) może zdjęcie jest dobrze zrobione:p